Silmäpuoli täällä hei. Nämä on tällaisia ensimmäisen maailman ongelmia kun kumpikin työni on suurimmaksi osaksi näytön edessä olemista, niin silmät aristuvat. Taas olen siinä tilanteessa, että silmieni kovakalvot ovat tulehtuneet, äsh!

 

Olenkin ollut viime päivät tiiviisti aurinkolaseissa sisätiloissakin ja kotona silmälaput toisen silmän edessä. Todella tyylikästä, heh. Tänään kumminkin sain lääkkeet, niin katsotaanpas  jos huomenna pystyisin moikkaamaan teitä hieman pidemmän postauksen kera :)

Kivaa lauantai-iltaa!

Kommentit (9)

Sofié

Heippa!

No tuo kuuluu vähän niinkun työnkuvaan ;)

Toisilla menee selkä jumiin raskaita tavaroita nostellessa, minulla taas silmät aristuvat kun olen niin paljon näytön edessä.

Nyt kun on lääkkeet niin se lähtee nopsasti pois, eli ei hätää :)

Laura

Oi miten kurjaa! Toivottavasti paranee pian. Silmätulehdus on ankea kun se estää piilarienkin käytön.
Mutta ei kai silmät voi tulehtua näyttötyösta, se kai on aina virus/bakteeriperäistä..

Sofié

Hei :)

Ei hätää, onneksi tämä menee lääkkeillä nopeasti pois. Saatan istua joskus koneen edessä 15 h putkeen, niin kyllä siinä simät väsyy, eli ihan oma syytä. Kun kumpikin työ on näytetyötä, niin tällaista tapahtuu.

Olen sen jo teille paljastanut, että minulla on lasit ihan vain peittämässä tummia silmänalusiani :). En jaksa arkisin niitä muuten peitellä, niin lasit peittävät ne kätevästi. Kuulostaa vähän blondille, mutta säästää monta minuuttia arkisista aamutoimista :D

Mutta siis minun pitäisi ihan oikeasti tarkastaa se näkö. Sitä paitsi, saisin sitten hyvällä omalla tunnolla ostaa uudet kehykset ;)

Sofié

Heippa :)

Siis tämä ei ole tavallisen silmätulehdus vaan näytön valo on ärysttänyt silmää ja rikkonut kovakalvon pinnan. Minkä takia silmä on todella kipeä ja ihan punainen.

Onneksi tämä menee antibioottitipoilla nopeasti ohi :)

Sofié

Hei, ne ovat tehonneet jo :)

Vähän ne vielä aristelevat ja toinen punoittaa, mutta tämä menee onneksi aina suhteellisen nopeasti pois kunhan pitää aurinkolasit päässä myös sisätiloissa ;)

En ole juuri koskaan muuten kipeänä, mutta tämä tuttavuus on vaivanani aina silloin tällöin :/

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010