Siitä on kulunut nyt kolmetoista vuotta kun Sohvi istuskeli ystävänsä kanssa Brightonin kivisellä rannalla ja mietti, että mitä haluaisi tehdä isona. Satu sanoi, että hänestä tulee vielä vaatesuunnittelija. Sohvi sanoi, että hänestä tulee toimittaja. 13 vuotta on kulunut ja Satu suunnittelee Marimekolle ja Sohvin harrastuksesta on taasen kasvanut hänen toinen työnsä.

Ihan toimittajaa minusta ei nyt kummikaan ole koskaan tullut, mutta lehtitaloon päädyn joka tapauksessa. Ihanaan sellaiseen ja upeaan lehteen. En pelkästään sukella Me Naisten verkkosivuille, vaan kerran kuukaudessa kirjoitan myös printtiin. Se jos mikä on ihanaa se

Olen aina ollut vähän tällainen unelmoija, mutta onneksi monet niistä ovat tulleet todeksi. Pidän myös niistä omista unelmistani kiinni ja muistuttelen itseäni niistä asioista joita haluan isona tehdä ja saavuttaa.  Niin, ja ei ne unelmat tähän lopu. Unelmia pitää olla, niin isoja kuin pieniäkin. Aina pitää yrittää kurottaa hivenen korkeammalle ja miettiä vähän jopa aluksi saavuttamattomissakin olevia asioita. Joskus saattaa käydä niin, että ne asiat tulevatkin saavutetuksi. 

Vaikka blogini muuttaakin, ei se silti vaikuta sisältöön millään lailla. Sohveilut jatkuvat Me Naisissa ihan entiseen malliin. Koti vaihtuu, kirjoittaja ei. Lehdessä nähdään tosin vain ruokajuttuja, mutta näitä muita höpötyksiä ja naisellisuuksia voi sitten lueskella verkon puolelta. Sohvi on hyvin onnellinen tästä muutoksesta, toivottavasti tekin :)

Indiedays on ollut kotini nyt tasan kaksi vuotta. Paljon on tapahtunut tässä ajassa ja olen niin monesta asiasta Indiedaysille kiitollinen. Päällimmäisenä tällä hetkellä  rakkaasta päivätyöstäni. Ilman Indiedaysiä en välttämättä olisi nykyisessä päivätyössäni ja olen niin kiitollinen mihin blogini on minut näinä vuosina oikein kuljettanut. Olen tavannut Indiedaysin ja blogini kautta niin mahtavia ihmisiä ja osasta heistä on tullut minulle ihan äärettömän rakkaita ystäviä. Vähän haikein mielin jätän ID-perheeni, mutta suurella ilolla virtuaalihalaan jo tulevaa Sanomien jengiä ja Me Naisten lukijoita

Kaikista kiitollisin olen kumminkin teille rakkaille lukijoilleni, jotka käytte täällä päivittäin minua moikkaamassa. On hassua miten näiden kolmen vuoden aikana olen oppinut tuntemaan monet teistä vaikka kasvoja en kadulla tunnistaisikaan. Olette minulle niin tärkeitä ja tällä hetkellä ehkä tärkeämpiä kun uskottekaan. Kiitos

Kommentit (68)

Hanna

Hihihhii naurattaa vieläkin ihan älyttömästi se kun luit jonkun pätkän kirjasta ranskaksi niin nopeasti kuin mahdollista xD Kiva että käteen jäi muutakin :) Itsellä se taito (tai "taito" :D) pääsi vähän unohtumaan :/

Emppu

Onnea kovasti uusiin tuuliin! <3
On aina niin upeaa nähdä oikeita esimerkkejä siitä, miten unelmilla ja tavoitteilla on tapana järjestyä, kunhan niihin oikeasti uskoon ja etenkin tekee itse töitä niiden eteen. Olet onnistunut siinä upeasti, ja todellakin ansainnut sen! On varmasti jännää päästä laajentamaan kirjoittamista lehden sivuille, ja uskon kyllä MeNaisten olevan sopiva paikka siihen. Itse tilailin tätä lehteä jo joskus parikymppisenä, ja tykkäsin nimenomaan siitä, että se oli kohdennettu melkoisen laajasti eri ikäisille naisille - monipuolinen siis, ja vastaa mielestäni myös tätä sinun blogiasi. Kuten tuolla aiemmin mainitsitkin, Indiedaysin kohderyhmä on ehkä rajatumpi, mutta aikansa kutakin :-)

Onnea vielä!

Hanna

Waauuu, onnea ihan mielettömästi! Juuri tilasinkin Me Naiset pitkän tauon jälkeen, joten tämä oli totisesti mukava uutinen :) yhdet parhaista nauruista koskaan kouluelämässä olen saanut kanssasi lukion ranskan tunneilla.

Hanna

Hups, kommentti lähti ennen aikojaan, piti vielä sanoa että pitkä aika on mennyt noista ranskan tunneista, ja on mukava nähdä että menestyt :) lehteä odotellessa! :)

Elisabeth

Onneksi olkoon! Olen niin iloinen puolestasi! Lehtitaloon kuulutkin, niim tasokas blogi sinulla on! En ole aktiivisesti lukenut Me naisia, mutta ilman muuta jatkan blogisi lukemista :) Kerro ihmeessä siitä, millaista on tehdä yhteistyötä lehtitalon kanssa ja miten tasapainoilla ja kirjoittaa blogia sekä heille että itsellesi.

xxx
E
http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

Sofié

Heippa Lora!

Muistan kommenttisi tosi hyvin ja sen piston sydämessäni. Tämä on ollut pitkä prosessi ja olen tästä uudesta kodistani tosi onnellinen. Oma lukijakuntani on kumminkin minua vanhempaa ja ID on suunniteltu kumminkin vähän erilaisille lukijoille. Tällainen eläkeläinen ei tänne oikein sovi :D

Yep, Pinterestiä olen käyttänyt hyvin ahkerasti viime aikoina<3

P.S.Löysyin sinut Instasta. Vieläkään en tosin tiedä miltä näytät :D

Jossu

Onneksi olkoon! Totta se on, unelmista kannattaa pitää kiinni; tehdä aina välillä unelmakarttaa. Kuten tuo ajatelmakin sanoi: Menneitä ei ole syytä miettiä, ne on unelmat jotka miehen/naisen tiellä pitää :)

Ellis

Aivan mahtava siirto! Onnea Sohvi, olet paikkasi ansainnut ja saat varmasti ison joukon vanhoja seuraajia lisäksi paljon uusia silmäpareja! Bileet! :)

ida365

Onnea ihana, tämä kuulostaa ihan sinun jutultasi! <3 Syksy on hyvää aikaa muutoksille. :- )

Fiipi

Mahtavaa! Miljoona onnitteluhalausta! Heräsin juuri ja hetihän se oli padi otettava esiin että mikä tämä Sohvin ihana juttu on! Vähän osasin aavistella jotain tähän suuntaan mutta niin hienoa että pääset myös kirjoittamaan itse lehdenkin sivuile! Ehkä se oli joku pieni enne koska valitsin juuri toisen lehden tilauksesta saaduksi lahjalehdeksi MeNaiset! Ihanaa ja suuret onnittelut! Fiipi pakkaa kans kassit ja muuttaa perässäsi :)

Ekl

Onneksi olkoon, upea juttu! Jään innolla odottamaan ruokajuttujasi; monista blogisi resepteistä on tullut suosikkiruokaohjeitani, joilla olen kokkaillut useita kertoja itselleni ja ystävilleni. Kiitos niistä ja onnea tulevaan :)

Jeanette

Onnea Sofié ja tämäkin lukijaa seuraa mukana ihanaa blogiasi =) Kirjoitat ja kuvaat blogiasi niin kauniisti ja sitä on aina ilo lukea =)

Anna

Suuret onnittelut! Blogisi ikuinen inspiraation lähde, jatkukoon meno uusissa maisemissa yhtä laadukkaana.

Lora

Pieni aavistus oli kun luin vihjailusi ja oli pakko kurkkaista heti Instagramin puolelle kun istuin junassa matkalla töihin.

Miljoonasti onnea, mahtavaa kun yksi unelmistasi on toteutunut. Muistan kun kommentoin joskus viime kesänä (?), että jonkun lehden pitäisi ottaa sinut talliinsa, sen verran tasokkaasta ja upeasta blogista kun on kyse. Ihanaa kun se päivä on koittanut.

Ruokajutuista innostuneena täytyykin kurkkaista tuota Me Naiset lehteä ensi kuussa. Tykkään muutenkin kyseisestä lehdestä niin nyt on yksi syy enemmän napata se kaupan hyllyltä mukaan :)

On se jännä minne elämä vie ja keitä kohtaamme matkamme aikana.

Pinterestistä napattu: "Follow your dreams. They know the way".

Aurinkoisia päiviä!

Perla / Lumon Valkama

Onnea uusiin tuuliin, hieno juttu! Eikö ole ihanaa kun unelmat toteutuvat. :)

Satu

Oikein kovasti onnea uudesta pestistäsi! Sinä olet sen ansainnut, ja uskon vakaasti että tuot paljon antia ko lehden lukijoille.
Sinulla on todella ihania reseptejä!
Pidän suuresti herttaisesta ja aidosta luonteestasi ja tyylistäsi mikä ulottuu kaikkeen mitä kulutat ja suosit. Olet ihana! :)

homevialaura

Hei hurjasti onnea! Olen ihan tosi iloinen sun puolesta. Mahtavaa seurata, miten blogi on ollut ponnahduslautana monelle nuorelle naiselle ja sä jos joku ansaitset paikkasi myös printin puolella. Tämä herkkupeba seuraa sua varmasti Me Naisiin. :) Onnea vielä, kaunotar!

Mi

En ole aikaisemmin kommentoinut mitään, vaikka vakkarina olen lukenut siitä lähtien kun blogisi faceen linkkasit. Nyt oli pakko rikkoa hiljaisuus, on niin mahtava uutinen :) Onnea siis miljoonasti! Mukana seurataan, olet ollut mulle ihana inspiraation lähde kauniine kuvinesi :)

Priska

Onnea paljon, todella hieno uutinen! Ihanaa, että unelmat välillä toteutuvat... Hyvään seuraan pääset :)!

Lora

Sinun ja Charin blogit ovat itseasiassa ainoat ID:ssa joita seuraan joten tämä "eläkeläinen" seuraa minne bloginne menevät :)

Hih, taidan viihtyä enemmän kameran takana kun Instaan en ole tallentanut vielä profiilikuvaa, pitänee tehdä asialle jotain.

Piti muuten vielä toivottaa tervetulleeksi Sanomille, ollaan "saman katon alla" ;)

Tickler

Onpa mahtava juttu, että olet päässyt askeleen lähemmäs unelmaasi! Onnea!
Ja kuten homevialaurakin tuossa sanoo, hienoa nähdä, mitä mahdollisuuksia bloggaaminen tuokaan.

Seuraan lukijana sua "myöemakoihin", niin printtiin kuin sähköisiin kanaviin.

lili

Suuren suuret onnittelut Sohvi! Ihan mieletön juttu, varsinkin tuo, että pääset kirjoittamaan myös lehteen!:) Tsemppiä uusiin haasteisiin<3

Tarja

Hienoa, mahtavaa, ihanaa! Ja paljon onnea! Me Naiset on lempparini naistenlehdistä - lehden tyyli on viime vuosina muuttunut aina vain parempaan suuntaan ja jutut ovat laadukkaita.

Unelmia pitää olla ja on niin siistiä (kuten nuoret sanovat) nähdä, että unelmat myös voivat toteutua. Ihanaa syksyä; seurailen blogiasi varmasti, olipa sen koti sitten missä tahansa! :)

Kaitaliina

Mukana seurataan mihin ikinä menetkin.; ) Onnea tästä uudesta työstä, se tuo varmasti kaikkea mielenkiintoista mukanaan!

Sofié

Ihana kuulla, että lehti on mieleinen :)

Haha, muistan ne lukion ranskan tunnit. Onneksi on käteen jäänyt muutakin kun naurut :)

Sofié

Kiitos Mikko :)

Niin tapahtuu, onneksi muutokset ovat yleensä hyväksi. Ja olen tätä muutosta toivonut jo aika kauan, sillä en oikein kumminkaan ole sopinut ID:n muottiin. Lukijakuntani on Charin tapaan paljon vanhempaa, niin on kiva päästä sellaisen lukijakunnan joukkoon joille voi tarjota heille haluamaansa sisältöä :)

P.S.Me ei olla törmätty piiiiitkäään aikaan missään.

Sofié

Hei!

Mä olen aina ihmetellyt sitä miten olen voinut saada lukijajoukokseni niin upeita ihmisiä? Te olette AINA siis AINA niin ystävällisiä ja onnellsisia puolestani. Olen saanut kolmen vuoden aikana ehkä kolme sellaista kommenttia joita en ole voinut julkaista. Se on todella vähän se. Olen niin onnellinen tiestä <3

Blogini ei muutu mitenkään, kelpaan just tällaisenä Sohvina kuin olen :)

Sofié

Hih, Ellis <3

Sinulle minä olen velkaa monen monta kuppikakkua ja mehulasillista. Olet niin upea nainen ja kohta vielä ihanin äiti <3

Sofié

Kiitos virtuaalihaleista :)

Ei ole totta, ihanaa! Hyvän lehden valitsit murunen :*

Hyvä, pakkaa kassit ja muuta kanssani sanomille :)

Sofié

Kiitos ja samoin. Vaikka me mennäänkin eri taloihin, niin se ei tosin kyllä haittaa. Olen niin onnellinen meidän kummankin puolesta. Skål!

Tarja

Täällähän minä olen ollut, useimmiten tosin niin uni silmissä, etten ole jaksanut kommentoida (tuhma minä). Kesä meni mukavasti ja nopeasti (miksi kesät aina menevät nopeasti?). Suhattiin ympäriinsä mummoloiden, mökin ja "puuhamaiden" välillä ja ahkeroin siinä sivussa vähän kesäopintojakin. Nyt arki taas pyörii ja jatkan toden teolla tämän oman unelmani toteutusta eli opiskelua. Parin vuoden sisään pitäisi olla melko valmista - toivottavasti! :)

Ihanaa viikonloppua! <3

Lumo

Onneksi olkoon! Harvoin olen Me Naisia viime vuosina lukenut, nyt täytyy varmaan tiivistää tahtia!

Sofié

Kiitos Lauraliini :)

En tiedä mistä johtuu, mutta olen aina jollain lailla ajatellut meidän olevan luonteiltamme hyvin samanlaisia. Muistan aina ilmeesi kun näin sinut viestintätoimistossa ja muistin kasvosi ja nimesi Pinterestin takia :D

Niin, se on aika jännä juttu mihin tähä blogi on minut itseasiassa vienyt. Muutaman kerran yön pimeinä tunteina olen miettinyt sekunnin, että pitääkö taas kirjoittaa. Sitten seuraavassa sekunnissa olen ymmärtänyt mitä kaikkea hyvää blogini on minulle tuonut. Päällimmäisenä kumminkin lukijani <3

Ihanaa, herkkupeput kuuluu mimmeihin :)

Sofié

Niin on. Se tuntuu tosi hyvältä. Kiitos :)

Niin, moni aina pitää tätä turhanpäiväsenä hommana, mutta kun se ei aina niin ole. Tämä on paras cv mitä voisin koskaan tehdä :)

Tervetullooo!

Sofié

Heip sinä ihana!

Olen miettinyt, että minne olet kadonnut!Toivottavasti kesä meni pohjoisessa hyvin. Täällä etelässä se viuhahti ihan salaman nopeasti!

Niin on ja vaan laadukkaammaksi muuttu ;D

Niin pitää. Olen hyvä tekemään kaikenlaisia listoja itselleni. Jotkut listat korjaantuvat toisilla kun taas toiset unelmalistat jäävät takaraivoon muistuttelemaan.

Kiitos samoin sinä ihana :*

Sofié

Kiitos Kaitaliina <3

Niin, mutta Sohvi on kumminkin Sohvi ja kelpaan heille juuri tällaisena :)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010