Hoidan kynsiäni aika säännöllisesti. Puuhailen kotona kaikenlaista, niin joudun lakkaamaan kynteni monta kertaa viikossa. Tasoitan kynsien pinnan lasiviilalla. Lasiviila ei muuten vaurioita kynsiä, joten sillä voi surutta tasoittaa kynnet. Kynsinauhoille laitan Diorin kynsinauhavoidetta. Aluslakkana käytän Chanelin aluslakkaa ja päällyslakkana minulla on Mavalan Top Coat.

Suosin yleensä vähän arvokkaampia kynsilakkoja niiden kestävyyden, laadukkuuden ja peittävyyden takia. Mavalan lakkoihin olen tosin ollut todella tyytyväinen vaikka ne eivät olekaan sieltä arvokkaammasta päästä. Ostin tässä hetki sitten Essien lakan ja olin siihen ihan todella pettynyt. Lakka lähti liuskoina pois kynsistäni. Onko teillä samanlaisia kokemuksia Essien lakoista? Lakkasin tänään kynteni Mavalan sävyllä New Delhi. Kuvien värit eivät anna oikeutta sävylle, sillä luonnonvalossa sävy on paljon tummempi ja mausteisempi.

______________________________

I polish my nails few times a week. As a base coat I have Chanel's base coat and as top coat I use Mavala's top coat. I prefer nail polishes by Chanel and Dior but I found Mavala's nail polishes pretty good as well. One of my favorite product of all times is apricot nail cream by Dior. Today I polished my nails with shade called New Delhi.

Kommentit (5)

Emilia

Moikka,
olen suhteellisen uusi lukijasi. Blogi on kaunis ja jutut kivoja. Etenkin silmä lepää ihanissa kuvissa! Minua häiritsee kuitenkin vähän tuo kursiivilla ja haalean harmaalla kirjoitettu teksti. Lisäksi kirjoitat välillä kovin pitkiä kappaleita ilman kappalejakoa.

En tiedä olenko ensimmäinen, joka tästä kommentoi, mutta minua ei blogin ihanasta ulkoasusta huolimatta aina houkuttele lukemaan kirjoituksiasi tuon tekstityylin ja asettelun takia. Kursiivi jotenkin hämää silmää, kun sitä on tottunut näkemään vain tietyissä yhteyksissä, eikä näin pitkissä verkkoteksteissä. :) Tämä ihan vaan jos et ole tullut asiaa ajatelleeksi. Kivaa viikon jatkoa sinulle ja kiitos inspiroivasta blogista!

Sofié

Oho! En edes huomannut! Yleensä Mavalan lakat on nimetty paikkojen mukaan ja kirjoitin ihan vain tutusti "Delhi".

Sofié

Hei!

Kiitos paljon palautteestasi!

Olen tässä viime päivinä tapellut word pressin kanssa, sillä yrityksistäni huolimatta muutoksia ei tapahtu. En saa muokattua kaikkia asetuksia vaikka haluaisinkin. En tiedä mistä johtuu ja olenkin laittanut viestiä jo eteenpäin.

Yritin muokata tämänkin postauksen fonttia ja väriä, mutta en vain saa niitä muutettua. Olen tosi pahoillani.

Olen hieman karttanut mustan käyttöä blogissani, sillä minusta se on liian kova väri hempeiden kuvieni rinnalla. Uusimman postaukseni kirjoitin tosin mustalla kommenttisi takia :)

Kiitos todella paljon kommentistasi! Tällaisia rakentavia kommentteja on kiva saada. Yritän rakentaa blogini teille mieleiseksi sillä tehän blogiani luette :)

Kiitos samoin :)

Mai

tarkoititko oikeasti että viilaat lasiviilalla myös kynnen päältä, vai käsitinkö väärin? :) Kuulostaa hurjalta, kun lasiviila on niin tehokas. itsekin käytän vain lasiviiloja, niihin kun tottuu ei muita osaa käyttääkään, mutta viilaan silti vain kynnen kärjen niillä :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010