Tämä minun makuuhuone-projektini on ollut vähän tällainen pienehkö murheenkryyni. Tämä on ollut tällainen ongoing-projekti, joka ei ole edennyt puolessa vuodessa oikein mitenkään. Makuuhuoneen huonekorkeus on yli 3m ja sen takia huone näyttää niin vaalealta ja tyhjältä. En ole vain oikein löytänyt mieleisiä huonekaluja ja sen takia huone on ollut niin kolkko ja tyhjä.

Omasin uuden mentaliteetin, better done than perfect, ja en enää jaksanut odottaa ennen kuin löytäisin ?täydelliset? yöpöydät ja ostin ensimmäiset jotka edes hieman viehättävät itseäni. Sängyn viereltäni löytyy yleensä isot kasat kaikenlaista tavaraa. Lehtiä, kirjoja, kahvikuppeja, korvatulppia, puuvillahanskoja ja jopa tyhjiä pensasmustikkarasioita. Näiden tavaramäärien takia minun  puoleinen sängyn vierus oli aina välillä hivenen kaoottisessa tilassa. Tämän kaaoksen välttääkseni halusin sängyn vierelle sellaiset säilytysratkaisut, joihin mahtuu ne kaikki tärkeät tavarani.

Yöpöydissäni on kerroksia ja hyllyille mahtuu paljon erilaisia tavaroita aina kirjoista ja valokuvista niihin korvatulppapurkkeihin. Kuvassa on pikkuruinen Sohvi reilun vuoden ikäisenä :)

Meidän talon seinät ovat kuin paperia ja kaupunkien äänien lisäksi meille kuuluu naapurien elämänmeno. Olen vähän huono nukkumaan, joten sen takia turvaudun aina korvatulppiin jotta siellä höyhensaarilla viihtyisi vähän paremmin. Helsingin keskustaan avattiin vähän aikaa sitten ruotsalainen suosikkikauppani Granit. Ostin sieltä tuon apteekkaripurkin ja kynän, jolla voi kirjoittaa niin laseihin, ikkunoihin ja peileihin. Säilöin korvatulppani purnukkaan ja kirjoihin purkin kylkeen ?silence?. 

Pussata pitää joka ikinen päivä. Muistakaa se.

Ennen säilytin kirjoja ikkunalaudoilla, mutta nyt se oma kirjastoni löytyy noilta hyllyiltäni. Sinne omaan kirjastoon löysi myös tiensä Cheryl Sandbergin Lean In. Oletteko lukeneet jo sen? Yksi suosikkikirjailijani on ranskalainen Martin Page. Olen lukenut kaikki hänen kirjansa uusinta yöpöydälläni olevaa kirjaa lukuun ottamatta (l' apiculture selon Samuel Beckett). Martin kirjoittaa ?moraalisia satuja aikuisille? ? suosittelen. Kirjoja on saatavilla, niin suomeksi, englanniksi ja ranskaksi. Viimeisimmän ostin ranskaksi, jotta kieli pysyy edes jotenkin mielessä :) 

Makuuhuoneeseen pitäisi hankkia vielä mattoja ja tauluja, mutta niillä ei ole niin kiirus. Pääasia kumminkin oli, että löysin edes jonkinlaiset yöpöydät, jonne säilöä kaikki tärkeät juttuni ja esineeni, jotta suurimmalta kaookselta vältytään. Ne teille aiemmin näyttämäni sarvet Sarvet melkein senässä - postauksessani olisi tosin hyvä saada seinälle. Ehkä ensi viikolla...

Kommentit (21)

MiniMommy

Heippa Sohvi,
Oletko tutustunut KALKLITIR-kalkkimaaleihin (mm. Nougat myy tuotetta) ? Voisi sopia tuohon teidän makuuhuoneeseen seinämaaliksi, sekä värikartaltaan, että tyyliltään...

Lindis

Vähintään yksi pusu päivässä! Puss. Olet valloittavan söpö tuossa sänky kuvassa! Olisi kiva käydä yhdessä jädellä kesällä :)

nupsi

Hei mistä nuo hyllyt on ostettu? :) Ei pistänyt silmään tekstistä! Olen etsiskellyt samankaltaisia.. :)

Sofié

Heippa mini :)

Kiva kun olette sisäistäneet rennomman nimeni :)

Olen kyllä ja monesti olen miettinyt niiden ostamista. Pitäsisi kyllä ehkäpä kokeilla. Sävystä vaan kun en tiedä :)

Sofié

Yep, pussailu on kivaa :)

Hei, absolut! Näinkin meidän yhteisen ystävän eilen. Sankari keräili itseään siinä samassa kahvilassa jossa vuosi sitten tapasin sinut ensi kerran. Lyödäänkö ne lettukestit nyt oikeasti lukkoon :)

Sofié

Ohops, sehän ihan unohtui mainita. Minusta on tullut nettishoppailija ja tilasin ne Pupulandian Jennin tavoin Ellokselta :)

Ulea

Mistä on tuo ihana lipasto hankittu? Yritin selata blogiasi läpi että löytäisin vastauksen.. sulla on ihana tyyli sisustaa, taisit saada juuri uuden lukijan:)

Sofié

Heippa!

No se on kuule ihan vaan Ikeasta :)

Kiva että tykkäät ja vielä enemmän kiva kun sain uuden virtuaalisen kaverin :)

Sofié

Hih,

no pussata pitää joka päivä :)

Se on tilattu Hobby Hallista. En löytänyt mistään yhtä kivaa ja ystävälläni oli tuollainen, niin uskaltauduin nettishoppailemaan :)

Anne

Kiitos kivasta kirja-vinkistä! Ja muutenkin monista mieltä piristävistä ideoista! Ps. minäkin korvatulpilla nukkuja.

Anne

Ihanan korkea makuuhuone. Unohdin kysyä mistä kaunis mekkosi joka ylläsi kun pompit sängyllä?

Sofié

Heippa :)

oleppas hyvä :)

Hih, korvatulpat on must. Parhaimmillani olen nukkunut tulpat korvissa, pellavahansakat käsissä, laput silmillä ja hammassuojat suussa :D

Sofié

Niin, näissä vanhoissa taloissa on se kiva juttu, että kun huoneet ovat ihanan korkeita. Ostin sen viime kesänä yhdestä liikkeestä Kalevankadulta, jonka nimeä en nyt millään muista. Liike teki paljon yhteistyötä bloggaajien kanssa, mutta valitettavasti se lopetti viime syksynä :(

niina

Pidän kovasti makuuhuoneesi sisustuksesta. Olen ollut aikeissa ostaa myös tuon samaisen sängynpäädyn ja mietin onko Se sopiva 160cm vuoteeseen. Minkä levyinen sinun sänkysi on?

Sofié

Hei,

minulla on 160 levyinen sänky. Se tulee vähän yli, mutta minua se ei ole haitannut :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010