Rakkaassa kotikaupungissa tapahtuu nyt syyskuussa vaikka mitä, sillä designpääkaupunkivuoden vilkkain tapahtumakuukausi on nyt käynnissä. Tapahtumia ei ole vain täällä Helsingissä vaan näkemistä riittää niin Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Lahdessa ja kai siellä ihanassa Fiskarsin Design Villagessakin jotain tapahtuu

1. Tänään suuntaan Helsingin Suvilahteen katsastamaan designvuoden päänäyttelyä, Arjen Aarteita. Näyttely on maksuton ja sitä on mahdollista käydä kurkistamassa aikavälillä 6.-16.9.2012.

2. Tulevana sunnuntaina suuntaan Kaapelitehtaalla pidettävään Design Markettiin. Tapahtuma on ollut kävijöiden Design Week -suosikki ja se on paisunut tänä vuonna vielä entisestään.  Tapahtuma on muodista ja designista kiinnostuneiden paratiisi, sillä niin suuret kuin pienet yritykset myyvät tapahtumassa varastonsa tyhjäksi alennetuilla hinnoilla. Design Marketista voitte lukea täältä lisää.

3. Marimekko näkyy Helsingin Design weekillä todella monessa tapahtumassa ja itse ajattelin tänään mennä katsastamaan ainakin Marimekon ja chileläisen taiteilijan yhteistyön tuloksen,  Flowing of Tension -tilateoksen.  Sitä voi mennä ihastelemaan HDW:n päätapahtumapaikalle, Tulli- ja pakkahuoneelle.

4. Designviikon päänäyttely, Above kurkistaa sisustussuunnittelun uusiin ideoihin, materiaaleihin ja käytännön vinkkeihin. Näyttely on esillä Tulli- ja pakkahuoneella 8.9. ? 16.9.2012. Onkohan siellä esillä samoja elementtejä joita näin viime keväänä Tukholman Designviikolla? Kirjoittamaani artikkeliini pääsette tästä linkistä.

5.  Helsingin Design District tarjoaa Late Night Shopping -tapahtuman 13.9. klo: 18-21. Design Districtin liikkeet menevät yleensä aika aikaisin kiinni, joten kerrankin ne ovat auki vähän myöhempäänkin ja ostoksia on mahdollista tehdä iltasella.

6. Mikä Viini -tapahtuma on Ravintola Pörssissä 13.9  klo:15-20. Tapahtumassa maistellaan yli 200 huippuviiniä ja viinitiloja on esillä kahdestatoista eri maasta. Suurin osa viineistä löytyy Alkon valikoimasta, joten tilaisuus antaa erittäin hyvän mahdollisuuden uusien lempiviinien löytämiseen.

7. Kellohallissa on 19.9 Maalaistentori. Maalaistentorilla myydään pientuottajien tuotteita. Tuottajia on ympäri maata, joten tarjolla on sellaisia tuotteita, mitä ei kaupoista saa. Jos kiinnostuit niin lueppas lisää täältä.

Kommentit (6)

iitu

Oltiin tänään tuolla design marketissa ja meinasin hullaantua täysin! Sinne sais kyllä helposti uppoamaan pienen (tai oikeastaan vähän isommankin) omaisuuden...:)

Sofié

Astiasarja on suomalaisen muotoilijan kädenjälkeä ja sen nimi on Linum. Sarja on ollut nyt esillä todella paljon kuluneena vuonna ja tällä hetkellä DW:n tapahtumissa myös hyvin näkyvillä :)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010