..Täällä tuoksuu kardemumma ja kaneli. Voiko sunnuntain enää ihanammin aloittaa?

... The smell of freshly baked cinnamon rolls, that is what I call a perfect Sunday.

Kommentit (21)

Sini

Nam, herahti oikein vesi kielelle tuota kuvaa katsoessani! Kuvasi ovat aina niin upeita, saako kysyä millaisella kameralla ja objektiivilla kuvaat? Uuden objektiivin hankinta täällä mielessä...

Sofié

Ei niin. Olen ollut aiemmin aika onneton pullaleipuri, sillä en ole koskaan saanut pulliin sellaista makua mitä olen halunnut. Löysin tässä vähän aikaa sitten oivan pullareseptin ja salaisuus ruotsalaisten parempiin pulliin tuli selvitettyä. Salainen ainesosa oli mantelijauho!

Kiitos :)

Sofié

Heippa Sini :)

Minulla on Olympuksen minijärkkäri ja Canonin isompi kaveri. Viimeaikoina olen kuvaillut enemmän Olympuksellani ja ylempikin kuva on otettu sillä. Linssinä minulla on tuossa kuvassa 45mm 1,8.

Sini

Minulla on myös sama Olympuksen minijärkkäri, mutta vain sillä kitin mukana tulleella zoom-objektiivilla. Kaipaan siihen kyllä lisää valovoimaa ja syvyysterävyyttä, kiinteäpolttovälisellä objektiivilla se onnistuisi varmasti paremmin. Kiitos vastauksesta :) kuvasi ovat aina tosi kauniita, näin pimeämpäänkin vuodenaikaan!

Lora

Nam nam, herkulliseltä näyttää. Mantelijauho kuulostaa mielenkiintoiselta.

Oma aamuni alkoi myös korvapuustien leipomisen parissa kun niitä vein mukanani ystävävisiitille; pikkuvauvat ja herkuttelu kruunaa sunnuntaipäivän :)
Miekkonenkin siellä heräili aamulla kuulemma hyvään tuoksuun joka kantautui keittiöstä makuuhuoneeseen :)

Novella - 9lla.it

Yummyyyyy!
You can't imagine how I love cinammon! When I went to Sweden, I only used to eat Kanelbullar (is this name right???)!!
Is this photo the preview of one of your lovely recipes???? <3
Pleassssse!

Novella

Sofié

Siis, mä oon miettinyt että mikä niissä mun pullissa oikeesti mättää kun en saa sellaista makunautintoa sokerista ja voista kun haluaisin. Onneksi meillä on blogit, sillä löysin yhden ihan mahtavan reseptin. Parempia pullia en ole syönyt edes Tukholmassa!!

Ihanat askareet meillä! Harvemmin kello herättää leipomaan sunnuntaina, mutta olin niin täpinöissäni tämän reseptin löytäessäni :)

Sunnuntaisi kuulostaa aika kivalta. Meillä oli vähän samanlainen meno, sillä menimme brunssille reilun vuoden ikäisen kummipoikamme kanssa. Hän on aika tapaus ja aikamoinen menemään. Taisi jäädä Bali Hain brunssi syömättä kun tämä pikkuherra vei kaiken huomioni, niin ja lautaselta kaiken ruokani :D

Ihanaa sunnuntaita Lora <3

Sofié

Ciao bella!

That's the name! I made those cinnamon rolls with one recipe that I found from one Swedish blog. Damn those guys know how to do EVERYTHING. I have found the magic ingredient and that is almond powder. The stuffing is made from a lot of butter, sugar and almond powder.

I will translate the recipe and post it to you, soon! You will love those :))

Elle-Marie

Oih nam!! Vastaus on ei!:D Sain tästä hurjan leipomishimon ja kanelipullahimon!:) Mukavaa sunnuntai-iltaa Sofié!:)

Sofié

Haha, niin arvelinkin. Kunnon kanelikierre on oiva tapa aloittaa aamu. Muulloinkin kylläkin kuin vain sunnuntaisin.

Kiitos samoin Elle-Marie <3

Sofié

Niin, sillä perusputkellä ai kyllä varsinkaan tähän vuodenaikaan ihan mitään ihmeitä tehdä. Mulla on tällä hetkellä muutama Olympuksen putki lainassa Milanoa varten ja yritän ottaa niillä paljon kuvia matkalla ollessani. Joten voit pian vertailla, että mikä olisi seuraava hankintasi ;)

Voi kiitos :`)

Anniina

Olen itsekin etsinyt täydellisen pullan reseptiä jo pitkän tovin. Voitko vielä jakaa tuon löytösi niin me muutkin pääsemme nauttimaan paitsi kuvien muodossa, myös itse kokeilemalla? Kiitos etukäteen :)

wow gold

Wow, amazing blog format! How long have you been blogging for? you make blogging glance easy. The full glance of your website is magnificent, as smartly as} the content!
wow gold http://www.wowgolds.ca

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010