1. Mascara: Shiseido- Perfect Mascara. 2. Lip Gloss: Dior- Lip Maximizer. 3. Nail Polish: Dior- Rose Porcelaine (189). 4. Base Coat for nails: Chanel. 5. Lipstick: Chanel-Mythic (69).


Olin tahallani jättänyt uuden ripsivärin ja huulikiillon ostamisen vasta tax freehen, mutta ostin myös muutaman muunkin tuotteen. Shiseidon perfect mascaraa olen käyttänyt jo useamman vuoden ja olen sitä hehkuttanut teille aiemminkin. Tulin noin vuosi sitten allergiseksi Macin ja Clarinsin huulikiilloille ja -punille, ja olenkin yrittänyt löytää uusia suosikkeja huulikiiltopussiini. Diorin huulikiiltoa olen käyttänyt myöskin  jo kaksi vuotta, mutta Chanelin huulipunia minulla ei ole koskaan ollut. Toivotaan, että en saa mitään ikävää reaktiota uudesta punasta.
___________________


I have few favorite make-up products, one of those is Shiseido's Perfect Mascara. About an year ago I started to get allergic reactions from my favorite lip gloss and lipsticks. I don't know why but I can't use lip products from Mac or Clarins. I have tried to find new favorites and I hope I don't get any reactions from my new Chanel lipstick. 

Kommentit (2)

Sofié

Diorin kiilto on muistaakseni Stockmannilla 36? ja tax freessa se oli muistaakseni 23?. Huulipunan ostin Latvian puolelta ja se oli 17 latia eli noin 26 ?.

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010