Tässä teille vielä hieman Pariisin fiiliksiä kuvien muodossa. Kuvasaldoni jäi yllättävän pieneksi, Pariisin kylmä ilma piti käsineet visusti käsissä ja kameran laukussa. Vaikka mittari oli välillä plussan puolella, mutta ilman kosteuden tuoma vaikutus sai kylmän ilman kaivautumaan  luihin ja ytimiin. Vaikka minulla oli hattu koko ajan päässä, mutta silti toinen korvistani paleltui?! Loma oli kerrassaan ihana ja lähtisin takaisin ihan milloin vain. Onneksi kuvien välityksellä voi palata takaisin Pariisiin silloin kuin sopii.
Here is some of the moments from Paris which I've captured with my camera. I was bit surprised because I didn't took so many pictures what I had imagined. I rather had my gloves in my hands than suffered from the coldness. Our vacation was truly amazing and I'd go back any second!
My beloved Eiffel, and me skating at the first floor  of Eiffel
Galeries Lafayette

Louvre
People taking pictures from THE painting.
Cafe des 2 Moulins
Sacre Coeur
Montmartre
Le Moulin 
Orsay

Kommentit (7)

Sofié

B: Eikö totta! Milloin uudestaan?Mademoiselle Miau:Voi että mikä palaute, kiitos ihan todella paljon! Teillehän minä tätä kirjoittelen, niin on kiva tietää, että mikä teitä kiinnostaa :)Voi että kun sait minut hyvälle tuulelle!

Mademoiselle Miau!

Hei!Olen selaillut blogiasi ensimmäistä kertaa ja voin pitkästä aikaa sanoa, että kerrankin blogi täynnä asiaa! Ihania kuvia, herkullisia reseptejä ja vielä addiktio Pariisiin! Ihanaa! Aion seurata kirjoitteluasi jatkossa! Mukavaa loppuviikkoa!

Sofié

Lumo:Toisaalta filmikamerassa on enemmän fiilistä, kun kuvat näkee vasta sitten kun ne on kehittänyt. Mulla on myös vanha järjestelmäkamera ja joskus intoudun otamaan sillä kuvia ihan vain fiiliksen vuoksi. Ihan parasta on olla pimiössä ja katsoa miten kuva alkaa kehittymään :)Niin, kai se riippuu niin ihmisestä, että paljonko on vähän. Napsin viidessä päivässä n.900 kuvaa ja se oli mielestäni vähän. Mutta toisaalta Pariisin harmaa ilma ei kannustanut kuvien napsimiseen.Tykkäsin Hong Kongista tosi paljon, se oli niin vehreä ja jollain lailla niin erilainen kuin muut :) Ausseissa ei ole tullut käytyä, mutta haluaisin kovasti. Olisi upeeta ajella vaan rannikkoa pitkin ja pysähtyä silloin kun huvittaisi!

Lumo

"Vähän kuvia" tarkoittaa jotain muuta kuin vielä joitain vuosia sitten.Katselin jokin päivä sitten lomakuvia useamamn vuoden takaa. Ihmettelin lyhyen hetken miksi niitä oli niin vähän, ehkä 50 kpl, kunnes tajusin, että ne oli otettu filmikameralla ja pari rullaa kuvia oli ihan normaali matkan kuvasaalis silloin.Menneen kesän Hong Kongin ja Australian matkalla otettiin 3600 kuvaa... tosin se oli viiden viikon reissu.

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010