1. Iittala:Ego  2. Le Creuset  3. Iittala:Mango  4. Iittala:Essence  5. Alessi: Tibidabo
Joulun uhkaavasti lähestyessä oli aika kirjoittaa joulupukille. Viime vuosina olemme poikaystäväni kanssa mielummin panostaneet yhteiseen aikaan, kuin lahjapaketteihin. Viime joulun vietimme Vietnamissa ja pakettien antamisen sijaan varasin meille yhteisen hemmottelu-päivän hotellin spa-osastolta. Tänä jouluna vietämme aika perinteisen perhejoulun, joten päätin valottaa että mitä haluaisin pakettieni sisältävän. En pidä pehmeistä paketeista ja korujen antaminen minulle lahjaksi on aika riskiä. Mutta jos haluaa kanssani pelata varman päälle kannattaa minulle ostaa lahjaksi esimerkiksi joitain yllä olevista tuotteista. Keräilen astioita ja pelkästään niiden katseleminen tuottaa minulle ihan mielettömästi iloa. Yllä olevista tuotteista minulla jo joitain onkin, mutta niihin toivoisin saavani täydennystä jouluna.  Tykkään myös itsetehdyistä lahjoista, yksi ehkä suloisimmista itsetehdyistä lajoista joita olen saanut on neulottu cupcake. Itsetehdyistä lahjoista yleensä huomaa, että lahjanantaja on oikeasti miettinyt lahjansaajaan mieltymyksiä.
Christmas is coming soon  so I decided to write an letter to Santa. In the past years  instead of giving gifts me and my boyfriend have done something together. Last Christmas we were in Vietnam and I gave an gift card to both of us that we could spend the whole Christmas day together and enjoy  different kind of spa-treatments. We both value pampering and being together so my gift was a success. This Christmas is going to be quite traditional family Christmas so  I collected some items (in the picture above) which I would be more than happy to get. 

Kommentit (4)

Sofié

Maria: Samma här! Googlailin ilokseni ja huomasin, että ne on Stockan kantiksessa tässä kuussa ;)Mä oon alkanut keräämään Egoja ihan vähän aikaa sitten. Mulla alkaa kanssa olemaan kaapit täynnä kippoja ja kuppeja, mutta en vaan osaa luopua mistään.

Maria

Mäkin haluan Le Creusetin padan! Myös Egot on kivat mutta ensin pitäis saada niille tilaa astiakaapista..

Sofié

Niin on! Vaikken muuten hirmuisen värikkäitä keittiövälineitä omistakaan, mutta Le Creusetin klassikoksi muodostuneessa padassa yksi iso osa sen viehätystä on värikkyys :)Ja se on totta, että ne on aika hintavia. Kun kumminkaan en tee pataruokia kun ehkä max 2 kertaa kuukaudessa. Mutta kerran kun padan ostaa niin sama pata palvelee loppuelämän :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010