Nyt on italialainen ystäväni suunnannut kohti kotiaan ja minä voin laittaa kesäkotini pakettiin ja suunnata kohti Vaasaa ja opiskeluja. Kulunut viikonloppu oli kaikinpuolin aika kiireinen, oli synttäreitä, maratonia, rippijuhlia ja kaikkea muuta. Kaiken tämän kruunasi aivan upea ja lämmin ilma.

Rippijuhlien jälkeen suuntasiin suoraan ystävieni ravintolaan, Kolmeen Luukkuun. Ravintolan nimi tulee siitä, että alkuruoka, pääruoka ja jalkiruoka tarjoiltiin eri ikkunoista. Tytöt olivat nähneet ihan jurjasti vaivaa aina sisutuksesta lähtien. Pöydät oli laitettu Mariankadulle, mutta sadesään sattuessa olisivat vieraat mahtuneet myös sisälle. Ravintolan suosio tuli neitosille yllätyksenä, sillä ruoka loppui jo neljän maissa. Minä saavuin paikalle viiden aikoihin ja minulle tarjoiltiin ihan älyttömän hyvää minttujäätelöä. Tytöt arvioivat, että ruokailijoita olisi ollut noin 200, mutta jos ruoka ei olisi loppunut olisi syöjiä ollut paljon enemmän. Jono oli kuulemma mennyt aina autotielle asti.

Arvaatkaas mitä? Myös minä osallistun seuraavaan Ravintolapäivään ja tulen tarjoilemaan ruokaa Kolmessa Luukussa. Pidän ihan älyttömästi tällaisista tapahtumista ja toivoisinkin, että Ravintolapäivä saa jatkoa.  Kävittekö te maistelemassa ravintoloiden antimia?

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010