Jotkut teistä Instagram-seurailijoistani ovat voineet hivenen ihmetellä, että miksi ihmeessä käytän sohvinkaa-hastagia. Noh, sen takia, että nämä miespuoliset hassuttelijani ovat leikkimielisesti ärsyyntyneitä kun kaikki heidän tekemät annokset tai muut jutut eivät ikinä pääse blogiini.

Sensuroin sisältöä muutenkin kuulemma ihan liian kovalla kädellä ja poikien mielestä minun pitäisi olla täällä enemmän ?chillax?. Koska haluan pitää blogini kumminkin naistenlehtimäisenä, ei ne poikien hipsteröinnit ja man platet tänne kuulu. Sen takia pojat voivatkin tuottaa Instagramissa sisältöä tagilla #sohvinkaa ja julkaista blogin behind the scenes -materiaalit sitä kautta. Avec Sofié kuulostaa kuulemma heidän korvissaan välillä myös vähän liian fiiniltä, niin mennään siellä Instagramissa sitten letkeesti ja kesäisesti sohvinkaa-hastagilla :D

P.S. Kundit, perustakaa nyt jo se yhteinen blogi. Mä voin kuvata ja kirjoittaa ja te voitte keskittyä siihen olennaiseen, eli näyttämään vaan hyvältä!

Kommentit (8)

lukija

hei, pakko kysyä onko sofia/sofie sinun oikea nimesi/joku oikeista nimistäsi? tosi kiva toi #sohvinkaa, kävin jo ihmettelemässä instagrammissa.:)

Fiipi

Ooooooo jag håller med, pojille oma blogi ;)

P.S. Kommentoin nyt viime päivien postauksiin kerralla kaikkiin, mmmmmmmm mitä herkkuja!

P.P.S. Heti kun ostan uuden puhelimen (tai voitan Indiedaysin arvonnasta...) alan instagrammata niin että porukka kyllästyy :D Ja oon sit koko ajan vaan #sohvinkaa!

Sofié

Olen tästä sanonut näille kundeille jo kauan. Suomesta puuttuu kunnon heteromiesten kundiblogi, jossa tehdään hyvää ruokaa, treenataan ja hengataan. Mä en ole mallimamma, mutta blogimamma haluaisin olla :D

Jee, olisin niin fiiliksissä jos olisit #sohvinkaa! Toivon että saat uuden puhelimen asap :)

Sofié

Haha, ehkä suurin kohteliaisuus mitä olen koskaan saanut :D

Kiitos, piristi kyllä kummasti :)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010