Olen mukana Indiedaysin ja Sokoksen  We Care Icon-yhteistyökampanjassa. Meikkituotteiden sijaan yhteistyön ytimessä olivat tällä kertaa siveltimet. Kuvien lisäksi kampanjasta kuvattiin video, missä käydään yksitellen läpi mitä siveltimistä käytetään mihinkin tarpeeseen.

Meikkaajanamme toimi Style & Beaty Barin suloinen Susa Sjöblom, joka loihti minulle tuon kuvissa näkyvän vähän dramaattisemman silmämeikin. Silmämeikkini oli suunniteltu toiveideni mukaisesti ja se kulki nimellä "kesäyön hurmaava silmämeikki". Näin vanhemmiten olen tullut ehkä hieman aremmaksi luomiväreille, mutta rajauksista en kyllä halua luopua. Arkisin meikkini on hyvin luonnollinen, mutta juhliin mentäessä kehystän kasvoni voimakkaammilla rajauksilla. Koska meikkaan arkisin todella naturellisti, niin Susanin pitämä meikkikoulu tuli minulle todella tarpeen. Hänen avustuksella opin siveltimien käytöstä uusia kikkoja, joita olen jo hieman hyödyntänyt.

We Care Icon-siveltimet ovat synteettisiä  ja sarjaan kuuluu 16 erilaista sivellintä. Jokainen sivellinpakkaus on varustettu ohjeella, että miten sivellintä tulee käyttää. Siveltimien pakkauksissa hyödynnetään kierrätettyä muovia ja Laura Laine on taiteillut pakkauksiin upeat kuvitukset. Osa siveltimien myynnistä saadusta tuotosta menee Itämeren suojeluun. Voitte lukea WWF:n Operaation Merenneito-projektista lisää täältä.

Kuten jo aiemmin mainitsin, niin olen arkisin minulla kuluu maksimissaan 5 minuuttia peilin edessä. Sipaisen kasvoilleni aurinkopuuteria, silmiini ripsiväriä ja huuliin huulikiiltoa. Täten sivellinsuosikikseni nousi ehdottomasti sivellinperheen paksukainen, kabukisivellin. Sillä voin huolettomasti sivellä aurinkopuuteria koko kasvoilleni :)

Susa on tosin hieman pidempijänteisempi meikkaaja, joten hän sipaisi kasvoilleni muutakin kuin pelkästään sen aurinkopuuterin. Kokosin alle kaikki tuotteet joita meikkiini käytettiin:

Kasvot: We Care Icon Matt Wear Long Lasting Makeup-meikkivoide +irtopuuteria (kevyesti). We Care Icon Magic Wear Blush-poskipuna sävy 1 ja sipaisu hohdepuuteria.

Silmät: Ripsiväri We Care Icon Wonder Lashes Gain Volume Mascara ja luomille  We Care Icon Magnetic Eyes Trio Eye Shadow-luomiväripaletti 3. Perfect Brown Rajaus We Care Icon Magnetic Eyes Perfect Line Liquid Eyeliner-silmänrajausväri. Musta alarajaus We Care Icon Magnetic Eyes Smooth Wear Eyeliner-silmämeikkikynä 2.

Huulet: Kevyt mattapuna We Care Icon Magnetic Lips Moisture Wear Lipstick-huulipuna 3. Magic Champagne Rajaus We Care Icon Magnetic Lips Smooth Wear Lipliner-huultenrajauskynä  Natural Nude.

Tämän kampanjan myötä sain arvottavaksi teille 50 euron arvoisen lahjakortin Sokoksen kauneuden verkkokauppaan. Teidän tulisi nyt etsiä teille se mieleisin sivellin We Care Icon-sivellinperheestä, mitkä löytyvät Sokoksen nettikaupasta ja linkittävän se kommenttikenttääni perustelujen kanssa. Arvonta päättyy sunnuntaina klo: 20.

Kommentit (111)

Taru

H
Kabuki on kyllä myös minun suosikkini. En paljoa meikkaa arkena ja sillä saa helposti vähän tasaisempaa väriä naamaan.

Niitty

Ehdottomasti kabuki. Minulla on vst käytössä ja se on sen näköinen ..... Että olis jo aika uusia !

Heidi

Kabuki on ikisuosikki.

We Care Iconin kabuki on pirtsakan värinen ja enemmän kuin tervetullut sutieni joukkoon. :)

Tarja

Olet kyllä mahdottoman kaunis!!

Kabuki, sillä tarvitsisin uuden. Tai paremminkin kunnollisen, sillä olen käytellyt jostain kylkiäisenä saatua versiota ja on tullut mieleen, että paremmankin voisi hankkia, kun tässä harjakset (vai miksi sitä sutiosaa sanotaan?) sojottavat minne sattuu... Miksihän tällaiset hankinnat vain jäävät ja jäävät...

Helena

Tämä luomivärisivellin iski ensimmäisenä silmääni herkullisella värillään. Omistan tällä hetkellä vain suuria luomivärisiveltimiä, joilla on vaikea saada tarkkaa jälkeä pieniin silmiini, joten tämä pienikokoinen sivellin helpottaisi paljon meikkaamista ja jälki olisi tarkempaa:)

Milla_

Matkapuuterisivellin on ehdoton lemppari:) Aurinkopuuteri on luottomeikkini, ilman sitä on alaston olo. Siksi mulla onkin aurinkopuuteri yleensä aina mukana, minne menenkin.

Matkapuuterisivellin säilyy puhtaana ja hygieenisenä, vaikka kantaisinkin sitä laukussa mukana koko työpäivän, pikkulaukussa bileilloissa tai vaikka mukana telttailemassa! Tosin telttailen aika harvoin:D

http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/we-care-...

klaara

Kabuki on minunkin suosikkini. En saa linkitystä onnistumaan mutta haluan silti osallistua lahjakortin arvontaan

Laura

Ripsi- ja kulmaharja! Se on ollut käytössä aina enkä tulisi toimeen ilman. Erottelee ripset loistavasti ja kampaa sojottavat kulmakarvat ojennukseen :)

Ava

Vaikka monet siveltimet ovat mulle korvaamattomia meikkaamisessa, oon muutaman viikon käytön perusteella rakastunut peruuttamattomasti kabukiin, joten se on noista kivoin. Ei tartte osata piipertää meikkiä vaan voi rauhassa huiskia sinne tänne:D

saaana

Aika vaikeaa valita monen hyvän väliltä, mutta arvottuani hetken (eli noin puoli tuntia........ ;D) päädyin matkapuuterisiveltimeen! Satun nimittäin ansaitsemaan Ongelmaiho 2012 -palkinnon, joten arvostan suuresti sitä, että tämä sivellin pysyy hygieenisenä, säilytettiinpä sitä sitten laukun pohjalla tai meikkipussissa, ja se kulkee aina menossa mukana :)

Anninaaah

Mun suosikki on We Care Icon Slanted Brow Brush -kulmasivellin, jonka jo hankin itselleni. Seuraavaksi taidan hakea kyllä ton kabukin!

Jenna

http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/we-care-... ehdottomasti kabuki on suosikki!

Mulle aurinkopuuteri on tärkein osa meikkiä, ja nykyisillä siveltimillä joutuu montakertaa laittamaan samaan kohti jotta näkyisi edes jotain väriä, tai että saisi edes suht tasaisesti.. Budjetillani en ostele kalliita siveltimiä, joten olen tyytynyt näihin halpoihin muutaman euron siveltimiin. Joten syy voi löytyä siitäkin.

Riikka

Ehdottomasti iso Powder brush!
Isolle puuterisiveltimelle on tarvetta ja kaiken lisäksi siveltimessä on ihana pinkki väri :)

Kseni

Sivellinhullun unelma arvonta ja vielä se, että lempi kuvittaja on mukana tässä kampanjassa tekee siitä entistä ihanemman :) Jos yksi pitää valita, ni kyllä se olisi toi kabuki. Olen päässyt pahimmasta aknesta eroon ja vihdoinkin iho alkaa näyttämään hyvältä, vaihdoin vähän aikaa sitten Cliniquen Anti Blemish meikkivoiteen kevyempään mineraalimeikkivoiteeseen ja kabuki tulisi enemmän kuin tarpeelliseksi.

Tässä vielä linkki kabukiin http://sokos.s-verkkokauppa.fi/webapp/wcs/stores/servlet/Tuote2/we-care-...

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010