Tehän olettekin jo tavanneet ranskalaisen ystäväni, eli toisin sanoen sisareni. Rosie rantautui elämääni 5 vuotta sitten yliopiston kahvilasta kun bongailin itselleni ranskalaista kielikaveria. Ihan pelkäksi kielikaveriksi hän ei tosin jäänyt, vaan hän on yksi läheisimmistä ystävistäni ja kuuluu vähän niin kuin perheeseeni.

Sisareni rakastui Suomeen niin paljon, että jäi vaihdon jälkeen Suomeen tekemään maisterintutkintonsa ja sillä tiellä hän on edelleen. Vuosi sitten sain tietää, että Rosaa odottavat uudet työkuviot Pariisissa. Olen ollut toisaalta niin äärettömän onnellinen tästä upeasta uramahdollisuudesta, mutta voin myöntää olevani vähän myös itsekäs ? en haluaisi ?luopua? hänestä millään.

Tuleva syksy tulee olemaan varmaankin aika omituista, sillä olemme tottuneet soittelemaan melkein joka päivä ja näemme vähintään kerran viikossa. Kun asuimme Vaasassa,  niin Rosie käytännössä asui minun ja poikaystäväni luona. Hänelle on aina paikka sydämessäni, sohvallamme ja näin kesällä veneessämme. Me olemme hänelle "mom and paps" ja hän on minulle amuse bouche

Suurimman ikävän yllättäessä Pariisin pääsee kumminkin aika helposti. Minulla on kumminkin suuri usko siihen, että Rosieni tulee palaamaan Suomeen reilun vuoden päästä kun hänen työjutut tältä Pariisin keikalta tältä osin päättyvät. Toivossa on hyvä elää ? eikö niin?

Kuvissa Rosan värikästä työasua. Ah, voikun sitä itsekin uskaltaisi pukeutua värikkäästi! Tämä Rosan väriloisto kuvaa hyvin hänen persoonaansa, värikäs, loistelias ja juuri sopivan räväkkä :)

Kommentit (10)

heidi

''True Friendship isnt being inseparable, its being separated and nothing changes.''
''distance means so little when someone means so much''

Laura

Moi Sohvi!

Ystävälläsi on ihastuttava asu! Olen itse huomannut, että vaikka välimatkaa olisi Atlanttikin, tosiystävyys ja henkinen side säilyy vaikka vuosia - ei syytä huoleen siis.

Haluan myös antaa sinulle torstain kunniaksi kehut: harvoin kenenkään kirjoittamasta tekstistä huokuu sellaista lempeyttä ja sisäistä kauneutta kuin sinun kirjoituksistasi, olet varmasti huipputyyppi! Ihanaa kesää sinulle.

-Laura

Ällistynyt

Olin Rosan läksiäisissä ja kuulin puheesi - se oli ällistyttävä. Puhuit niin kauniisti ystävyydestänne. Olet luontainen esiintyjä millä kielellä tahansa :)

Sofié

Heippa!

Rosie antoi minulle vähän aikaa sitten kortin jossa luki juuri tuo ottamasi lainaus: ?True Friendship isnt being inseparable, its being separated and nothing changes.?
<3

Sofié

Niin- ei syytä huoleen :)

Näen meidät ihan samanlaisina sitten kun olemme 80v mummeleita :)

Voi kiitos torstain toivotuksista. On helppo kirjoittaa lämmöllä kun ystävänä on Rosan kaltainen ystävä :)

Sofié

Hmm. kukakahon olet :)?

Hih, no siihen puheeseen tuli monta muistoa ja hassua juttua vuosien varrelta. Oli helppo puhua, kun tiesi mistä puhuu. Onneksi mukana oli myös tilannekomiikkaa, niin puhe ei mennyt liian siirappiseksi ;D

Sofié

Heippa :)

Jep, näin tehdään. Rosie muuttaa vielä elokuun ajaksi meille asumaan, niin voimme viettää kunnon läksiiset koko kuukauden ajan.

Pusss

heidi

Rosalie & Sofie, with my own experience it is just a fact in life, studying in England and having exchange in Australia has not changed my friendships, only shown who are the ones to keep and who are the dearest, it has also just made these relationships stronger <3

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010