Kosmetiikka kuuluu varmasti melkein ihan kaikkien meidän arkipäivään. Minun ja sinun. Me naiset ja miksei miehetkin halumme pitää itsestämme ja ihostamme hyvää huolta. Mutta mitä sitten tapahtuu kun se iho ei enää olekaan sellainen kuin aiemmin?

Minulla on aina ollut suhteellisen hyvä iho, ei sen kummempia ongelmia tai näppyjä. Kunnes sitten tänä kesänä ihoni muuttui selvästi erilaiseksi ja se ei enää ollut samanlainen mitä aiemmin. Iho oli kuiva, eloton ja näppyläinen. En tiedä mistä se johtui. Aurinkoihottumaa se ei ainakaan ollut (harmi sinänsä) enkä ollut vaihtanut ruokailutottumuksianikaan.

Tuttuun tapaan kipitin Estée Lauderille ja kysyin apua. Sieltä minulle ojennettiin näytteeksi Estée Lauderin Advanced Night Repair ?seerumi, joka hoitaa niitäkin soluja ja sopukoita mitä kosteusvoiteet eivät kosteuta. Näyte kesti minulla noin kaksi viikkoa ja näpyt katosivat.

Näytteen loppuessa mietin useamman hetken raaskinko investoida seerumiin. Näppyjen palatessa päätin kumminkin, että seerumista tulee purkkiarmeijani seuraava jäsen. Niin ja ne näpyt katosivat ja iho muuttui pehmoiseksi ja sileäksi heti muutaman päivän jälkeen.

Muistuttaisin vielä, että en suosittele teille mitään tuotetta, ellen voi seisoa sanojeni takana.  Tämä seerumi on meidän kaikkien kuivaihoisten ja atoopikkojen pelastus! Antaisin teille tippoja kokeiluun jos vain voisin. Jos et usko niin jos näet minut jossakin, niin tuleppas silittämään siloposkiani ;)

__________________________________________________

Perhaps we all use at least some kind of cosmetic products on a daily basis. You and me. We women, and why not men as well, want to keep good care from our skin and ourselves. The question is, what happens then when our skin is no longer smooth or silky like it was in the past?

I've always had a relatively good skin, no problems or pimples. Until this summer my skin became clearly different. My skin was very dry, lifeless, and surprise surprise, full of pimples. It was hideous. I don?t know what had caused it; I hoped it would have been the sun, but no.

As usual, I rushed to Estée Lauder asking for help. They handed me a sample of their Advanced Night Repair Serum, which moisturizes even those cells that your moisturizer does not pamper. That sample lasted around two weeks and my pimples disappeared.

When I finished my sample, I really thought that do I have the heart or actually the money to invest on that serum. When my pimples came back I thought that even though that it is an investment, at least it?s on me. The serum is a newbie in my beauty department and I?m pimple free! Now my skin is smooth and soft, like it used to be :)

Kommentit (13)

Jonna

Hei!kysyin sulta neuvoa ihonhoitoon aiemmin syksyllä ja suosittelit seerumia. kiitos suosituksista sillä monta vuotta kestäneet voidekokeilut voivat nyt jäädä seerumin takia :)

Mape

Minkä hintainen tuo seerumi on? Itselläni on myös atooppinen iho ja tähän asti olen käyttänyt yövoiteen alla superkosteuttavaa Chanelin Hydramax + seerumia. Olisi mukava kokeilla jotain uutta välillä =)

Lora

Kuulostaa kyllä aika hyvältä tuotteelta jota voisi itsekin kokeilla. Täytynee käydä kysäisemässä jos saisin näytteen kokeiluun ja katsoa miten herkkä hipiäni reagoi.

Minun ei edes tarvitse katsoa mittaria pakkasten varalta sillä kroppani kyllä ilmoittaa kun talvi on tullut; sähköisten hiusten, rohtuneiden huulten ja kuivien/halkeilevien käsien muodossa. Ei oikein sovi tämä talvi-ilmasto tälle kesätytölle :6
Onneksi löytyy apukeinoja näihin pikkuvaivoihin. Äitini joka on monena vuotena kärsinyt kuivista käsistä talviaikaan suositteli tätä Yves Rocherin käsirasvaa (http://www.yves-rocher.fi/control/vartalonhoito-ja-aurinkotuotteet/kasie...), kuulemma ainoa käsirasva joka on helpottanut vaivaa. Toivottavasti on toimiva itsellenikin.

Näitä kauneustuote suosittelujasi on kyllä kiva lueskella, kvia kun jaat kokemuksiasi :)

P.s Onko tuo UPEA kakkutarjotin Riviera Maisonin valikoimasta? :)

Katja

Sinulla taisi ollakin täällä aiemmin kosmetiikkapostaus, jossa mainitsit käyttämiäsi tuotteita, mutta kysyn nyt kuitenkin vielä, että mitä voidetta laitat yöksi tuon seerumin päälle? Entä mitä päivävoidetta käytät?

Sofié

Heippa :)

voi miten kiva kuulla! Kaikille tämä ei tietenkään toimi, mutta ihanaa että suositteluni kannatti sinunun kohdallasi :)

Sofié

Heippa :)

Seerumia on muutamaa eri kokoa ja hinnat pyörivät siinä 100?:n tietämissä. Onhan se hippusen kallista lystiä, mutta ainakin se on auttanut minua.Suosittelen tätä seerumia ihan mielettömän paljon! Enää en voisi olla ilman sitä :)

Sofié

Suosittelen!

Pyydä näytettä kokeiltavaksi ja kerro sitten minulle mitä tykkäät :)

Hih, ei sovi kyllä tällekään. Kaikki paikat hilseilevät kuivuudesta. Aasiassa ei olisi tätä ongelmaa :)

Kiitos käsirasvavinkistä, pitää mennä ostamaan. Välillä ihan hävettää näyttää käsiäni tai kätellä kun kädet ovat kuivat kuin korput :/

Kiva kun tykkäät, tämä kuivuus kun ei ole yksistään minun ongelmani, niin mielelläni jaan vinkkejä myös teille.

On kyllä. Olen ostanut sen kolmisen vuotta sitten ja täytyy kyllä sanoa että olen aika pettynyt sen laatuun. Se on ihan täynnä jälkiä vaikka en sitä ihan liikaa ole edes käyttänyt.

Sofié

Heippa!

Vaihtelen kosteuvoiteita aika paljon eri vuodenaikojen mukaan. Nyt syksyllä taas huomaa, että on aika vaihtaa rasvaisempaan voiteeseen ja tällä hetkellä minulla on käytössä Biothermin Aquasource. Muita superkosteuttavia on muun muassa Estée Lauderin Hydrationist.

Päivisin laitan meikin alle Cliniquen Moisture Surgea. Voide on geelimäinen, joten se imeytyy nopeasti. Silmien ympärysihoa hellin Ciniquen it's all about eyes rich -voiteella. Se on kestosuosikkini :)

Tarja

Sain taannoin Stockalta kokeiluun Esteé Lauderin seerumin (ei tätä, vaan muistaakseni Perfectionistin uudistettu versio). Se oli aivan ihanaa ja iho sekä tuntui että näytti hyvältä. Harmi vaan, että tässä itse aiheutetussa köyhyyden tilassa (kukaan ei ole ajatellut, että keski-ikäinen opiskelija tarvitsisi jo ihan tästä syystä enemmän opintotukea - itsensä ylläpito maksaa huomattavasti enemmän kuin 20 vuotta sitten ;)) ei nyt raaski ostaa itselle tuota seerumia, mutta jahka joku muistaa minua jollain rahalahjalla, niin sijoitan varmasti tuohon. Tuote oli älyttömän riittoisaa: pieni näyte kesti varmaan päivittäisessä käytössä 3-4 viikkoa! Meikkivoiteen alle laitoin ja pieni määrä riitti koko kasvoille. Huippu-tuote!

Sofié

Hei Tarja <3

Ylläpito todellakin maksaa :D. Mitä enemmän on vuosia mittarissa, niin sitä enemmän sitä pitää euroja uhrailla.

En ole tuota kokeillutkaan. Sain myös idealistista näytteen, mutta oma ongelmani ei ole epätasainen ihonväri vaan nimenomaan kuivuus. Mihin advanced repair todella auttoi :). Pitääkin alkaa vähän kurkkailemaan, että mikä tuo sinun tuotteese on :)

Paljon haleja sinne pohjoiseen ja hinnasta huolimatta, yritetään ylläpitää itseämme :)

Mape

Samoissa hinnoissa sitten pyörii tuon käyttämäni Chanelin kanssa. Täytyy ehdottomasti kokeilla =)

Sofié

Hei,

niin se on aika hintavaa, mutta jos se kerran toimii niin miksipä ei. Poikaystävälleni en tosin hintaa ole täällä kotona huudellut sillä hän ei ehkä ymmärtäisi ;)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010