Olin näistä kummastakin yhteistyöstä todella onnellinen. Se mikä teki näistä kummastakin yhteistyöjutusta mieluisia, oli se että sain teille lukijoilleni omat kappaleet arvottavakseni. Se on minulla yleensä ehtona näissä yhteistyökuviossani ja onneksi yhteistyökumppanini ovat näissä asioissa yleensä hyvin myötämielisiä. Kiitos siitä. Kiitos myös teille kivoista kommenteista ja aktiivisesta osallistumisesta.

Finnairin Taivas Mikä Työpaikka ?kirja on ollut suurta hupiani aina iltaisin. Sille on löytynyt paikka sänkyni vierestä ja olen lueskellut sitä iltaisin juuri ennen kuin olen mennyt nukkumaan. Olen sukellellut lentohenkilökunnan tarinoiden parissa ja tässä muutamia otteita ihanasta kirjasta;

 ?Erään emännän uudet hienot kengät olivat aikoinaan aitoa genuiinin nahkaa. Ne olivat nimittäin genuine leatheria.?

 ?Hyvää huomenta, hyvät matkapuhelimet.?

 Tämän superhauskan kirjan itselleen saa? Tickler kommentillaan:

"Taivaan vallat, miten hauskoja tarinoita :).
Erikoisin kokemus sattui itselleni jo kohta 20 vuotta sitten. Lensin Finskillä Nyciin ja vieressäni istui suomalainen seurapiiritoimittaja. Hänellä oli noidannuoli tms. selässä ja kysyi lentoemännältä mahdollisuutta saada paikkaa, jossa voisi levätä. Henkilökunta kävi siirtelemässä matkustajia paikasta toiseen niin, että toimittaja sai itselleen yhden kokonaisen neljän penkin ?rivin?. Hetken päästä toinen emo tuli luokseni ja kysyi, tiedänkö missä vieruskaverini on. Sanoin, että taisi saada jo uuden paikan. Emo oli ihan että voi kääk. Alkoi sitten supattamaan minulle, että voisinko esittää selkävaivaista ja siirtyä koneen etuosaan, kun hän sai järjestettyä busineksestä selkävaivaiselle hyvän paikan eikä hän viitsi palata takaisin ilman potilasta. Niinpä minä ?linkutin? businessluokkaan ja esitin koko lennon ajan selkävaivaista!"

 P.S. Finnairin upeat mimmit ovat muuten Movemberissa mukana ja heidät löydät täältä.

Oma tauluni taasen on vielä harkinnan alla, sillä en oikein tiedä mikä uuteen kotiini sopisi. Hmm. Olisiko se kumminkin tuo Harmaan Sävyt. Toivottavasti siellä ruudun takana on joku päättäväisempi ihminen, sillä minä jatkan edelleen arpomista mieltymyksieni kanssa. Kiitos paljon osallistumisesta ja kommenteista. Tosi kiva nähdä että te piditte tästä arvonnasta yhtä paljon kuin minäkin.

AAVA Helsingin taulun itselleen saa?  Saara!

"Aamupäivän kankeassa väsymyksessä oli piristävää päästä selaamaan teoksia ja miettimään mikä istuisi omaan mieleen ja kotiin parhaiten. http://www.aavahelsinki.com/products/aamu oli mielestäni tauluista kaunein tai ainakin itselleni sopivin. Työ on rauhallinen, mutta värin pilkahdukset tuovat siihen virkeyttä ja tasapainoa. Työtä olisi ilo katsella aamuteetä juodessa."

Kommentit (4)

Lumo

Heh... taitaa olla tuo "seurapiiritoimittaja" sama leidi, joka kuulemma aina yrittää järjestää itselleen siirron bisnekseen. Olen osunut parille lennolle, jossa tuo kaiken lisäksi töykeästi käyttäytynyt rouva on koettanut päästä bisnekseen, mutta nykyisin pyynnöt on torpattu aika tomerasti.

Sofié

Hahah, no jopas on :D

Jos haluat bisnekseen, niin sitten pitää ostaa ne liput sinne ;)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010