Illat ovat viilenneet, niin en ole elänyt samalla tavalla niin hektistä elämää mitä kesällä joten tekemisen painopiste on iltasella taas palannut tänne kotosalle. Tiesin jo silloin tähän muuten niin kivaan asuntoon muuttaessa, että kodin lattian värisävy tulee vielä tuottamaan minulle harmaita hiuksia. Lattia ei ole täysin ruskea vaan se taittaa punertavaan, joten se ei nyt oikein sovi näihin minun sisustussuunnitelmiini ;)

Vaasasta muuttaessa heivasin entisen karvamattoni roskikseen, sillä koin että se oli aikamoinen pölynkerääjä. Nyt kumminkin kotimme näyttää jollain lailla aika kolkolta, joten se kaipaisi hieman pehmeyttä kovien pintojen seuraksi.  Vaikka silloin Vaasassa vannoin että toista karvamattoa meille ei tule, mutta jostain syystä nuo mallikappaleet tulivat kotiini mallailtavaksi. Lattian sävyn ja muiden huonekalujen takia taidan kumminkin päätyä valkoiseen vaihtoehtoon.

Maton lisäksi olen ostamassa uutta olohuoneen pöytää. Pöydän olen jo päättänyt ja tilannut, joten edistystä tässä kotiprojektissani on siis jo tapahtunut. Jos teillä jollakin on muuten tarvetta valkoiselle olohuoneen pöydälle, niin laittakaapas minulle mailia. Täällä blogin puolella pöydän pinta näkyy esimerkiksi tässä postauksessani. Jos haluatte niin voin lähettää teille lisäkuvia sähköpostitse :)

_____________________________________

The weather is getting colder and colder and therefore I don?t live as hectic life as during summer so I?ve found time also to my project HOME. Before we even moved in to our home I already knew that the shade of the floor would cause some problems. Our floor is not completely brown and the shade shifts maybe a bit too much into reddish and I don?t like that at all.

We had that kind of furry rug also in our previous flat and when we moved out I promised that I would never again buy one.  Anyhow, our home feels a bit empty and somehow a bit dreary. That?s why I try to make our home a bit cozier with textiles and some other elements.  Maybe I have to eat my words and buy another furry rug.

Kommentit (12)

Olga

Täältäkin löytyy tuo sama punertava laminaatti ja se todellakin aiheuttaa harmaita hiuksia... Yritän pitää muun sisustuksen mahdollisimman vaaleana, jottei yleisilmeestä tulisi liian raskas. Nyt hankin olohuoneeseen kermanvalkoisen, lyhytnukkaisen maton ja mietin, että pitäisikö niitä hankkia muuallekin asuntoon, jotta lattiaa peittyisi vielä enemmän. ;) Mutta kuten joku yllä sanoikin, asiat voisivat olla huonomminkin.

Jade

Ihanan lämpöisen näköisiä kaikki mallit. Minun värisilmääni käy parhaiten lähinnä kameraa oleva malli ja hyvänä kakkosena tulee oikealla oleva malli. Vasemmalla oleva valkoinen vaikuttaa aika "kovalta" eli puhtaalta valkoiselta. Mutta sinä näet sen kokonaisuuden ja makuasioissahan ei voi koskaan mennä väärin.

Niitty

Oletko kokeillut kuinka paljon matto pölyä kerää ?

Mun siivoustaso ei välttämättä sun tasoon yllä, mutta imuroin kerran viikossa ja se riittää.
Maton tuoma plussa, lähes aina kotona kävelen paljain jaloin voittaa kyllä imuroimisen.

Toisaalta meillä moinen matto on olohuoneessa ja siinä on kyllä ihana kävellä.

Mieti uudemman kerran. Jos haluat imuroida kerran viikossa lisää ei ole suuri uhraus maton tuomasta ihanuudesta.

Sofié

Haha, se on niin ärsyttävä kun se ei ole ruskea eikä punainen!! En pidä siitä ollenkaan.. Nämä lattioihin liittyvät jutut ovat tosin vähän sellaisia että en oikeasti tiedä, että millaisen lattian laittaisin omaan asuntooni, sillä mieleni on muuttunut tässä viiden vuoden sisään hyvinkin monta kertaa. Ehkäpä se kaikken järkevin olisi minun kannaltani joku todella vaalea lattia, mutta ei valkoinen. Betonilattiasta haaveilen, mutta ehkä se ei olisi ihan se mukavin vaihtoehto. Niin, totta. Asiat voisivat olla vieläkin huonommin ;)

Sofié

Siis tämä asunto on muuten täysin sellainen mitä haluan. Mustaa ja valkoista ja keittiössä on vielä harmaata laattaakin lattialla, mutta sitten tuo lattia.. Pitäsisikö laittaa kokolattiamatto ;)?

Stockmanniltahan ne. Heillä on hyvä mattovalikoima ja vaikka ei kaikkia malleja osasolla edes ole, muttan niitä on aina mahdollista tilata :)

Taidan päätyä tuohon vaalempaan vaihtoehtoon, sillä se taitaa nyt olla järkevin ostos tuon lattian takia :)

Kiitos samoin Maria <3

Sofié

Siis niinhän se on, mutta kun ne keräävät niin paljon pölyä ja minä kun en tykkää pölystä ollenkaan. Pölyn takia en tuollaista mattoa voi mitenkään edes ajatella makuuhuoneeseen.

Tämä pöytä on myös aika iso ja se on pituudeltaan 120 cm ja korkeudeltaan 50 cm. Se on ihan tosi kaunis pöytä mutta se on vaan ihan liian iso :(

Sofié

Joo, se nyt on tuon lattian takia vähän pakko, sillä se on niin hankala. Mattomallit saa onneksi Stockmannilta lainaan :). Olen varmaankin päätymässä tuohon valkoisen yksilöön joten älä nyt sano että se on pölynkerääjä :D

enmi

Meillä on tollainen ihan samanvärinen lattia, ja ei kanssa oikeen sovi muuhun sisutukseen :D Mutta elän huomattavasti mieluummin tän vähän silmään häiritsevän laminaatin kanssa, kun sen entisen asunnon kellertävän harmaa muovimatto.

Magdaleena

Onpas kätevää, että mattomatskuja saa mallata kotona! Itsellä pisti silmään tuo Nougatin värinen vähän karkeampilaatuinen matto, aivan ihana! Itseltä tosin löytyy melkein samanlainen harmaana. Se on varsinainen pölyn kerääjä, mutta NIIN ihana jalan alla. Ompa siellä tullut joskus kelliskeltyäkin konttaavan kummitytön kanssa(Apua, kuullostaa kyllä ällöttävältä) Mistä kyseisten mattojen mallikappaleet ovat?:)

http://magdaleenanmatkassa.blogspot.fi/

Niitty

Matoissa on nyt niin ihanaa toi pehmeys. Varsinkin tämä joka on lähinnä kameraa, kädet lähes huutaa päästä silittämään. Olis varmaan tosi ihana aamusin jalkapohjaa vasten tai jopa päikkärit ottaa :).

Onko sulla lisätietoja pöydästä, lähinnä koko ja tietenkin hinta.

Meillä on ihan ok pöytä, mutta vähän väärän värinen + liian iso, höh !
Teki heti olkkarin paljon pienemmän tuntuiseksi.

Maria

Onpas ihania mattomallikappaleita :) Mistä ne on ? Ja ystävälläni oli juuri samanalaisia ongelmia punertavan lattiasävyn kanssa..

Ostin juuri ite nukkamaton (näkyy näissä postauksissa: http://dejiss.blogspot.fi/2012/08/basic.html ja http://dejiss.blogspot.fi/2012/08/4-things.html ) ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Nukkamatot on niin kauniita ja pehmoisia jalan alla, vaikka vähän kerääkin pölyä. Omani onneksi ei ole pahimmasta päästä lainkaan :) Mutta tykkäilen noista 4 vaihtoehdosta mitkä sulla on :)

Kivaa viikonloppua <3

Maria

Maija

Ensin haluan kiittää tästä ihanasta pitämästäsi blogista, joka on lempparini! <3 Toiseksi pyytäisin sähköpostiini kuvaa olohuoneen pöydästänne, jos se on vielä vapaana. Se näyttää juuri sellaiselta, jota äitini on etsinyt viime aikoina :)

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010