Tulevaa maanantaita olen odottanut kauan, todella kauan. Viimeeksi kun Yann Tiersen esiintyi Suomessa olin vaihdossa, mutta ensi maanantaina pitkä odotukseni palkitaan. Suurelle yleisölle Yann Tiersen tuli tutuksi elokuvista "Good bye Lenin" ja "Amelié". Kuuntelen hyvin paljon hyvinkin erilaista musiikkia ja Amelién soundtrack kolahti syvimpään ensimmäisellä kuuntelukerralla. Yann Tiersen julkaisi hiljattain uuden levyn, joka kantaa nimeä "Dust Lane". Se ei ehkä aluksi kuullostanut ihan omalta, mutta nyt kun sitä on tullut kuunneltua yhä uudelleen ja uudelleen, niin olen löytänyt levyltä  jo muutaman suosikin. Tässä teille muutama suosikkini  :)
In next monday one of my dreams will come true. I have been waiting to see/hear Yann Tiersen for so long, too long I'd say. I listen a lot of different kind of music and when I first heard the soundtrack of Amélie, the music just struck me. Yann Tiersen is a French composer and musician and he became known worldwide when he composed music to movie Amélie and Good Bye Lenin. Above you can listen some of my favorites :) Have a nice w-end!

Kommentit (12)

Sofié

Henna:Kiva, että joku muukin on tulossa illalla keikalle :)))Yep, mulla on ihan samanlaiset fiilikset, tätä ei voi missata!Maria:Niin on! En malta odottaa! Mä muistelen kanssa, että sulla olisi Yann soinut :)

Henna

Odotan myös innolla keikkaa. Vaikka takana on polttarit ja töiden jälkeen on vielä puurrettava koululla, väliin en tätä jätä :)

Sofié

Suz:No mä kanssa veikkaan, että Amélie-biisejä ei huomenna kuulla. Onneksi on levyt!Lora:Eikö! Ja varsinkin kun kumpikin meistä on odottanut keikkaa jo monta vuotta. Nyt se odotus vihdoin palkitaan. Niin, ilmeisesti liput myytin aika nopeasti loppuun :(Kiitos, I will :)

Sofié

Räpä:Niin, mulla ei taida olla muita biisejä ollut niin kauan soittolistalla kuin Yannin sulosointuja. Tai Gardigansin "lovefool" taitaa olla aina kolmannelta luokalta seurannut minua :DSinäpä sen sanoit! Amélie on ollut elokuva, jonka laitan päälle jos olen kipeä tai muuten joku asia hiertää. Se saa olon aina niin ihanaksi :)

Sofié

Linda:No toivotaan, että Yann palaa vielä Suomeen uudemman kerran :)No nää on nimenomaan "pariisibiisejä"! Amélieta katsellessa pääsee ihanasti aina Pariisiin yhä uudestaan ja uudestaan ;)Ja minä lupaan nauttia! Menen sinne ranskalaisen ystäväni kanssa ja kumpikin meistä on odottanut iltaa kauan!

lora

Ihanaa aloittaa uusi viikkoa tuolla keikalla.Itseltäni meni tuo ohi ja siinä vaiheessa kun kuulin keikasta se oli loppuunmyyty, harmi.Oikein ihanaa keikkaa, enjoy!

Suz

Juu, Flowssahan minä, seistiin kaverin kanssa eturivissä ja huudeltiin kokoajan Amelie :D no, eipä tullut kuin yksi Amelie biisi :)

Räpä

Samoin kuuntelen minäkin näitä niin ihanassa fiiliksessä usein repeatilla, ja haaveilen Ranskasta+Pariisista. Amelien olen katsonut reilusti yli 10 kertaa ja edelleen se vie sydämen joka kerta ja saa niin ihanasti sisäisen hymyn esille <3

Linda

Voi että, missaan keikan! kuuntelin pariisissa asuessani noita repeatillä. Aivan ihania!!Nyt kun iPodista pyörähtää soimaan joku noista "pariisibiiseistä", tulee melkein tippa linssiin kun on niin ikävä suurkaupungin keskieurooppalaista meininkiä.. Nauti konsertista!!!

Sofié

Suz:Näitko sen siellä Flow Festivaaleilla vai missä? Harmitti silloin kun jäi se näkemättä. Mutta onnksi hän tulee uudemman kerran Suomeen :)))Kiitos!

Suz

Yann Tiersen on mahtava, nähnyt kerran livena ja oli kyllä upea keikka!!Hauskaa keikkaa!! :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010