Yksi kolmesta Electroluxin Design Lab ?teemoista on nimeltään social cooking. "Entertaining within the home is a popular way to spend time with our friends and family. The rise in cooking as a pastime offers self-expression for many living in urban spaces, and projects towards a true culinary experience."

Syöminen on ihanaa ja siitä ruoasta nauttii vielä enemmän jos se tehdään yhdessä ihanien ihmisten kanssa. Kuvat ovat viime perjantailta jolloin kokkailimme sosiaalisesti omalla tavallamme ystäväpariskunnan kanssa.

Illallisen isännöi ystäväni poikaystävä, joka on vähän niin kuin miespuolinen minä. Tämä kuvassakin vilahtava pallero rakastaa astioita ja ruokaa vähintään yhtä paljon kuin Sohvi (hän kutsuu minua aina Sohviksi). Hänen astiakaapit ovat minun näkökulmasta katsottuna oikeita aarrekammioita.

Illan isäntä eli palleroinen oli haaveillut possu-slideireista jo vuoden verran ja vihdoinkin viime perjantaina meidän lautasille tupsahti slidereita revityn possun kera. Oli ihan järjettömän hyvää. Tämä entinen anti-possunsyöjä ei ehkä ole syönyt vähään aikaan mitään yhtä hyvää! Delish?!

Rakastan raparperia yli kaiken ja tein meille jälkiruoaksi pehmyttä raparperi-mascarpone ?möyhennöstä?. Möyhennökseeni tuli minttua,  kanelia, kardemummaa sekä muskottipähkinää. Kesäistä, kirpeää ja sopivan makeaa.

Electrolux Design Lab on edennyt nyt kolmanteen vaiheeseen, jolloin suunnittelijat vievät töitään eteenpäin aina konseptista kohti valmista tuotetta. Jokainen suunnittelija on saanut palautetta Electroluxilta ja näiden kommenttien ja palautteiden pohjalta suunnittelijoiden tulee kehittää kilpailutyötään.

Voitte seurata töitä ja niiden kehitystä täällä. Koska EDL on tänä vuonna paljon sosiaalisempi, voi yleisö osallistua myös kilpailuun äänestämällä lempisuunnittelijaansa ja ?konseptiaan. Me suomalaiset voimme vielä vaikuttaa että näkisimme suomalaisen Janne Palovuoren Nutriman finaalissa, joten tutustuthan Jannen konseptiin täällä.

Viime vuoden yksi ehdottomista kohokohdistani oli Electroluxin Design Lab ?finaali, jota pääsin seuraamaan Milanoon. Tuon viikonlopun aikana tapasin suunnittelijoita ympäri maailmaa ja jännäsin finaalia suunnittelijoiden kanssa. Toivon että tänä vuonna finaalitapahtumassa olisi minun lisäkseni joku muukin suomalainen. Eli siis, äänestä Jannea täällä!

P.S. Haluaisitteko reseptin tähän überhyvään herkkuun?

Kommentit (12)

Mariina Koski

Kiitos, ehdottomasti reseptiä tänne :) näyttää niin ihanan syötäviltä ja ne kuuluu kesään.
Kiitos blogistasi,

Sofié

Hei, se tulee heti ensi viikolla :))

Siis en ole ollenkaan aiemmin ollut mikään possunfani, mutta söin viime syksynä revittyä possua ensimmäisen kerran ja sen jälkeen tästä tytöstä tuli myös possunsyöjä :)

Sofié

Hei Elisabeth!

Hih, sat sen kyllä! No kohta voit syödä näitä ihan omassa olkkarissa :)

Sanna

Sliderit näyttävät hyviltä, mutta minä suurena raparperin ystävänä kiinnostuin eritoten raparperimöyhennöksestäsi :) Minttu, kaneli, kardemumma ja muskottipähkinä kuulostaa jännältä yhdistelmältä. Pitääpä kokeilla! :)

Pitää muuten mainita, että tänä pääsiäisenä kokeilin sitä sun burgundinpataa ja oli kyllä tosi herkullista! Kokeilulistalla ovat myös ne mustikkavinaigrette vuohenjuusto brushettat.

Näin sut muuten kerran työpaikkani ruokalassa ja mietin, että oletko täällä jonkun yhteistyöjutun merkeissä, mutta varmaan sittenkin ollaan samassa paikkaa töissä kun näin sinut kerran bussissakin jäämässä samalla pysäkillä pois. En uskaltanut noin vaan tulla juttelemaan vieraalle, vaikka blogiasi seuranneena tunnut todella tutulta. :D Ehkä ensi kerralla uskallan.

Sofié

Heippa!

Hih, möyhennöksestäkin saatte varmasti reseptin :)

Raparperi on kyllä niin ihanaa! Se on ehdoton kesäherkku!

Ihana, että kokeilit. Jos pidit siitä niin näitä slidereita rakastat :)

Hih, minä käyn testailemassa kaikkia ravintoloita siinä oman työpaikkani kulmilla. Useimmiten lounastelen kyllä salattibaarissa. Mua saa kyllä aina tulla moikkaamaan, en pure, mutta jälkkärisi saatan syödä ;)

Lotta

Raparperin ystävänä tein pienen muunnoksen sinun tiramisu- reseptistä raparperi version :) kirpsakan raparperinen makea tiramisu, ei ehkä kovin italialainen, mutta sopivan suomalainen!!

Sofié

Ihanaa, pitää itsekin kokeilla :)

Kivaa kun kerroit, että olit soveltanut reseptiäni.

Mira

Heissan! Sulla on tosi kaunis blogi ja olisinkin kysynyt mitä muokkausohjelmaa käytät? Noi teksti lisäykset on tosi tyylikkäitä!

Sofié

Heippa!

Näissä kuvissa olen käyttänyt photaria :)

Kiitos paljon kohteliaisuudesta :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010