Samalla kun kesä vaihtuu syksyksi ja Helsinki Vaasaksi, niin bloginikin muuttaa uuden alustan alle. Olen odottanut kauan tätä päivää, että voin ilmoittaa blogissani tapahtuvasta muutoksesta. Olen pitänyt tätä salaisuutta sisälläni jo muutaman kuukauden ajan ja tänään vihdoinkin saan jakaa sen kanssanne. Olen todella iloinen muutoksesta ja odotan tulevaa syksyä iloisin mielin.

Aloitin blogini noin vuosi sitten. Aluksi teitä kävi aktiivisesti täällä kymmeniä, sitten satoja ja nyt teitä päivittäisiä lukijoita onkin jo ihan hurjat määrät. Olen ihan äärimmäisen kiitollinen teille kaikista teidän kommenteista ja kauniista sanoista. Moni teistä varmasti muistaa, että miksi blogini oikeastaan aloitinkin ja nyt yhdessä vuodessa harrastuksestani on kasvanut opiskelujen ohella minun työni. Blogini tulee löytymään Indiedaysin alta 1.9 alkean. Parasta tässä muutoksessa tulee varmastikin olemaan se, että saan ympärilleni ihan mahtavat työkaverit!

__________________________________

At the same time when summer changes to autumn, and I continue my studies in Vaasa and also I will continue to write my blog under a new platform. I have kept this secret inside me for a few months now and today, finally I can share it with you. I am very happy about this change.

I started my blog about a year ago. First I got few readers, suddenly those tens become hundreds and now I have so many daily visitors from all around. I am extremely grateful to you for  your comments and kind words. From 1.9 my blog will be under blog platform which is called Indiedays. The best thing about this change will surely be the fact that I get  pretty great colleagues!

Kommentit (42)

Jenna E.

Onneksi olkoon!! Tosi hieno juttu. Olet ansinnut sen ja olen todellla iloinen sinun puolesta :)

Odotan innolla uusia seikkailujasi :)

Petra Pauliina

Hihi, arvasin oikein! ;) Toivottavasti Indiedays tuo uusia lukijoita ja vielä lisätsemppiä bloggaukseen! :) Onnitteluni!

Sofié

Voi kiitos Jenna!
Juuri sinunkaltaisten lukijoiden takia jaksan blogiani kirjoitellakin :)

Sofié

Ai arvasit?!
Luulen Indiedaysin olevan minun blogilleni juuri oikea blogialusta. Olen jotain yhteistykampanjoita tehnyt heidän kanssaan jo aiemmin joten odotan innolla niitä lisää :)

Kiitos paljon!

Linda

jee, onnea! jotain tällasta osasinkin odottaa! :) loistavaa! onnea "uudesta" työpaikasta!

Lora

Onnea muutosta! Mietinkin joskus tuossa keväällä, että miksei ihanaa blogiasi ole noteerattu sen kummemmin mutta olihan se ;) Innolla täälläkin ootellaan seikkailujasi muiden ihanien bloggaajaneitosten kanssa!

Katri

Paljon onnitteluja Sofié, loisto juttu! Kepeän kauniit kuvat onnellisen näköisestä sinusta!

Sofié

Kiitos Lora!

Sinä jaksat aina kommentoida niin kivasti!

No aluksi tämä oli minulle vain omaa ajanvietettä ja nyt muutamalle muulle myös ;) Arkailin hieman blogini kanssa ja olen pitänyt blogini niin sanotusti salassa eikä monikaan kaverikaan tiedä tästä. En ole ilmoittanut blogistani edes facebookissani. Yritän lopettaa arkailun ja sen takia lisäsin minustakin tänne kuvia :)

Sofié

Voi kiitos Katri!

Olenkin aika onnellinen ja iloinen tällä hetkellä, niin kuvat sopivat omiin tunnelmiini erittäin hyvin!

Ninnis

Onnittelut näin heti alkuunsa Indiedaysille siirtymisen johdosta. Löysin blogiisi vasta nyt Indiedaysin "uudet blogit"-artikkelin kautta. Itse opiskelin vielä viime vuonna kauppatieteitä Vaasassa, ja tunnistin heti kasvosi vaikkemme tunne toisiamme näin suoraan. Yhteisiä tuttuja löytyy varmasti kasa, Vaasassa kun kaikki tuntevat kaikki jotain kautta:D. Jään selailemaan blogisi syövereitä, onnea ja menestystä toivottelen täältä Tukholman puolelta! Ja tsemppiä opintoihin!

<3 Ninnis

ninmiksenblogi.blogspot.com

Char

Jee, tervetuloa rakkaani :) parempaa "työkaveria" en voisi edes kuvitella! Haleja ja toivottavasti nähdään taas pian!

Sofié

Hei!
Kiitos!
Oletkin tuttu kasvo ja olen blogiisi myös muutaman kerran eksynyt. On pitänyt kysyä sinulta, että minne ihmeeseen sinun siskosi blogi on kadonnut?? :O
Muutama lempiblogeistani on kadonnut ihan yhtäkkiä!

Niin, juurikin Vaasan takia en ole halunnut laittaa blogiini edes omia kasvokuviani. Onnea opintoihin sinne Tukholmaan, minä päivystän vielä vuoden Tritoniassa :D

Sofié

Hih, kiitos Charimus!

Olen ihan äärimmäisen iloinen, että pääseen teidän upeaan Indiedaysperheeseen!

No, viimeistään lokakuussa <3

Minni H.

Hienoa Sofié... Onneksi olkoon! On ilo seurata sinun juttujasi ja tulen niitä myös jatkossakin seuraamaan.

Olet aina yllätyksiä täynnä! :)

Sofié

Kiitos paljon!

Et ole tainnut aiemmin kommentoidakaan, sillä muistaisin varmasti nimesi! ;D

Minulla onkin teille uusi yllätys heti ensi viikolla ;)

Sofié

Voi kiitos paljon!
Olen samaa mieltä, että blogini sopii parhaiten juuri Indiedaysin alle :)

Cherry

Onnea Sofie!! Ajattelinkin, että jotain jänskää ja ihanaa sen täytyy olla. Tosin, unohdin lukea tuon tekstiosuuden ihan kokonaan, kun jäin vaan tuijottamaan miten upeannäköinen olet! Vautsi miten kaunis nainen :)

Aurora

Ihanaa että Indiedaysiin siirtyy todella paljon lemppariblogejani! On niin kiva, kun saman portaalin alta löytyy tälläisiä laatublogeja! :) Onnea paljon!

Sofié

Kiitos!

Vastasinkin kommenttiisi KL:n postaukseeni :D

No voi kiitos :)))) Pelotti vähän julkaista omia kuviani. Mutta ajattelin, että näin vuoden jälkeen se on varmasti ihan reilua ja näettehän kumminkin kuvani Indiedaysin puolella..

Sofié

Mä oon tosi iloinen, että mun lukijakunta on näin onnellinen ja iloinen mun tulevasta muutoksesta! Kiitos kannustuksesta! Blogini sinällään ei nyt muutu mihinkään, vain alusta :)

Kiitos vielä!

Adalmina

Oi miten ihania kuvia, jälleen kerran! Ja onnittelut uudesta blogiosoitteesta, kohtahan siellä indiedays:ssä on kaikki suosikkini. :)

Mari

ARVASIN! :)

Hieno homma ja kivaa saada indiedaysiin taas jotain luettavaa (mielestäni ne blogit siellä ovat kokeneet aikamoista inflaatiota viime aikoina, mutten jaksa uskoa, että sinulle tapahtuisi sitä :)).

amria

Jei, tervetuloa Indidaysille. Kivaa saada uusiakivoja blogeja luettavaksi :) Miten pääsit alkuun ja sait lukijoita,kun aloitit?

Kat NYC

Onneksi olkoon! Kivaa etta saat tehda tyoksesi mita rakastat. Ja kuvasi ovat muuten aina aivan ihania.

iitu

Voi J, miun on pakko kommentoida kun oot ihan mielettömän kaunis näissä kuvissa! <3 Ja tietysti onnittelut vielä siitä että pääset bloggailemaan mielekkään sivuston alle :)

iitu

Sofié

Kiitos Adalmiina!

Huomasin muuten tässä kesällä, että olimme olleet samassa blogitapahtumassa. Jos olisin tiennyt sinun olevan siellä, niin olisin kyllä tullut vetäisemään sinua hihasta.
Indiedaysin alla on myös monta minun suosikkiani ja muutama löytyy myös Divaanin alta :)

Sofié

Olipa hauska törmätä sinuun tällä viikolla!

No minulle pitää antaa palautetta, jos meinaa mennä inflaation puolelle! Olen pyytänyt teiltä usein palautetta. Tehän blogiani luette, niin haluan että siellä on myös teille luettavaa :)

Sofié

Kiitos <3

Olen muuten ihan äärimmäisen kiitollinen teidän vastaanotosta <3
Olette ihan huippuja!

r

ihania kuvia! tosi kiva ja raikas ja monipuolinen blogi, yks ihan mun lemppareista! onnea tulevaan:)

Sofié

Hei!

Oletko sinäkin Indiedaysillä?

No itseasiassa en tiedä. Ehkä ihmiset vain tykkäsivät kuvistani ja niiden takia palasivat blogiini yhä uudelleen ja uudelleen :)

Sofié

Voi Iitu :))))))
Kiitos paljon <3

Luulen, että tuleva muutos tulee olemaan blogilleni kunnon piristysruiske!

Sofié

Kiva, että tykkäät!
Luulen, että kun palaan taas kotiin niin saan blogistani vähän kivemman kun olen taas omassa ympäristössäni ja omien tavaroiden ympäröimänä. Saadan kuvista ehkä vähän monipuolisempia ja voin kertoa teille vähän erilaisiakin juttuja :)

Tarja

Onnea! :-) Indiedays on tosi kiva sivusto! Tykkään ja luen monia blogeja sieltä! Sovit mielestäni tosi hyvin siihen joukkoon ja on varmasti kiva kuuluakin johonkin yhteisöön bloggaajana. Lukijana mukavaa, kun melkein kaikki lemppari-blogit löytyvät samalta sivustolta!

Sofié

Heippa!

No kiva, että koet samoin kuin minä :) Minullakin on monta suosikkia sivuston alla :)
On ihanaa, että yhden lempparilukijankin on nyt helpompi lukea blogeja kun ne löytyvät saman sivuston alta ;)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010