Yksi suosikkisivuistoistani on sivusto nimeltä Design Sponge. Tykkään varsinkin sivuston Sneak Peek-osiosta, jossa esitellään erilaisia koteja. Tässä kodissa viehätti nariseva lautalattia, kirjahyllyn pienoinen epäjärjestys ja olohuone. Keittiöstä en taas pidä, tai se on vähän jotenkin eriparia muun kodin kanssa. Liian "ikeamainen", vaikkei Ikean keittiöissä mitään vikaa ole, mutta tähän kotiin sopisi joku paljon romanttisempi ratkaisu. Keittiössä oleva kakkukupu muistuttaa kovasti Riviera Maisonin kakkukupua. Olohuoneen peilinkin tyylisiä peilejä olen nähnyt Riviera Maisonilla myytävän. Sellaisen kun saisi kylpyhuoneeseen!! Olohuoneen pöydällä lojuvat tavarat ja kynnttelikkö luovat kodikkuutta. Olohuoneen seinää vasten olevan valokuvataulun voisin toteuttaa kodimme seinälle omista valokuvistani. Mistäköhän löytäsin noin isot kehykset?


________________________________

One of my favorite sites is called Design Sponge. Especially their Sneak Peaks attracts me a lot. In this home I especially like its squeaky wooden floor, disordered bookshelf and living room. Kitchen doesn't attract me so much, it's too "Ikea-like". And there's nothing wrong with Ikea, but if I look rest of the pictures, kitchen doesn't match with rest of the home. Kitchen of the home should be more romantic, or at least I think so. 

Kommentit (9)

Iitu

Niinpä! :) kiitos vinkkauksesta sneak peakiin, ihana päästä kurkkimaan koteja! :)

Sofié

Iitu:Minä taas en! Niin, ihmettelin, että miksei siinä ole vaikka laattoja, häiritsi suuresti :DIhana kuulla Iitulainen <3 Puss

Iitu

Hih, tykkään kyllä tosta keittiöstäkin, jotenkin sytyn uuden ja vanhan ja muutenkin eri tyylien ydistelyyn, se tuo jotain hauskaa kontrastia. :) Ainoastaan häiritsee vähän tuo keittiön lattia, olisi voinut laittaa reilusti erilaisen ja värisen kun ei oo kuitenkaan samanlainen ton lautalattian kanssa...Seuraan aktiivisesti siun blogia, vaikka en aina muista kommentoidakaan :) puss!

Sofié

Kirppen:Totta! Tai sitten voidaan ostaa vaneria ja jotain listaa ja tehdä itse :))Maria:Hihi, no koti kaipaa vielä vähän maalia ja pikkuista hiontaa, että sitä kehtaa julkisesti esitellä :)

Maria

Aivan ihania! Luulin jo et nää olis teiltä, olisi niin ihana nähdä teidänkin kotia!

Kirppu

Mahtava idea tuo taulun kehyksiin tehty valokuvakollaasi! Voitaisiin vaikka kesällä yhdessä askarrella samanlaiset. Luotan, että Ikeasta löytyy vastaavanlainen kehys :)

Sofié

Annimanni:Eikö! Rakastan korkeita huoneita ja avaraa tilaa. Minua ei ihan hirveästi korkekiilto kiinnosta. Tai oikestaan olen sisustajana ja haaveilijana aika kasijakoinen. Toisaalta haaveilen kiiltävästä betonilattiasta ja korkeakiiltoisista pinnoista, mutta sitten taas toisaalta tykkään hyvinkin rosoisesta ja maalaishenkisestä tyylistä. Tuollaisen kodin kun sitä joskus saisikin :)

Annimanni

Ihanan persoonallista... Kauniit kengät olisi ihana laittaa tuolla lailla näkyville, mutta sitten ne ihanat juhlakengät siinä pölyttyisi, siis jos lapset eivät ensin niitä söisi ;)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010