Me and my blueberry pancakes

Cold mornin'

Bruno's chairs

..My favorite quote at Svenskt Tenn.

Pastel dreams at Asplund

Neutral

Dinner with a girl who I truly love

My hotel room at Hotel Lydmar

Leather hippo and something little that I bought

Gemla

Kommentit (14)

Veera

Kauniita kuvia jälleen kerran! :) Ja tuo sitaatti on myös oma lempparini, tosin itse olen oppinut sen italiaksi; "Il mondo è come un libro, e quelli che non viaggiano ne leggono solo una pagina." <3 Haluaisin tuon tekstin kehyksiin ja seinälle.

Elle-Marie

Upeita kuvia! Nuo mustikkaletut näyttävät tajuttoman herkullisilta! Nyt iski äkillinen tarve lähteä itse touhuamaan keittiöön! :)

Sofié

Voi kiitos!

Voi tuntuu lohduttavalta sillä mielestäni näytän niissä kuvissa aivan kamalalta. En osannut nukkua matkalla ollenkaan ja jouduin soittamaan Charinkin mun viereeen nukkumaan kun en uskaltanut nukkua yksin :D Vähät yöunet kyllä näkyvät minun nassussani :)

Voi kiitos paljon! Teidän ihanat kommentit pitävät mielen kyllä korkealla :)
Suurin kiitokseni kuuluu teille, sillä olette niin ihania <3

Kiitos samoin :*

Ee

Upeita kuvia taas kerran!

Lueskelin hetki sitten Strictly Style -blogista kirjoittamianne vastauksia lukijoiden kysymyksiin. Tekstin mausteena olleet kuvat vahvistivat käsitystäni siitä, että olet varmasti yksi maailman kauneimmista naisista! Vaikutat myös aidosti positiiviselta ja herttaiselta ihmiseltä. Ihanaa kevättä! :)

Fiipi

Vielä ei ole matkasuunnitelmia lyöty lukkoon. Pitää vähän aikaa haistella miltä tuo pankkitili näyttäisi vaikka kuukauden päästä :D Sinkku kun on niin tuo matkaseura on vähän nihkeää. Kavereilla on omat perheensä, työnsä ja muut menot, eikä niitä tunnu minun lomamatkat kiinnostavan :(

Sofié

Ohoo, mä tiedän! Mä haluan takaisin asap. Kesällä sitten :)

No oletko jo päättänyt minne suuntaat, New Yorkiin vai minne?

Sofié

Hei!

Olen myös oppinut sen alunperin ranskaksi. Sitaatti kuulostaa kyllä niin paljon paremmalta ranskaksi tai iltaliaksi. No kirjoitat sen jollain kauniilla fontilla koneella ja printtaat ulos. Hmm. Siinähän olisi ideaa :)

Sofié

Oi kiitos!

Hih, sitä ne olivatkin. Parasta annoksessa taisi olla nuo puutarhamustikat ;)

Fiipi

Oi pakko päästä Tukholmaan! On sellainen jännä olo kun katsoo kuvia, tuntuu että pakahtuu jos ei kohta pääse tuonne.

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010