Nyt on kyllä semmoinen olo, että kesä on mennyt nopeammin kuin ikinä! Minulle käy joka vuosi niin, että juuri kun ymmärrän, että nyt on kesä, niin sitten onkin jo elokuu. Siis minun henkilökohtaisen kalenterin mukaan syksyhän alkaa elokuussa.. Eli syksyi alkoi jo! On muuten outoa, että heti kun kuukausi vaihtui elokuuksi,  tuuli muuttui hivenen kylmemmäksi. Mutta mihin ihmeeseen päivät ja kuukaudet on taas menneet? Juurihan vasta pakkailin kotiani kesän ajaksi pakettiin ja kohta pitäisi taas palata opiskelujen pariin? Mitäköhän olen tämänkin kesän aikana oikein puuhaillut? Tähän voin vastata pienoisen valokuvakatsauksen kera.

________________________

I have the feeling that the summer has gone faster than ever! This happens to me every year, just when I realize that it is  summer, and suddenly it's already August. According to my calendar fall begins in August. So autumn is here! But where has those days and moths gone again? I can answer to that question with a mini photo review.

1. Kesäni alkoi Barcelonan matkallani / My summer begin with my holiday in BCN


2. Olen nauttinut kesästä mökkeilemällä/ I have enjoyed my summer days in summer cabin


3. Päivä Linnanmäellä kuuluu kesään / Day in amusement park


4. Omppumehua Porvoossa/ Apple juice


5. Päivä Suomenlinnassa/ Day in  Fortress of Suomenlinna


6. Mansikkamargaritoja / Home made strawberry margaritas


7. Grillaus kuuluu kesään/BBQ is those things what you just have to do in summertime


8. Maisteltiin myös varpaita /Toes can be tasty


9. Kauppahallin lohileivät ovat parhautta / Salmon sandwiches are delicious


10. Kävin tyttöjen kanssa Turussa/ Girly picnic


11. Kesäelämää rantakalliolla / Taking it easy


12. Café Regatta is one of my favorite places in Helsinki


13. Iltapalaa puistossa/We had a nice picnic in the park


14. Kesäillat/Summer evenings


15. Paljain jaloin/ Bare feet


16. Rakastan mustikoita / I love blueberries


17. Rapujuhlat /Traditional crayfish party


 

 

Kommentit (13)

Piraija

Hejsan svejsan!
Olipa kiva postaus. Mutta nyt kuitenkin asiaan. Minulla olisi pieni toive! Toivoisin että kirjoittaisit hieman Tukholmasta; kaupoista, kahviloista, ravintoloista, tunnelmasta. Tack och gonatt kära vän!

Sofié

No heippa!
No minun pitää vain ensin tulla sinne luoksesi, että voin niistä kirjoittaa :)
Lupaan tulla niin pian kuin mahdollista <3

Susku

Niinhän se menee, Suomen kesä on niin kovin lyhyt ja koko ajan sitä peläten odottaa, koska se on ohi.
Nyt ilmasta kyllä ihan selvästi jo haistaa sen loppukesän ja syksyn läheisyyden. Itsekin olen ihan täysillä kesäihminen, mutta alkusyksy on täällä tosi kaunis, mikäli vain aurinko paistaa. Marraskuussa alkaa sitten se pahin vaihe, ainakin säiden puolesta. Siihen on onneksi vielä pitkä aika :)

Lumo

No, onneksi on taas mutamia mukavia kesäpäiviä ollut ja olet kuvista päätellen kuitenkin nauttinut kesästä monipuolisesti.

Kesä toki on ihan liian lyhyt talveen verrattuan, sitä kun on varsinkin parina viime vuotena tuntunut riittävän loputtomiin... Toivottavasti syksystä tulee pitkä ja lämmin, ettei tiputa talven syliin ihan heti.

Sofié

No olen kyllä yrittänyt nauttia kesästä monipuolisesti :)

Toisaalta talvikin on ihanaa aikaa ja varsinkin jos on kunnon pakkasia ja paljon lunta :) Viime vuonna en Vaasassa syksyä tainnut nähdäkään, sillä lumi tuli maahan ihan todella aikaisin :)

Nna

helsingistä on kyllä vähän ikävä regattaa, olisin voinut ottaa sen mukaani turkuun muuttaessani! vaikka onhan täälläkin ihania kahviloita..

Sofié

Niin, se on hassua, että miten kesää aina odottaa sen 9 kk ja sitten se onkin jo ohi. Mutta niin kuin sanonta sanoo, hyvää kannattaa odottaa :)

Tykkään myöskin syksystä, mutta kunhan vain aurinko paistaa ja vesisateet pysyvät loitolla. Syksyisin poltetaan kynttilöitä, juodaan teetä ja pysytään kotona :)

Sofié

Regatta on kyllä aivan huippu! No mutta teillähän on Turussa niin kivoja paikkoja! Mä tykästyin Turkuun ihan toden teolla! Kovasti olen tulossa sinne pian uudestaan :)

Reetta

Kyllä sitä toivoisi että kesä kestäisi ainakin puoli vuotta mutta ei se täällä meillä niin ole. Eilen myöhään illallakin oli jo tosi kylmä että syksy tulee, ei mahda mitään. Toisaalta on se ihan kivaa että on vaihtelua vuodenaikojen suhteen niin ei pääse kyllästyyn ;)

eve

Aaaaa tuo kesäillat-kuva on jotain niin ihanaa! Jäin tuijottamaan sitä haltioituneena vaikka kuinka pitkään kunnes heräsin transsista ja palasin takaisin maan pinnalle :D Muutenkin kaikki aivan upeita kuvia :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010