FB-ystäväiseni tietävätkin, että vietin lauantaina rakkaan ystäväni kolmekymppisiä.  Aloitin päivän auttamalla ystävääni tarjoilujen tekemisessä, minkä jälkeen suuntasimme Palacen brunssille. Kävin tässä vähän aikaa sitten Palacen brunssilla ensimmäistä kertaa ja ajattelin, että se olisi aivan mahtava tapa aloittaa ystäväni syntymäpäiväjuhlallisuudet. Tila on nimittäin todella juhlava ja ruoka älyttömän herkullista. Suosittelen paikkaa varsinkin jos kyseessä on jokin erityinen tapahtuma, sillä Palacesta on mahdollista varata tarvittaessa myös pienempiä kabinetteja.

Olimme sään kanssa todella onnekkaita, sillä aurinko paistoi lauantaina niin lämpimästi joten pystyimme nauttimaan brunssimme terassilla. Palacen henkilökunta oli kattanut meille pitkän pöydän terassin päätyyn, jotta me kaikki mahduimme saman pöydän ääreen. Olin kaikista järjestelyistä ihan todella onnellinen, sillä pystyimme nauttimaan hyvästä seurasta ja ruoasta kerrankin ulkosalla.

Istuimme Palacen terassilla muutaman tunnin auringosta nauttien ennen kuin kipitimme ystäväni luo, jossa jatkoimme päiväämme hyvän ruoan ja juoman merkeissä. Laittaiduimme yhdessä iltaa varten ja oli ihana viettää koko päivä yhdessä pitkän kaavan mukaan ilman kiirettä. Kuvissa vilahtelee myös ystäviäni, joita ei olekaan täällä blogin puolella ennen nähty. Kuvista välittyy varmasti se tunnelma mikä meillä lauantaina oli, aurinkoinen ja ihana :)

_________________________________

My dear FB friends already know that I celebrated my friends birthday on Saturday.  I went to her place in saturday morning to help her making the food before we went to have a brunch at Palace. I went to Palace few weeks ago for the first time and I thought that it would be a great place to start our birthday celebrations. We were very lucky with the weather on Saturday because the summer hasn?t been that awesome so far. Because the sun was shining we could enjoy the day outside in the lovely terrace.

We sat around the table for a few hours and enjoyed the weather before we went to my firends home. We continued our day with having good food and drinks. It was so nice to spend the whole day with my dearest ones without any rush. You may get the same feeling from my pictures that we had on Saturday, sunny and lovely.

Kommentit (24)

Huli

Näyttääpäs ihanalta. :) Mulla on kolmekymppiset edessä parin vuoden päästä, toivottavasti saan viettää yhtä ihanan päivän ystävieni kesken!

Sofié

No olí yllä aika kivaa. Onneksi etanalla oli ollut sarvet ylhäällä, sillä sunnuntaina olikin jo sitten ihan erilainen sää :D

Minä toivon, että saat viettää ihanan synttäripäivän ihan joka vuosi :)))

Anu

Ihania kuvia ja valtavan kauniita ihmisiä! :)
Itse taistelen ylipainon kanssa ja tsemppaan itseäni sillä ajatuksella, että vielä minäkin olen kaunis.

Sofié

Tulin vähän surulliseksi kommentistasi. Muistathan, että kauneus ei ole millään lailla sidoksissa painoosi. Kauneus kumpuaa ihan jostakin muualta kuin niistä ulkoisista asioista<3

Anu

Ei ollut tarkoitus tehdä sinua surulliseksi ihastuttava Sofie! <3
Tiedän kyllä, ettei kauneus ole sidottu vaa'an lukemaan. Olen ollut paremmassa kunnossa ja normaalipainoinen ja niissä kuvissa hehkun ja olen iloinen.

Sofié

Heippa :))

Olisit kyllä mahtunut hyvin mukaan :)

Sinulle olisi ollut hommaa minun meikkini kanssa, mutta onneksi kollegasi piirsi minulle kauniit rajaukset ;)

Hilla

Kuinka ihania ja taitavasti otettuja kuvia! Hih, sain tästä monta ideaa juhlatarjoiluihin, pukeutumiseen, kauniisiin lahjapaketteihin ja vaikka mihin :) Kiitos, Sofie!

Sofié

Mulla Canonin ja Olympuksen kamerat. Nämä kuvat ovat otettu Olympuksen EPM mini 1 ja 45 mm linssillä.

f

Okei, kiitos. Oon miettiny kyseisen kameran ostoa, ja nämä kuvat ei ostoa himoa hillinyt ollenkaan :--D

helmi

Kauniita kuvia ja kauniita ihmisiä! Pakostikin tulee hymy huulille (ja kova halu päästä juhlimaan :D)

Saana

Ihania kuvia! Kaikki on niin kauniina ja tyylikkäinä. Ollut varmaan super ihana päivä :)

Pipsa

Kyllä, näistä kuvista ainakin tunnelma välittyy jos jokin! Ihania tunnelmia varmasti ollutkin, ja kaikki niin koreasti pukeutuneina :) Kesä on kyllä ihanaa aikaa juhlimiselle ja oikeastaan kaikelle, nyt siitä kantsii ottaa kaikki irti!

Johanna

Hei Sofie!

Ihania kuvia, tulee kesäinen fiilis vaikka lämpömittari muuta väittääkin. Osaatko sanoa mistä nuo seiskakuvarivillä olevat tosi ihanat värikkäät rannekorut ovat? Olen etsinyt jo kauan tuollasisia jossa on sekoitettu just metallia ja helmiä. Kun aina vaan löydän pelkkiä muovisia tai pelkkää puuta ja ne ei oo ihan mua :)

Kivaa juhannusta!!

kaisa

ja minä taas haluaisin tietää, mistä tuo yhdessä kuvassa oleva ihana paljettibolero (?) on kotoisin!? :)

ihania kuvia! :)

Veera

Voi vitsit, sulla on aivan uskomattoman ihana blogi ja tosi upea tyyli! Pakko jäädä seuraamaan... :-)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010