Indiedaysin Coco haastoi minut Samsungin Smile-kampanjan johdosta tekemään postauksen siitä, että mikä saa minut hymyilemään. Hymyilemiseeni ei yleensä paljoa tarvita, sillä ihan pienistä pienimmätkin asiat tekevät minut iloisiksi. Hymyni taasen ei välttämättä ole se perinteinen pepsodent, sillä suunpieleni kääntyvät hymyillessäni usein alaspäin. Outoa kyllä, mutta totta se on. Joten yritän yleensä hymyillä "suu kiinni, mutta poskipäät korvissa"- tyyppisesti. Minulla on luonnostaan aika hymyilevät silmät, niin ne pelastavat yleensä aika paljon epäsymmetristä hymyäni. Tällä hetkellä minulla on monta syytä hymyilemiseen, mutta päällimmäisenä minut sai tänään hymyilemään kun sain tuoreita mustikoita ja vadelmia. Tuoreet marjat muistuttavat kauniista kesäpäiväivistä ja huolettomista sunnuntai-picniceistä.  Ihanaa, kauan odotettu kesä voi vihdoinkin alkaa!

Ohjeet haasteeseen ovat seuraavat:


1.Ota itsestäsi teemaan sopiva kuva.
2. Julkaise kuva blogissasi ja kerro kuvan yhteydessä lyhyesti mikä saa sinut hymyilemään.
3. Haasta mukaan kolme bloggaajaa.


Tätä haastetta tehtäessä minun piti siis haastaa kolme muuta bloggaajaa tekemään "Mikä saa minut hymyilemään"-postaus. Haastan "Mikä saa sinut hymyilemään"-haasteeseen muutaman ihanan vakkarilukijani, LindanPetran ja Katrin.  Mikäli haluatte bloggaajina osallistua kilpailuun, jossa voitte voittaa Samsugin uuden älypuhelimen, niin postauksenne tulee linkata tänne.  Liitä mukaan teksti "Mikä saa sinut hymyilemään". Haastettujen blogien kuvia voitte käydä katsomassa täältä. Äänestäjien kesken arvotaan Samsugin Galaxy II -puhelin.

Kommentit (8)

Sofié

Katri:Oi, oleppas hyvä!Hihi, mä yritän olla oman elämäni Amélieliini :DHymyilen hymyilen, mutta se on niin hassun näköistä välillä kuun suunpielet ovatkin taipuneet alaspäin.Niin, jollekin edes se pieni hymy voi merkitä todella paljon.

Katri

Kiitos haasteesta, otetaan vastaan hymyssä suin :)Kaunis kuva, sopii hyvin sun Amelié fiiliksiin! Hymyile ihmeessä persoonallista hymyäsi. Toi on niin totta, pieni ele ja vaikutus voi olla suuri!

Sofié

Hih, no näitä löytyy kyllä koneelta useampana kappaleena ja eri vuosina otettuina :)Tämä otettiin tänä aamuna, kun sain vadelmia ja mustikoita yllätykseksi.Kiva, että sinulla on jo ideoita mielessäsi :)

Petra Pauliina

Voi mikä ihana Amelie-kuva!Ja kiitos, tietysti otan haasteen vastaan :) Taidankin jo tietää teeman postaukseen...Mukavaa sunnuntain jatkoa!

Sofié

Saija:Kiitos!! Niin on! Vietnamissa sen varsinkin huomasi,että miten apealta maailma näyttää kun katselee vakavia kasvoja. Niinpä, pieni hymy ei maksa mitään tai vaadi keltään suuria ponnisteluja, mutta sillä voi silti olla suuri vaikutus :)

Saija

Ihana kuva, Sofie! Hymy on tarttuvaa ja piristää päivää. Jos joku tuntematon kadulla hymyilee, tulee tosi hyvä olo. Hassua että se on niin harvassa, että sitä oikein erityisesti ilahtuu ja miettii että olipas mahtavaa kun tuo hymyili mulle!

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010