Tänään on taas ravintolapäivä ja haluaisinkin kertoa teille yhdestä ravintolasta, Piirakkapysäkistä, jonne itse aion mennä. Finnair teki tänä kesänä Flight of Fantasy-tempauksen Intiaan. Suureksi suruksi yksi näistä pienistä tanssitähtösistä, Nikita, menehtyi keskiviikkona malariaan. Myös Nikitan sisko sairastaa tällä hetkellä malariaa ja Piirakkapysäkin tarkoituksena on kerätä rahaa Nikitan ja Jasbirin perheelle ja  Jasbirin koulumaksuihin.

Menettehän tänään piirakkaostoksille pienten intilaistyttöjen puolesta

Kommentit (8)

Fiipi

Voi että menisin jos olisi mahdollisuus! Harmi kun täälläpäin ei järjestetä ravintolapäivää eikä koskaan satu olemaan reissussa siihen aikaan kun tapahtuma on. Ota meille herkuista kuvia :)

Lora

Voi kunpa olisin aamulla avannut koneeni ja nähnyt tämän postauksen niin varmasti olisimme suunnanneen Kaivarin rantaan piirakoille kun muutenkin tuli pyörähdettyä keskustassa Ravintolapäivässä.

Toivottavasti Piirakkapysäkki sai hyvän tuoton tyttöjen perheelle <3

eve

Mitä huulipunaa sulla on tossa "get your nails done" postauksessa huulissa? Ihanan väristä :)

Lumo

Ihan sattumoisin pysähdytiin tuolla tänään piirakalla. Saatiin suut makeaksi ja samalla hyvä mieli pikku lahjoituksesta.

Sofié

No voi, olisitpa ollut täällä :)

No miksi et itse järjestä ;)?

Otin kyllä, ja super finskiläisistä myöskin :)

Sofié

Eiiiii iiii hhh!

Tämä oli ainoa paikka missä kävin ravintolapäivänä. En tiedä, mutta on jollain lailla mennyt vähän maku koko päivästä. Jos kaikki laittaisivat rahat hyvään kohteeseen, niin siinä tapauksessa kävisin jokaisessa kiskassa :D

Piirakkapysäkki sai hyvät rahat pienelle perheelle <3 <3

Sofié

Hmm. Taitaa olla ihan vain Makeup Storen sandstorm-kynää ja Diorin Lip Maximizeria. Ihan niitä perusjuttuja joita käytän joka päivä :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010