sano joo :)

On aika julkaista Västerbottensost- yhteistyön myötä olleen arvonnan voittaja. Olen tosi iloissani tästä yhteistyöstä, sillä pääsen kerrankin myös itse lämpimien ruokien pariin. Näin ruokabloggaajana sitä nimittäin harvemmin tapahtuu, sillä kuvat otetaan ennen kun haarukka menee suuhun.

Kiitos paljon teidän kaikista kommenteista, harmikseni en ole päässyt vastaamaan niihin, sillä blogissa on meneillään jotain päivityksiä. Toivottavasti asia korjaantuu viimeistään huomenna :)

Mutta siis Laura kommentillaan lähtee mukaan syömään minun ja muutaman muun herkkusuun kanssa. Ihanaa vapunjatkoa teille :)

"Sofie, will you marry me? Kokkailet aina herkullisen näköisiä pöperöitä, mutta nyt tämä foodie kuolasi näppäimistönsä erityisen pahasti. Arvaa lähtisinkö mielelläni dinnerille, joten here we go! Pääsiäisajan vakkariksi on meillä muodostunut lampaan ja keväisten salaattien lisäksi risotto, johon tulee risottoriisiä, sipulia, valkosipulia, kesäkurpitsaa, kasvislientä, valkkaria, sitruunanmehua, voita, suolaa, pippuria, tillisilppua sekä juustoa - sekaan raasteena ja päälle lastuina. Joko mennään? ;) t. homevialaura"

Kommentit (2)

Vierailija

Kiitos kutsusta, Sohvi ja Västerbottensost! Voit olla varma, että sanon jooooo. Onnellinen voittaja virittelee täällä jo makunystyröitään. Ymmärrän niin tuon kylmän annoksen probleeman. Ihana, että säkin pääset nauttimaan dinneristä - muiden tarjoilemana ja lämpimänä. :) t. homevialaura

Vierailija

Hei,

muut bloggaajat (Nata, Coco) eivät ole ilmoittaneet voittajia, eli tarkoittaako, että valitsitte yhden voittajan kaikista osallistuneista?

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010