Sain ilon ja kunnian esitellä teille blogini kautta suomalaista designia, mikä tällä hetkellä ilmentyy myös kertakäyttöastioissa. Nyt kun retromaisia kukkakuvioita on havaittavissa niin muodissa kuin sisustuksessakin, niin mikseivät kukat kukkisi myös picnicilläkin. Näyttävillä kertakäyttöastioilla koristellaan niin kesän juhlien pöydät kuin myös eväsretketkin.

Ensimmäisissä kuvissa näkyvät sininen kuosi on Jaana Reinikaisen suunnittelema Eveliina. Eveliina-kuosia on myös nähty Finlaysonin tekstiileissä. Hillitty ja herkkä  Eveliina sopii monenlaisiin kattauksiin, niin juhlaan kuin arkeenkin. Itselläni on menossa jonkinlainen sininen kausi, joten hieman jopa maalaisromanttinen Eveliina on kaivattu piristys kertakäyttöastioihin ja picnic-koriin.

Keskikesän juhlia koristaa Salla Kangasniemen suunnittelema Ilona. Suunnittelija kuvailee Ilonaa seuraavasti; "trendien kannalta Ilonan teema on ajankohtainen, sillä reilu suomalainen ruokakulttuuri on nyt uudessa nosteessa. Moni yhdistää tälläisiin retrokeittiö- ja ruokatunnelmiin konstailemattomuuden ja puhtaat raaka-aineet". Ilona-kuosi on raikas ja mikä tahansa ruoka näyttää lautasilla taatusti herkulliselta.

Lautasten suunnittelussa on myös kannettu vastuuta  ympäristön hyvinvoinnista. Lautaset ovat tehty biohajoavasta materiaalista, joten ne voi laittaa juhlien jälkeen kompostiin tai biojäteastiaan. Tuotteita valmistaa Huhtamäki ja heidän yhtenä tavoitteena onkin panostaa toimintojen ekologisuuteen. Ja näin ollen, tuotteet ovat valmistettu lähellä kuluttajia.

Kommentit (2)

Sofié

Katia:Me too! I'm just waiting that the weather gets warmer so I can have picnics:)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010