Näin kansainvälisen matkailupäivän kunniaksi ajattelin hieman valottaa, että minne matkaan seuraavaksi. Sain tässä vähän aikaa sitten kivan sähköpostin Visit Swedeniltä ja he kysyivät, että olisinko kiinnostunut esittelemään Tukholmaa lukijoilleni. No olenhan minä!! Tukholma on monelle suomalaiselle varmasti tuttu ainakin pintapuolisesti, mutta harvempi matkaa sinne pidemmäksi aikaa. Tarkoitukseni onkin esitellä hieman erilaista Tukholmaa ja tehdä muutakin kuin ostoksia.

Ihan yksin minun ei sentään tarvitse lähteä, sillä sain valita mukaani 3 matkakumppania. Matkakumppanien kriteerinä oli, että heillä tulisi olla myös omat blogit. Minun ei kyllä kahta kertaa tarvinnut miettiä, että ketkä pääsisivät kokemaan erilaisen Tukholman kanssani. Matkakumppanin tulisi olla sellainen, jonka tuntee jo entuudestaan joten valitsin kumppanini kavereistani, joilla on myös omat blogit. Charin ja Cocon lisäksi mukaan lähtee Strictly Stylen Mrs.V. Olisi ollut tietenkin mielenkiintoista arpoa mukaan yksi lukija, mutta ehkä ensi kerralla :)

Lähdemme pian Tukholmaan ja siellä meitä odottaa todellinen tyttöjen hemmotteluviikonloppu. Luvassa on muun muassa spa-hoitoja, pitkiä aamiaisia, näyttelyitä ja kaikkea mitä viikonloppulomalta voi toivoa. Jos teillä olisi jotain hyviä vinkkejä, että mitä Tukholmassa kannattaa tehdä ja nähdä, niin ottaisin niitä mielelläni vastaan. Tulen kertomaan matkan yksityiskohdista pian lisää :)

_________________________________

A while ago I got an e-mail from company called Visit Sweden. In the mail I was asked that would I be interested to go to Stockholm. Usually Finns go to Stockholm by boat and they stay only one day in the city. My task is to show different kind of Stockholm to my readers and to show that there's  plenty of things to do and see. Fortunately I don't have to go to Sweden on my own because  Coco, Char and Mrs.V will travel to Sweden with me.

Jag vet att jag har läsare från Sverige dagligen så nu skulle jag vilja veta era Stockholmstips ;)

Kommentit (32)

Petra Pauliina

Låter härligt!

Varmasti tulee ihana matka kun sinulla on vielä noin hyvää matkaseuraa! :)

Sofié

Niin, ja yhteinen ystävämmekin odottelee meitä siellä, niin tulee kyllä aika kiva viikonloppu :)
Tiedät varmaankin ketä tarkoitan ;)

Sofié

No meiltä kaikilta on varmasti tulossa jos jonkinmoista postausta. Lisäksi kirjoittelen matkasta myös Visit Swedeninkin sivuille :)

Absolutely white

Huippuhienoa! Tukholman vinkkejä odotellessa...teitä on mukava porukka sinne lähdössä eli ei muuta kuin hyvää matkaa!

Sofié

Eikö olekin! Olen halunnut Tukholmaan jo kauemman aikaa joten tämä matka osui kyllä nappiin :)
Yksi ystävättäristänikin asuu nykyään siellä, niin näen hänetkin sitten samalla :)
Kiitos paljon :)))

Anu

Oi wau mikä mahdollisuus! Hieno reissu teillä tulossa! Ja tuo keltainen laukku on aivan ihana!Mistä? jos saa udella:)
Ja sun blogi vaikuttaa myös todella mielnkiintoiselta!

Sofié

Hei!!

Niin on. Olin tästä jutusta enenmmän kuin innoissani. Se on Cocoliinin ja minusta se oli joko Zarasta tai H&M:stä.Tarkistan jutun ihan pian :)

Kiitos, niin sinunkin ;)

Annastiina

Oi, kuulostaa ihan täydelliseltä tuollainen viikonloppuloma! (: Me ollaan pähkäilty poikaystävän kanssa josko lähdettäisiin joko Tallinnaan tai Tukholmaan joku syksyviikonloppu, mutta ei olla vielä osattu päättää kumpaan mentäisi. Poikaystävä ei ole koskaan käynyt Tallinnassa mutta toisaalta tykätään molemmat hurjan paljon Tukholmasta, vaikea valinta!

Sofié

Kerron kerron :)

Hyvää reissun jatkoa sinne! Katsoin hieman blogiasi ja voin sanoa, että kerkeää tänne koulunpenkille myöhemminkin. Yksi ranskalainen sanonta menee jotenkin näin, "elämä on kuin kirja ja ne ketkä eivät matkusta lukevat ainoastaan yhden sivun". Kuulostaa paremmalta ranskaksi, mutta ymmärsit varmasti pointtini :)

Sofié

Hei!

Taidammekin olla samasta koulusta? ;)

Niin se varmasti tulee olemaankin! Kävin Tallinassa viime kesänä ja täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti. Mutta täytyy myös todeta, että 5 tuntia oli kyllä riittävä aika sille vierailulle. Hävettää ihan sanoa, että viimeisestä Tukholman reissusta on vierähtänyt jo 6 vuotta joten nyt on jo korkea aika mennä taas Tukholmaan :)

Annastiina

No niinpäs ollaankin, sun blogi on mulle aivan uusi tuttavuus niin en heti hoksannutkaan! (:

Mulla taas on viimeisestä Tallinnan-reissusta kulunut jo muutama vuosi, joten siltä kannalta olisi ihan kiva mennäkin tsekkaamaan kaupungin nykyinen shoppailutarjonta. (; Vanha kaupunki on kyllä mun suosikki niin Tukholmassa kuin Tallinnassakin!

Nti Papu

Hei! Kuulostaa kivalta reissulta! Ollaan myös suunnittelemassa Tukholma-trippiä, joten vinkkejä odotellessa (varsinkin hyvistä ruokapaikoista :). Blogiasi muutenkin seuraan, mahtavia ruokakuvia ja kokkailuja, ja kiva kun olet myös arvioinut ravintoloita, varsinkin Alia on jäänyt mieleeni, mutta vielä ei olla ehditty sitä itse arvioimaan.

Sofié

Mä vinkkaan :)

Kummitädin lempipaikka on Tukholman Grand hotelli. Se höpisee aina siellä tarjoiltavasta pavlovasta. Itselläni on Grandin hovimestarin tekemä herkkukirja ja se on kerrassaan loistava!

Kirjoittaisin mielelläni enemmän erilaisista ravintoloista, mutta täällä Vaasassa on tasan kaksi ravintolaa jossa voi käydä syömässä. En ole nirso, mutta ihan mitä vain en kumminkaan syö.

Oi, Alia oli ihan mahtava paikka :) Taitaa olla paras brunssi tähän astisista kokeiluista :)

Yritän nyt vähän petrata kokkailujen kanssa. Tuntuu, että mulla on mennyt tää kuukausi kokonaan sopeutuessa tänne Vaasaan ja kouluun.

Sofié

Hehe, siellä koululla minä majailen päivittäin :)

Minulle jäi Tallinnasta mieleen kenkätarjonta. Suomessa tuntuu, että täällä ei ole ihan hirveesti kenkäkauppoja, mutta siellä tarjontaa oli jos johonkin lähtöön. Matkani aikana Tallinnassa oli alennusmyynnit niin tein hyviä merkkikenkälöytöjä :)

Miss M

Eih, vähän olen kateellinen teille!! Mutta nauttikaa tytöt sydämenne kyllyydestä tuollaisesta luksuksesta! ;)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010