..Silver Fox faux fur, black silk satin, black suede and flashy jewelery. That´s what my outfit is all about.
Ensi sunnuntaina juhlimme koulukavereiden kanssa hivenen ennakkoon Suomen itsenäisyyspäivää. Kyseisistä juhlista on tullut jokavuotinen perinne ja juhliin saapuu myöskin entisiä opiskelijoita, joten juhlista on tulossa aika isot.  Pukeudun yleensä aika simppelisti ja ajattomasti, mutta yritän parhaani mukaan  maustaa asujani näyttävillä asusteilla. Sunnuntaina puen päälleni simppelin pikkumustan, mutta olkapäitäni koristaa tummanharmaa tekoturkis. Tilasin sen Englannista ja minua hirvitti, että millainen kammotus paketista oikein kuoriutuu, mutta iloiseksi yllätyksekseni turkis näytti paremmalta luonnossa kuin kuvissa. Jalkaani sujautan Pura Lópezin silkkisatiiniset juhla-avokkaat. Silmiini sipaisen harmaata ja mustaa, kynnet ja huulet maalaan nudella ja hiukseni käherrän laineille. Kuinka ihmeessä jaksan odottaa sunnuntaihin?!
Next sunday we are celebrating Finland´s Independence Day. The official date is actually 6.12 but we will throw the party in advance. Normally I wear clothes which are quite simple and classic, but i try spice my outfit with  accessories. On sunday I will wear a classical " LBD" , but I will cover my shoulders with silver faux fur. I will dance around with my Pura López silk satin pumps. My eyes I will color with dark shades of gray, my nails and lips  I will paint into nude and my hair I will curl into waves. Ah, how can I wait until sunday?!

Kommentit (3)

Sofié

B: Onko korusi H&M:stä? Jos on, niin sitten koru on samanlainen :) Mutta varsinaiseen asuun se ei ole tulossa, se on van kuvausreksvisiittaa.No varmasti harmittaa, koska nämä juhlat on varmasti tosi kivat!Anni: Niin, mä en tee mitään asupostauksia, mutta ehkä jotenkin voisin teille asuni esitella..

Anonymous

Vaikket asukuvia yleensä esittele, mutta olisi kiva nähdä kuva asusta. Kun noi ylemmät kuvat ei oikein kertonut mitään :/Varsinkin se tekoturkiksen näkeminen kiinnostaisi.-anni

Anonymous

Nej men lilla Sofie! Oletko ostanut saman korun kuin minulla? Vähän harmittaa, etten pääse juhliin! Viettäisin paljon mielummin aikaa laittautuessa kuin esseiden parissa!Asustasi tulee UPEA!-B

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010