Olen näiden muotivillitysten kanssa vähän hitaasti lämpiävää sorttia. Olen tällainen klassinen rusettityttö, joten kaikki vaatteeni ovat aika saman kaavan mukaisia. Selkeitä ja yksinkertaisia, ei turhia härpäkkeitä, printtejä tai krumeluureja.

Kengät ovat minulle se juttu ja yleensä panostan niihin vähän enemmän mitä esimerkiksi muihin vaatteisiini. Kenkien pitää olla nahkaa ja yleensä olen todella tarkka mitkä kengät itselleni ostan. Yleensä suosin myös kengissä klassista linjaa. Mutta?

Kun näin nuo kuvassa näkyvät kengät niin en tiedä minne unohdin sen klassisen ja naisellisen linjani. Olen ehkä vielä hieman ymmälläni ostoksestani, sillä kengät poikkeavat tyylistäni monessakin mielessä. Ne eivät ole ollenkaan sirot tai naiselliset, vaan lähinnä raskaat ja ehkä hieman rokahtavat.

Olen ollut viimeiset vuodet ehkä pienessä kriisissä sillä kenkämuoti ei ole ollut mieleeni. Seuraan jonkun verran kotimaisten muotiblogien lisäksi ulkomaisia muotisivustosta ja ?blogeja ja niiden kautta olen saattanut saada vaikutteita ja inspiraatiota omaan pukeutumiseeni. Yhtenä suurena vaikuttajana omaan pukeutumiseeni on kumminkin Pinterest. Sieltä minä myös omat ratsastussaappaani bongasin. Oh Pinterest,  you make me buy stuff!

 ____________________________________________________

Usually I wear very classical clothes. Clear and simple, without unnecessary prints. That?s very me. It goes with shoes as well and generally I usually invest a bit more onto shoes than other clothing. Usually I prefer classic shoes, but then the Pinterest effect happened to me once again. I saw those riding boots on Pinterest and I literally ran to Zara.

Those shoes are not typical me. They are not classical or feminine, rather rockish and heavy. First I was a bit confused with my purchase, because they did not feel ?me?. After wearing those couple of times I feel that I have a little crush with my new shoes. Oh Pinterest, why you make me buy stuff!

Kommentit (12)

RagDoll

Looooove! Aivan upea löytö! Poikkeus vahvistaa säännön, ripaus rockia ei koskaan ole pahasta. ;)

Sofié

Hihi, no jaa. Ihailen näitä rokahtavia juttuja aina muiden päällä, mutta itse kun sellaisia puen päälleni niin palaan ajassa taaksepäin 80-luvulle :D

Sinulle ne taas sopii kuin nenä päähän :)

Merenhelmi

Moikka :)

Aivan ihana ja tyylikäs asu, olet oikea kaunotar. :) Hei saanko sellaista udella, että millä kameralla + objektiivilla kuvailet? Minulla on meinaan pieni ongelma saada hyviä kuvia ulkona tähän aikaan vuodesta. sinun kuvat ovat tosi hyvälaatuisia ja valoisia! :) Ihanaa illanjatkoa sinulle. :) Ystävällisin terveisin Veera Merenhelmi

Sofié

Heippa,

tottakai sellaista saa kysellä :)

Minulla on Olympuksen sekä Canonin järkkärit. Nyt tässä lähiaikoina olen kuvaillut Olympuksellani sillä se on niin pieni. Kittilinssin lisäksi minulla on 45mm 1,8, jolla olen yleensä kuvaillut melkeinpä kaikki kuvani. Lisäksi minulla on macro-filter.

Canoniani käytän yleensä matkoillani, sillä siihen minulla on optiikkaa paljon monipuolisemmin.

P.S. Muistathan että sama pimeys vallitsee myös täällä. Sen takia kuvailen blogikuvani yleensä sunnuntaisin ;)

Novella

Buongiorno :)
I know, Pinterest is such an addiction. You always find something that you need/like ;)
These boots are really wonderful! Like them :) Must search them out in Zara online shop!!!

9lla.it

ruma ankanpoikanen

Hih, klassiseen perustyyliinhän on nimenomaan helppoa yhdistää välillä jotain erikoisempaa :) Sopivat kyllä muuhun tyyliisi, mutta ovat kuitenkin vähän erikoisemmat - tuovat varmaan kivasti vaihtelua :)

Olen kyllä ihan samanlainen pukeutuja kuin sinäkin, samalla kaavalla mennään. Viime aikoina olen kyllä kiinnittänyt enemmän huomiota kaikkeen kimaltelevaan, paljetteihin ja sellaisiin. Rohkaistuin ostamaan aika kimaltelevan mekonkin hiljattain :)

Sofié

Ciao Novella!

Tell me about it. I have tried to stay away from it and usually I use it only on weekends.

Nice to hear that you like them, hope you find them as well.

Baci bella <3

Sofié

Oh sinäkin! Minusta on tullut oikein kunnon 'harakka' sillä ny kaapeista löytyy paljettia ja kimalletta jo siinä määrin, että kohta ei tarvitse enää pitää edes valoja päällä ;D

Sofié

Niinhän se on. Olen näissä asioissa vain pikkuisen arka. Nuo ovat kumminkin ihan todella raskaat saappaat ja kun muuten olen aika sirojen kenkien ihastelija.

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010