Yksi asia mikä minua talven tulon suhteen surettaa on se, että talvisin ei voi nauttia iltapalaa ulkosalla. Meillä on tapana syödä iltapalat ja illalliset lähialueiden puistoissa ja rantakallioilla. Joskus haemme mukaamme ihan vain alakerran kiinalaista, mutta mieluiten syömme omatekemiä eväitä picnickoristani.

Muutama ilta sitten tein poikaystävälleni ja ystävälleni yllätykseksi picnicin puistoon. Olin valmistellut kaiken kotona valmiiksi, joten herrojen ei tarvinnut muuta kuin kantaa eväskorit puistoon.  Pakkasin meille evääksi kanttarellisalaattia, normaalia salaattia, tapas- leipäsiä erilaisilla täytteillä, hedelmiä, marjoja ja muutamia muita herkkuja.

Yllätykseni oli onnistunut ja samankaltaisia iltapaloja toivottiin lisää. Pitää nyt vain yrittää ottaa kaikki irti näistä lämpimistä illoista, sillä kohta niitä ei enää ole. Meillä on ensi viikolla vuosipäivä ja jos vain säät sallivat, niin haluaisin kattaa meille kauniin picnicin meren rannalle.

_________________________________

I love eating outdoors. Few nights ago I made a surprise picnic to my boyfriend and to my friend. These warm nights will be the last warm evenings in this summer, so we should enjoy from these moments. Boys liked my surprise, and wished that I would do the same kind of surprise to them as soon as possible.

Kommentit (15)

Absolutely white

Näyttääpä taas ihanilta herkuilta! Ei ihme, että niitä toivottiin lisää.

Sofié

Hihi! Joo, pojat eivät meinanneet keretä edes syömään kun olivat niin otettuja ja onnellisia :)

Julia

Ihanat kuvat! Oletpas tehnyt ihanan iltapalan, mutta siis mikä kokoisia nuo mustikat ovat :)?

Sofié

Hihi, mustikoiden koot lähentelivät kyllä mansikoiden kokoa :)
Kyseessä oli suomalaiset puutarhamustikat eikä mitkään espanjalaiset mustikat :)

ansku

Näin toisena opiskelijana mietin ihan uteliaisuudesta, että miten paljon teillä kuluu ruokaostoksiin kuussa rahaa? Tunnutte aina syövän niin hienosti ja panostus on aika eri tasolla kuin perus makaronilaatikko -linjalla. :) kadehdin todella, että joku jaksaa nähdä vaivaa!

Sofié

No voin myöntää, että ruokaan minun opintotuki taitaa suurimmaksi osaksi kuluakin. En voi sille mitään, mutta haluan panostaa syömiseen. Ostan vaatteeni mielummin ketjuliikkeistä ja panostan mielummin lautaseni sisältöön. Tällä hetkellä kun rahaa on opiskelujen takia rajallisesti, niin mielummin panostan ruokaan kun materiaan :) Olen tällainen nautiskelija :)

Minulle syöminen on enemmänkin elämys kuin näläntunteen tyydyttämistä.

Kseni

Taas kerran aivan ihania kuvia, tuli kuitenkin todettua, että sun blogia ei saa lukea illalla, tulee ihan kamala nälkä! :) Ajattelin kysyä, ootko sä ikinä tehnyt postausta sun kamerasta; millä kuvaat, mitä objektiiveja käytät, vinkkejä valokuvaukseen jne. Ois tosi kiva lukea :)

Sofié

Voi kiitos :)

Hihi, no lue blogiani sitten aamupalan aikaan :))
En ole tehnyt, mutta olen vastaillut kameraan liittyviin kysymyksiin usein :) Voisin tehdä sen postauksen pian!

Kseni

Mä itse asiassa luin eilen sun kaikki postaukset ja kaikki kommentit, joten mä sain jotain vastauksia mun kysymyksiin, mutta veikkaan, että moni muukin olisi kiinnostunut lukemaan siitä millä kuvaat jne. :) Jään odottelemaan postausta!

Sofié

Oho! No johan on! No yritän tehdä postauksen mitä pikimmiten :) Yritän saada kaverilta järkkärin lainaksi niin saisin myös muutaman kuvan kamerastani, niin voisin kameran näytöltä näyttää muutamia juttuja :)

Olen muuten pahoillani niistä alkupään postauksista, sillä ne menivät ihan mukkelis makkelis muuton yhteydessä. Yritän korjata kaikki postaukset tässä tulevien kuukausien aikana :)

Nanna

Oi, kanttarellisalaatti kuulostaa niin hyvältä, että ystävällisesti ohjettasi pyydän. :)

Kseni

Ei se mitään! Vain muutama kuva oli epätarkka ja tekstit pystyin lukemaan ongelmitta, joten ihan hyvin pääsin nauttimaan postauksistasi! :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010