Näin kesää kohden kun kovasti mennään, niin alkaa värisävyt muuttua myös muualla kuin puissa. Vaatekaappeihin lisääntyy raitaa ja tummat värit saavat seurakseen pehmoista persikkaa ja sievää sinistä. Kuvissa näkyy viime sunnuntain asuni. En tosin laukkua mukanani vielä pidä, mutta se odottelee jo kovasti kesäisiä iltoja. Halusin vain näyttää sen teille, sillä ostin sen vähän aikaa sitten mistäs muualtakaan kuin Zarasta.

Koska kuvat on otettu sunnuntaina, on habitukseni hieman ehkä pörröinen ja uninen. Mutta se on kai ihan ok, sunnuntaisin ei saa stressailla. Sunnuntaisin en yleensä jaksa laittaa päälle muuta kuin poikaystävän hupparin ja silmälasit, mutta viime sunnuntaina piti päälle laittaa jotain muutakin. Hiuksia en tosin tainnut muistaa harjata ;)

Kesäisin innostun aina jollain lailla hieman hipahtavammasta pukeutumistyylistä ja sen takia innostuinkin tuosta persikkaisesta paidastani. Se sopii rentona paitana niin pitkän hameen kanssa tai vaikka suoraan bikinien päälle. Nyt se kumminkin toimii ihan toimistokäytössä bleiserin kanssa.

Olen huomannut, että olen viime aikoina pukeutunut vähän tylsästi. Peruspukeutumiseni on valkoinen paita, bleiseri, iso koru kaulalla ja housut. Tähän pitää nyt tulla muutos ja sen takia puolittaisesti olen pakottanut itseni ostamaan myös värikkäitä vaatteita. En ole millään lailla mustavalkoinen tyyppi, niin kai se pitää näkyä myös vaatekaapissa?

Kommentit (2)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010