Palasin Milanosta torstaina ja kävin ihan vain kääntymässä kotona ennen kuin lähdin juhannuksen viettoon Turkuun. Vietimme juhannusta Turun Kakskerrassa isolla kaveriporukalla iloisissa merkeissä. Tällä Turun reissulla en käynyt keskustassa ollenkaan, joten sinne ihanaan Turkuun on tultava pian uudestaan.

Perjantaina sää oli mitä loistavin ja nautimme aurinkoisesta ilmasta kalliolla makoillen ja veneessä soudellen. Grillailimme ja saunoimme ihan yömyöhään eikä mökkiolympialaisiltakaan vältytty. Toivottavasti teillä oli myös kiva juhannus :)

______________________________________

I came home from Milan on Thursday and I left immediately to Turku to celebrate our national holiday, Midsummer. We spent our Midsummer with group of friends in sunny weather in my friend?s summer cottage. What a lovely and relaxing weekend. It is nice to be away from the city every now and then. Believe or not, but I love to be in summer cottage and in countryside. It is so relaxing!

On Friday, the weather was brilliant and we enjoyed the day around the lake and rowing boat. We barbequed and went to sauna in middle of the night, and we couldn?t avoid cottage Olympics either ;).

Kommentit (10)

Sofié

Meillä oli hyvin perinteinen juhannus :)

Jep, sillä on aika hassu nimi. Mökki on ystäväni suvun omistama. Olen kyllä niin mökki-ihminen kuin olla ja voi. Melkein toivoisin, että voisin kirjoittaa graduani edes yhden viikon mökillä. Se jos mikä olisi rentouttavaa. Hmm. Pitäisikö?

Oi hienoa! Postaan reseptin pian tänne blogin puolelle :)

Lora

Ihania tunnelmakuvia jälleen, kivalta näytti teidän juhannus. Ihanan niminen paikka Kakskerta :) Vuokrasitteko mökin sieltä vai olitteko jonkun kaverin mökillä?

Kokeilin sitä kermavaahto marjajälkkäriä ja nam kun oli herkkua :) Tein sen normi kuohukermasta jolle annoin lisämakua vaniljasokerista ennen kuin lisäsin mascarponen. Ensi kerralla kokeilen sitä vaniljavaahtoa josta vinkkasitkin, kiitos vielä!

julkku

siidee, samoilla kulmilla oltu! kakskerrassa tosin vietän muutenkin aikaa kuin juhannuksena, asutaan nimittäin täällä:)

Sofié

Eikä, nyt oon superkade! Kakskerta on varmasti mahtava asuinpaikka! Sieltä on niin lyhyt matka keskustaan, mutta saa silti olla maalla rauhassa :))

Sofié

No niin munkin mielestä, ainoastaan kokko puuttuu, mutta sitä ei saanut tuolla järvellä kai edes polttaa? Onneksi meillä oli sentään soihtuja :)

piikkipaatsama

Nää oli niin juhannus-kuvia :). Ihastuttavan tunnelmallisia ja muutenkin mielettömän kivoja. Kesäisiä :)

Sofié

Hih, ihan kohta! Heti ensi viikon alussa. Minun piti postata se ennen juhannusta, mutta en pystynyt loggautua sisään keskiviikkona, niin sen takia en sitä ole voinut aiemmin julkaista :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010