Minulla on pienoinen hassu tapa. Ostan matkoilta aina jonkin kosmetiikkaan liittyvän jutun, minkä yhdistän matkakohteeseeni. Italiasta ostin Chanelin kynsilakan, Pariisista YSL:N Parisienne tuoksun, Riiasta Diorin kynsilakan ja nyt Barcelonasta Diorin kynsilakan, Rose Kimonon (nro. 483). Tuoksuilla ja kynsilakoilla pääsee nopeasti takaisin lomatunnelmiin. Ostin sekä minulle, että ystävälleni saman lakan, jotta kumpikin muistaisi pinkistä väristä vierailuni Barcelonassa. Ylinnä oleva kuva on otettu Barcelonan lähellä olevasta Sitgesin kaupungista ja kuva on ystäväni ottama. Kuvastakin näkyy, että minulla oli pinkit kynnet jo Barcelonassa ollessani. Hattu oli tarkoitettu suojaamaan kasvoja auringonsäteiltä, mutta Sitgesissä satoi siellä ollessamme, niin toimi hattu myös sateenvarjona ;)

Yksi asia, joka on ihmetyttänyt mieltäni suuresti on viehätykseni sähkönsiniseen. Tummansinistä löytyy vaatekaapista ihan yllin kyllin, mutta sähkönsinistä ei. Ihastuin Zaran paitaan, minkä bongasin ihanan Mrs. V:n blogista. Paidasta on tullut ihan lempparipaitani. Materiaali on ilmavaa ja värit paidoissa ovat  kesäisen kirkkaita. Barcelonassa ollessani ajattelin, että turha lähteä Barcelonasta asti paitoja eri väreissä mukaan raahaamaan, koska niitähän saa Suomestakin. No eikä saa! Nyt kyllä harmittaa, koska en ainakaan Helsingin keskustan Zarasta paitoja löytänyt. Joten jos olette kyseisiä paitoja jossain bongailleet, niin voisitteko kertoa minulle?

___________________________

I have one quite funny habit. When I travel somewhere I always buy some cosmetic product where is a link to my tarvel destination. Last summer from my vacation in Italy I bought  this nailpolish . Last winter while I was staying the new year in Paris I bought Parisienne EtD from YSL. From Riga I bought nail polish from Dior and also from my last trip in Barcelona I chose nail polish from Dior. This time I chose bright pink, Rose Kimono (483). I bought the same nail polish also to my friend so we can get back to our holiday when we look our pink nails. In the first picture you can see that I was also wearing the same nail polish already in Barcelona. Picture is taken by my friend while we were visiting small town called Sitges. I try to protect myself from the sun but it was raining the whole day when we were in Sitges, so I used my hat as an umbrella ;)


Kommentit (17)

Sofié

Hahaha, no jos matkalaukussa on tilaa, niin KÄY! En viitsinyt edes kysäistä, koska ajattelin laukkujesi olevan ihan täynnä :)

Anonymous

Tuon kyllä sinulle paidan täältä niin monessa eri värissä kun haluat, sano vain :) M

Sofié

lora:Hyvä maku :D. Mua niin harmittaa kun en saanut samoja paitoja eri väreissä!Kävin eilen Zarassa ja niille oli tullut syksyn väreissä kyseisiä paitoja ja kuulemma kesäväreissä olevia paitoja ei enää saa :/

lora

Tuo paita on aivan ihana, itseltäni löytyy sama ja on tällä hetkellä yksi lempparivaatteistani :)Kiertelin Zarassa eilisiltana ja bongasin pari kappaletta noita kyseisiä paitoja mutta olivat valitettavasti xl ja xxl-kokoja. Eihän sitä koskaan tiedä jos niitä vielä tulisi vielä jossain kuormassa :)

Sofié

Absolutely white:No mulla toi kosmetiikkajuttu taitaa suurimmaksi johtua lentopelostani. Eli yritän keksiä itselleni jotain kivaa askaretta lentoa odotellessa :D Siis tottakai mukaan tarttuu muitakin muistoja kuin kuvia, mutta ennen lentoa shoppailen tax freessä :)Kiva, että kommentoit! Mulla ei ole kokemusta kuin yhdestä Sonyn kamerasta ja siitä mielikuva on huono. En muista, että mikä kamera se oli, mutta kiva että valotit (olen nähnyt myös kuviasi), että kamera on hyvä! Ja se on totta, Sonyn kamera oli kevyempi ja sirompi. Minäkin aloitin sillä kittilinssillä ja sen jälkeen olen ostanut muutaman lisää. Ei kannata haukata liian suurta palaa heti aluksi, jotta mielenkiinto pysyy yllä. Nyt kahden vuoden jälkeen haluaisin kyllä jo ostaa uuden kameran tai vaihtoehtoisesti uusia linssejä. Toisaalta, pystyn ihan hyvin kuvailemaan nykyisellänikin kameravarustuksella. Kuvaillaan ja katsellaan :)

Absolutely white

Ihanat värit kuvissa ja tosi kiva tuo matkamuistojuttu! Itse ostan myös matkakohteista aina jonkun jutun, jota katsoessa muistan matkan, mutta yleensä se ei ole kosmetiikkaa, vaan joku koru, sisustusesine, vaate tms.Pakko kommentoida vielä tuota kamera-asiaa. Itse kuvaa Sonyn järkkärillä ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Totta on se, että linssit maksavat enemmän kuin esim. Canoniin, mutta kun tietää oikeat paikat ostaa, niin ero ei ole mielestäni kovinkaan suuri. Sonyn hyvänä puolena minusta on se, että järkkärissä on vakiona kuvanvakaaja eli ei tarvitse esim. ostaa linssejä, joissa olisi kuvanvakaaja (ovat yleensä kalliimpia). Lisäksi Sony on pieni eli sopii hyvin naisen käteen. Canonia koittaessani se oli aivan liian massiivinen käteeni. Mutta kuten Sofié sanoi niin tärkeintä on se, että kameraa on helppo käyttää ja siihen saa helposti ostettua linssejä. Loppujen lopuksi harrastelijoiden järjestelmäkameroissa on aika vähän eroa ja erot kuvissa tulee pitkälti sen perusteella minkälaisia linssejä käytät. On hyvä aloittaa kittilinssillä, joka tulee yleensä kameran mukana ja sen jälkeen, kun on alkanut oppimaan kameran säädöt jne. kannattaa harkita uusien, parempien linssien ostoa.

Sofié

Sanna:No tärkeintä on, että opettelet käyttämään kameraa. Ja suosittelen, ettet ensimmäiseksi osta mitään ihan hirveän kallista kameraa, vaan sellaisen perushintaisen järkkärin. Minun kamerani on esimerkiksi ihan sieltä halvimmasta päästä, mutta linsseihin olen yrittänyt panostaa vähän enemmän. Ensimmäisen järjestelmäkameran olisi hyvä olla sellainen, että sen kanssa jaksaa kuvaillakin. Jos kamera on liian vaikea käyttää, niin innostus saattaa loppua kesken kaiken. Minulla ei oikeastaan ole kokemusta kuin Canonin kameroista. Kameraa ostaessa kannattaa myös miettiä sitä,että onko siihen saatavissa hyvin myös linssejä ja osia. Halpa kamera saattaa tullakin kalliiksi, jos siihen ei ole saatavissa käytettyjä linssejä. Tietenkin kannattaa miettiä myös jälleenmyyntiarvoa. Luen joskus Tekniikan Maailmaasta arvosteluista kameroista ja siellä esimerkiksi Sonyn kamerat ovat joskus olleet aika korkealla. Kokeilin niitä joskus ja aika heppoisilta ne tuntuivat. Sonyn kameroissa tulee ehkä juuri tämä mainitsemani onglema, halpa kamera, mutta kalliit lisäosat. Jälleenmyyntiarvokaan ei välttämättä ole paras mahdollinen.Eli suosittelen ostamaan sellaisen kameran, mikä ei ole liian hankala aloittelijan käyttää ja mihin on saatavana myös hyvin lisäosia :) Toivottavasti auttoi :)

Anonymous

Olen seurannut ja ihalillut blogiasi muutaman kuukauden. Sinun innoittmana olen harkinnut järjestelmäkameran ostoa. Olisiko sinulla vinkkejä sellaisen ostoon? Mikä on hyvä merkki tai malli?-Sanna-

Sofié

Hessu:Niin onkin! Nyt kun sanoit, niin mullahan on Reno ja Nicoise:)Oi, minä haluan takaisin!Muistathan mennän Bornen kaupunginosaan? Siellä on ihania ravintoloita ja pieniä kauppoja. Borne on käytännössä keskustan ja rannan välissä :) Ihanaa matkaa!

Hessu

Hei Sofie, muistaakseni Mavala onkin nimennyt kynsilakkansa eri kaupunkien mukaan... Olen menossa Barcelonaan parin viikon kuluttua ja olikin kiva jo etukäteen fiilistellä sun kauniiden kuvien kautta. Kiitos!

Sofié

Maria:Kesäisin varsinkin tykkään käyttää värejä. Kirkkaat värit pukevat minua parhaiten :)Hehe, varasta vain. Olisikin hauskaa jos kosmetiikkamerkeillä olisi tiettyjen kaupunkien nimiä vaikkakin juuri kynsilakoissa :). Ostaisin varmasti uuden kynsilakan aina kun olisin menossa matkalle :)

Sofié

No ainakin aika tyttömäinen tapa! Minkäs sille voi, jos rakastaa kauniita purkkeja ja niiden sisältöjä :)Nappaa vain :)

Sofié

Joo niin on. Olin vain käsimatkatavaroilla liikenteessä joten en sen takia voinut kamalasti mukanani mitään tuoda. Nuo paidat ei tosin olisi paljoa laukussa painaneet. Ehkä suurin syy olikin, etten halunnut pientä lomaani viettää pelkissä vaatekaupoissa. Nyt kyllä harmittaa! Paita maksoi Barcelonassa 25.90, mutta uskon sen olevan Suomessa ainakin 10 e kalliimpi.

Taru

Zarallahan on myös eri hinnat eri puolilla Eurooppaa. En muista miten nämä jakautuivat, mutta tasoja taisi olla kolme, joista Suomi kuuluu kalleimpaan ja Espanja ja Portugali ainakin siihen halvimpaan. Siksikin kannattaa siellä päin Zaran liikkeet tsekata, samat tuotteet on myynnissä yleensä reilusti halvemmalla. :)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010