Tänään on aika timanttinen tiistai niin kuin kuvista näkyy. Teen yhteistyötä Suomen Nestlén kanssa ja ajattelin kertoa teille eilen alkaneesta kansainvälisestä design-kilpailusta johon ihan kuka tahansa voi osallistua. NESCAFÉ Dolce Gusto EuroDesign Contest -kilpailun tarkoituksena on luoda uusi ulkoasu  Dolce Gusto Melody -kapselikahvikoneelle.

Kilpailu käydään Facebookissa, jossa on mahdollista jättää oma ehdotuksensa. Oman suunnitelman voi joko tehdä FB:ssa olevalla design-sovelluksella tai vaihtoehtoisesti valitsemallaan työkalulla. NESCAFÉ Dolce Gusto EuroDesign Contest -kilpailun sivuille pääsette täältä.

Kilpaulutöitä äänestetään design-kilpailun FB-sivulla ja Suomen tuomaristo valitsee voittajan kymmenen eniten ääniä saaneiden kilpailutöiden joukosta.  Jokaisesta maasta valitaan maakohtainen voittaja ja finalistit kilpailevat tulevana marraskuussa Milanossa. Finalistien joukosta valitaan kaksi voittajaa ja voittajien luomukset pukevat Dolce Gusto Melody-kahvikonetta heti ensi vuonna. Maakohtainen kilpailuaika on 10.9- 14.10.

Itse en tähän kilpailuun valitettavasti voi osallistua, mutta leikkimieleisesti tuunasin Dolce Gusto Circolon aika hienosti vai mitä? Ajattelin Circolon olevan timantinkova kahvikone, niin mikäs pukisi sitä paremmin kuin nuo kuvissa näkyvät tarrat? Sitä paitsi, jokaiseen keittiöön tarvitaan hieman säihkettä joko puhtaista pinnoista tai sitten jostain muualta ;)

Yhteistyön johdosta sain arvottavakseni kuvissa näkyvän Dolce Gusto Circolon. Tämä arvonta menee niin, että ne ketkä tekevät oman ehdotuksensa tuonne NESCAFÉ Dolce Gusto EuroDesign Contest -kilpailusivuille ja linkkaamalla ne kommenttikenttääni saavat niin sanotusti kaksi arpaa. Toki arvontaan voi osallistua ilman kilpailutyön tekemistäkin normaalisti kommentoimalla kommenttiboksiini. Haluaisin että kertoisitte minulle lempikahvinne ja kahvihetkenne. Arvonta jatkuu ensi sunnuntaihin klo:20 saakka. P.S. Arvonnan voittaja voi halutessaan saada tuunaamani kahvikoneen tai jos säihkettä on siellä keittiössä jo ihan tarpeeksi, niin posti tuo kahvikoneen ilman timantteja ;)

Kommentit (76)

jopu

Juon kahvin aina maidolla, mutta yksi herkuttelu kahvi on kylmä frappe! Kahvihetkestä parhaan tekee seura ja mehevä leivos.

maidelin

Ai että, haluan tuon! Rakastan kahviloita ja no, erikoiskahveja. Ihan perus Coffee House on ehkä paras paikka kahvihetkelle. :]

Hanna

Suosikki kahvini on Latte macchiato ja paras kahvihetki on kiireetön hetki susikkiblogeja selaillen.

Laura

Paras kahvihetki on pienessä Italialaisessa kahvilassa, ja tietenkin cappuccino tuoreena suoraan tiskillä juoden :)

Viivi

Lempparikahvi on jääkahvi nautittuna helteisenä iltapäivänä mökkiterassilla :)

A

En juo kahvia, mutta eikö tuolla saa kaakaotakin? Mun suosikki kaakaohetki on kyllä lemppari tv-sarjan ja kynttilöiden ääressä:-)

Katja

Lempikahvini on Latte macchiato (ja heti perässä cappuccino). Paras kahvihetki on kiirettömänä viikonloppuaamuna tuoreen Hesarin tai lemppariblogien kanssa.

ST

Lempparikahvihetki sisältää höyryävän laten hippusella kaakaota, uunituoreen korvapuustin sekä ehdottomasti ihanan kiireettömyyden tunteen :)

t

Ikimuistoisin kahvihetkeni oli talviaamuna, kun nykyinen mieheni oli aamulla keittänyt opiskelija asunnossaan kahvit ja joimme niitä rauhallisesti sängyllä <3 silloin tiesin kenen kanssa haluan viettää lopun elämääni!

Anna

Lempi kahvini on cappuccino. Lempi kahvihetkeni on aamulla aamupesujen jälkeen,kun vauva leikkii iloisena edessäni leikkimatolla ja saan istua nojatuoliin juomaan kahvia.

Anju

Aamukahvihetki kotisohvalla on päivän paras ja ainoa kahvihetki. Juon kahvini tummapaahtoisena.

Piasi

En päässy iPadilla tekemään :/
Suosikkini on kaakao ja kylmänä pakkaspäivänä ulkoilun jälkeen maistuu parhaalta!

a.

Lempikahvini on latte tai latte macchiato kaneli makusiirapilla (:

paras kahvihetki on joko se kun yksin saa levähtää, laittaa pari ihanaa suklaakeksiä lautaselle ja vain pysähtyä ja kunnolla nauttia. toinen vaihtoehto on hyvän ystävän kanssa, jonka kanssa jutellessa menee huomaamatta kahvikuppi jos toinenkin (:

Maija

Lempikahvini on cappuccino, ja se maistuu parhaimmalta kahvilassa nautittuna ystävän kanssa shoppailureissun jälkeen!:)

Sohvi

Ehdoton kahvilemppari tällaiselle sokerihiirelle on Cafe Mocha! Täydellisin kahvihetki on aikainen syysaamu parvekkeella, kun ilma on vielä raikas ja voi kääriytyä lämpimään vilttiin hyvän kahvin ja lehden kera.

Ilu

Paras kahvi on cappuccino tai kanelilla maustettu tummapaahtoinen suodatinkahvi, hyvässä seurassa tietysti nautittuna ja pala hyvää tummaa suklaata siinä sivussa. :)

Eve

Lempparikahvi on tehty Kaffa Roasteryn Speacial Roast espresso latte- papuista tehty latte nauttien ikkunalaudalla kun kaupunki herää :)

hanne

Lempikahvini on ehdottomasti Starbucksin Verona, ja silloin kun jenkkivarastomme ehtyvät, niin luotan Pauligin Parisienneen, joka pääsee hyvin lähelle jenkkitummapaahtokahvia. Päivän paras kahvihetki on kesken gradunteon, kun lapsikin on vielä hoidossa ja saan sen rauhassa nauttia ;)

Titta

Lempparikahvi on hyvä latte - paino sanalla hyvä! Lempi kahvihetki kuitenkin syntyy aikaisesta aamusta, jolloin ihailee maisemaa oman keittiön ikkunasta ja hörppii aamukahvia koneen ääressä. Aamukahvi onkin sitten yleensä köyhän miehen latte, eli ihan suodatinkahvia reilulla lorauksella lämmitettyä maitoa :)

Emilia

Aivan mahtavat kahvihetket on "kaukosuhde" kavereiden kanssa, joita näkee harvoin pitkän matkan takia. Iso kupillinen caramel lattea kuuluu erottamattomasti jutusteluhetkiin!

annemi

Ottaisin kyllä ehdottomasti tuon tuunaamasi keittimen, wow! :)

Paras kahvihetki lähimenneisyydessä taisi olla kuuma ja paahtava aamupäivä Italiassa ja aivan erinomainen cappucino mahtavassa seurassa. Tunnelma italialaisissa kahviloissa on vaan niin upea ja kahvi parasta.

Jeanette

Oi miten ihana arvonta =) Kahvilempparini on Café Latte sekä kiiretön hetki viikonloppuaamuna Hesaria selailessa.

Katja

Lempparikahvini on cappucino ja paras kahvihetki on kun aamulla vastaheränneenä, lasten vielä nukkuessa saa sen kiireettömästi ja hiljaisuudessa nauttia. :)

IMAGE

Ihana bling-bling keitin. <3
No, ihanimpiin kahvihetkiini kuuluu ehdottomasti aamukahvi hyvässä seurassa. Ilman sitä, ei päivästä tule mitään.
Rakastan maitokahvia, läpällä aina heitänkin, että juon maidon kahvilla, en kahvia maidolla. ;)

Milla

Suosikkikahvini on Latte, ja kotona keittelen aina tummapaahteista kahvia. Parhaat kahvihetket on sellaisia, jolloin ehtii keskittyä kaikessa rauhassa kahvin juontiin, eikä tarvitse samaan aikaan tehdä montaa muutakin asiaa. Ihan liian usein tulee tehtyä jotain muuta siinä samalla!

Hanna

Suosikki kahvihetkeni vietän kesäisellä terassilla ystävien kanssa. Tuolloin nautiskelen jäälattea :)

Anne

Meillä meni entinen italialainen Espresso keitin lauantaina rikki joten tarpeesee olisi!
Itse en juo ollenkaan kahvia (olen joskus juonut) mutta aah ja nuuh se ihana kahvin tuoksu kun mieheni juo kahvinsa. Niin ja se mihin tarvitsen kahvipapuja on kun parfymeistä menee nenä sekaisin ja haluan selvittää hajuaistia :-)

Naomi

Lempikahvini on latte. Kiireettömät sunnuntai-aamut ovat parhaita kahvihetkiä kera hyvän kirjan tai lehden. :)

santra

Suosikkikahvini on cappuccino ja paras kahvihetki kivan kahvilan nurkassa hyvää kirjaa tai lehteä lukien.

liv

lempparikahvi on varmastikin cappuccino ja parhaalta se maistuu keskellä kaunista kaupunkia, katsellen ihmisvilinää kahvilan terassilta tai ikkunoista :)

Armiidatar

Paras kaffitteluhetkeni olen kokenut Kreetalla, Ierapetralla.. aamuauringossa parvekkeella ja ihanat tuoksut ympärilläni, meri kauniin sininen ja odottaen minua aaltoihinsa.

Lilly

Ihanan ystävän kanssa kun kiireisen päivän lomassa ehditään istua alas ja jaetaan tärkeimmät asiat kahvin äärellä, oma lempparini on cafe au lait!

/Heidi

Ikisuosikki on Oriental Latte ja paras hetki sen nauttimiseen taitaa olla silloin kun maailma meinaa pudota niskaan.
Herkullinen kuuma juoma piristää ja lohduttaa (toimii joka kerta!), mutta tekee se myös ihanista hetkistä vielä asteen parempia.

Liina

Mutteripannulla keitetty latte laiturinnokassa aurinkoisena kesäpäivänä hyvää lehteä lukiessa.

NitNit

Lempikahvini on latte, ja paras paikka nauttia sitä on kotipaikkani vanhassa kaupungissa sijaitsevan kahvilan nojatuolissa :)

Lumo

Lempikahvijuomani on latte ja paras hetki sen nauttimiseen kiireetön lauantaiaamu, kun viikonloppu on vielä edessä...

jemi

Lempikahvi ja -kaakaohetkiä on ehdottomasti sellaiset kiirettömät hetket, villasukat jalassa. Tosin nämäkin vaihtaisin kovin mielelläni paahtavan kuumiin helteisiin ja jääteehen.

Mirva

Latte kahvilasta mukaan napattuna aamulla, tai iltapäivän kahvihetki kotona, ihan tavallista kahvia maidolla :) Päivän parhaimmat kahvihetket! Kahvikone olisi kyllä ihanaa luksusta kotiin :)

Lorana

Lempikahvijuomani on Chai Tea Latte ja ripaus kanelia sen päälle! Sekä Cappuccino ja sen päälle ripaus kaakaojauhetta! Paras paikka nauttia sitä on kotona mieheni kanssa! <3

Soikku

Lempparini on suklaacappuccino poikaystävän kanssa nautittuna Jyväskylän Wilhelmiinan konditoriassa. <3

Mini

Lempparikahvini on cappuccino, joskus erityisena herkkuhetkena saatan ottaa myos suklaacappuccinion. Lempikahvihetkeni puolestaan on aikaisin aamulla, kun viela hamartaa, ja olen noussut ennen lapsia nautiskelemaan rauhallisesta aamupalasta :)

Anis

Lempikahvini on latte, ja kahvihetkistä ehdottomasti lempparini on iltapäivän rauhallinen kahvihetki kiireisen päivän jälkeen.

Myy

Suosikki on aika arkinen, mutta parhaalta kahvi maistuu, kun on menossa nuutuneena seitsemäksi töihin ja hakee Rautatieaseman Robert'sista (koska se on ainoa siihen aikaan auki) laten kookossiirapilla. Pahimpina aamuina sen voi ottaa magnumina. Kyllä siinä kummasti aamu paranee! :)

Sofié

Hahah, lähti ekalla kerralla överiksi, niin tuunasin toisella kerralla vähän hillitymmin ;)

Ei mä en kestä! Italia on ihan paras paikka. Pikkukylissä ei onneksi ole Starbuckseja sun muita vaan laadukasta kahvia saa autenttisessa tunnelmassa sopuhintaan :)

Marikki

Lempikahvihetkeni on ehdottomasti iltapäivällä, kun on tullut työpäivän jälkeen kotiin. Siinä kahvittelun lomassa voi levähtää ja selailla päivän postia. Kahvi on ihan tavallista kahvia maidon kera. Ja erityisen tärkeää on että muki on iso, itse suosin Iittalan Taika-mukeja.

Maria

Lempikahvihetki on viikonloppuaamut, kun saa makoilla sängyssä pitkään ja jompikumpi meistä miehen kanssa käy tekemässä aamupalan ja tuo sen sänkyyn. Meillä tehdään näin joka viikonloppuna, kun vaan ollaan kotona. Paras kahvi on ihan tavallinen kahvi maidolla :)

pippanen

Paras kahvihetki on aamulla kaikessa rauhassa oman pöydän ääressä nautittuna( oman miehen perculatorilla keittämä pannujauhatuskahvi) ja katsellessa ikkunasta järvimaisemia ja auringon nousua.
Tuollainen kahvikone olisi ihana, niin sillä saisin tehdä lemppari lattea!

Elle-Marie

Cappuccino ehdottomasti! Ja tulikuumana, runsaalla vaahdolla!<3 Hyvän lehden, herkullisen aamiaisen ja ihanan musiikin kera aamuvarhaisella!:)

Noora

Lempikahvihetkeni oli varmasti ne monet kahvihetket asuessani hetken Pariisissa. Champs Elysees ja pieni kahvila aivan kadun vierellä, kesäauringon paistaessa siemaillen cappucinoa. Nam!

Tiinanen

Paras kahvihetki on mikä tahansa aamu, kun saan juoda kahvini rauhassa ja selailla netistä (lempi)blogikirjoituksia tai katsella kauniita kuvia Pinterestissä. Puolivuotias tytär pitää huolen, että näitä aamuja ei ole liikaa ;) Uutisilla en koskaan aloita ja lopeta päivääni, sillä niistä harvemmin jää hyvä fiilis. Paras kahvi on se tavallinen maitokahvi, mutta maidon pitää olla punaisesta purkista.

Lilja

Mun lempparikahvijuoma on kahvi maidon kera ja parasta nautittuna työkavereiden kanssa kahvitauolla. Kotona ei tule juuri kahvia keitettyä, mutta tuollainen kone on ollut kyllä mulla haaveissa. Kiitos Sofié tästä blogistasi.

suklaasydän

Paras kahvihetki - aamulla rauhallisesti pöydän ääressä latte ja sanomalehti. Ihan parasta.

Nina

Cappuccino on parasta! Vaikka kahviloissa istuskelu ystävien kanssa on todella ihanaa, on lempikahvihetkeni kuitenkin aamukahvi. Mielelläni aloittaisin kaikki aamuni cappuchinolla ;)

Pia

Paras kahvihetkeni olen ehdottomasti viettänyt Roomassa Pantheonia katsellen ja cappucinosta nauttien. Cappucino on ehdoton kahvisuosikkini ja kertaakaan en ole huonoa sellaista Italiassa saanut :) Seuraavaa kertaa odotellessa....
Timanttinen circololla olis mahdollisuus antaa minulle ihania kahvihetkiä Suomessa...

Jenni

Mukana ollaan! Lempikahvini on Caffé e latte. Toinen ehdoton lemppari on kaakao kermavaahdolla ja vaahtokarkeilla, nammmm!

Lempi kahvi- tai kaakaohetki on ehdottomasti se kiireetön hetki talvella paukkupakkasilla. On se sitten kynttilän valossa tai hyvän kirjan äärellä.

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010