Hei te, kotona ollaan. Anteeksi etten sitten julkaissutkaan postauksia työmatkalla ollessani, mutta ajattelin että se oli järkevintä keskittyä kumminkin siellä ollessa oleelliseen eikä blogiini. Tänään minulla alkaa kumminkin loma, joten ehdin keskittyä teihin nyt vähän enemmän :).

Yksi Ruotsin suosikkipaikoistani on ehdottomasti hotelli Lydmar. Olen kerrn yöpynyt siellä, mutta parin viikon takaisella Ruotsin matkallani vein ranskikseni sinne syömään. Eli hotelli tarjoilee vaikka mitä muutakin kuin pelkkiä kauniita huoneita :)

Olin käynyt Lydmarissa ainoastaan talvisaikaan, mutta näin kesällä Lydmarissa oli mahdollista syödä puutarhamaisella kattoterassilla. Ruoka on ihan taivaallisen herkullista ja lounaiden lisäksi Lydmar tarjoilee myös brunssin muille kuin hotellin asiakkaille. Suosittelen teitä testaamaan Lydmarin herkkuja seuraavalla Ruotsin matkallanne .

Sunnuntain lounaaksi söimme valkoista parsaa mädin kera. Oli ihan tosi herkullista ja pitää tehdä kyllä sama annos joskus ihan vain kotioloissakin.  Jälkkäriksi söin raparperipiiraan ja ranskikseni talon omaa jäätelöä.

Lydmar sijaitsee ihan Stockholm Grandin läheisyydessä, joten jälkkärihetkellä voi käydä muuallakin kuin Lydmarissa. Olin nimittäin hivenen pettynyt Lydmarin raparperipiiraaseen ja tiedän, että näin ei olisi käynyt viereisen hotellin herkkujen kanssa. Eli pitäkää ne viereisen hotellin herkut myös mielessä ;)

Kommentit (2)

Fiipi

Tervetuloa takaisin! Olen jo vähän kaivannutkin sinua :)
Pitäisi alkaa lähteä töihin, mutta laiskottaa ja väsyttää ihan hirveästi. Olin viikon lomalla, ehkä tämä on jotain loman jälkeistä väsymystä...? Syyskuussa jatkuu lomat. Noh onneksi on viikonloput aina vapaat, perjantaita odotellessa :D

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010