Hei ihanuuteni! Olen ollut vähän hämilläni tässä tämän alkuviikon, että minne te olette oikein kadonneet.  Näen kyllä analyticseistä, että ihan normaaliin tapaan te täällä Sohvia käytte moikkailemssa, mutta yhtäkään kommenttia en ole saanut. Kurkkailin eilen roskapostikansiooni ja huomasin että siellä oli 7000 kommenttia joista kaikki ei todellakaan ollut roskaa, vaan siellä oli ne teidän kaivatut kommentit.

Ennen kun tosin kerkesin käydä niitä edes läpi muuta kuin ne ensimmäiset kymmenet, niin koko roskapostini tyhjeni itsestään. Sinne menivät suurin osa teidän kommenteistanne. Olen niin harmissani ja kiukkuinen tällä hetkellä. Ikinä aiemmin ei ole tapahtunut mitään tällaista.

Eli jos ette näe omaa kommenttianne ja minun vastaustani siihen, niin se on yksinkertaisesti nyt ihan minusta riippumattomasta syystä jäänyt nyt julkaisematta ja vastaamatta.  WordPress, I don?t like you at all at the moment! Yritän kumminkin vielä myöhemmin tänään katsoa jos saisin kommenttinne pelastettua :)

P.S. Ystäväni oli askarrellut rapujuhliin kuplajuomapullon korkeista tuollaiset upeat paikkakorttien pidikkeet. Ja koska elämäni on kuulemma pelkkää hashtagia, niin nimeni oli tietenkin #Sohvinkaa

Kommentit (6)

Sofié

Harmittaa hirmuisesti kun teidän kommentit ovat kadonneet :( Noh ehkäpä saan ne kaivettua vielä jostakin.

Siis ne oli niin hienot ja niitä oli monia erilaisia. Näette ne sitten rapujuhlapostauksessani :)

Sofié

Siis niin on saanut WordPresinkin kautta, mutta roskikseni tyhjeni yhtäkkiä ja sinne meni kaikki kommentit...

Sofié

Toimii :*

Olet Fiipi aina niin kultainen <3

Olen niin onnellinen kun olet jaksanut pysyä Sohvin mukana jo niin kauan <3

Pieni lintu

No voihan! Blogger tekee joskus tosi harvoin niin, että joku yksittäinen oikea kommentti on roskaposteissa, mutta ne saa sieltä klikattua julkaistuiksi.

Haaveharrastaja

Voi ei, bloggaajan iloja nämä tekniikan temppuilut :(

Hei, aivan valloittavat nuo paikkakortin pidikkeet, napsaan talteen idean, kiitos sinulle & ystävällesi! :)

www.haaveharrastaja.fi

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010