Meidän makuuhuone on ollut jos jonkinmoisessa käymistilassa siitä lähtien kun muutimme tähän asuntoon. Makuuhuone on suhteellisen iso ja se on kaivannut kipeästi sängynpäätyä, sivupöytiä, peilejä? Olin sopinut itseni kanssa tälle projektilleni deadlinen helmikuulle, jotta voin pitää synttärit. Noh ne deadlinet paukkui ja synttärit ovat jäänet pitämättä.

Pääsiäisenä olin yksin kotosalla ja tuskastuin tekemättä jääneisiin kotiprojekteihin  ja ruuvailin seinästä avohyllyjä pois haarukoiden ja veitsien kanssa. Niiden kanssa siksi, että  en löytänyt sopivia ruuvimeisseleitä ;). Suhteellisen etevänä remppailijana täytin seinissä olleet reiät ja maalasin seinät valkoisiksi. Jätin kumminkin ne sähköhommat ja seiniin porailut suosiolla joillekin vähän kokeneemmille kavereille ;)

Tästä pienestä remppaprojektista innostuneena tilasin pääsiäisen pyhinä vihdoinkin sen sängynpäädyn. Kävelin myös kotia ympäri  listaa tekien niistä kaikista asioista mitä täältä on uupunut. Lauantaina sain pakollisten puuttuvien tavaroiden kasan kotiini (myös sähköllä toimivan ruuvinvääntimen) ja nyt täällä on verhotangot asennettu ja sängynpääty paikallaan. En tiedä mistä olen enemmän innoissani, uudestä työkalupakin jäsenestäni vaiko näistä sisustusjutuista ;)

Niitä yöpöytiä en edelleenkään ole löytänyt ja usko alkaakin niiden suhteen loppua. Mietin kompromissinä seinään kiinnitettäviä avohyllyjä tai tikkaita, mutta haluaisin kumminkin että tavarat saisi halutessaan piiloon. Hmm. Lisää haasteita tuo sänkyni korkeus, sillä se on paljon normaalia korkeampi, eli ehkä ne tikkaat tai seinään kiinnitettävät hyllyt olisivat hyvä vaihtoehto?

Yöpöytiä tai ei, mutta olen nyt päättänyt, että synttäreitäni juhlitaan ensi kuussa vapun jälkeen. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö niin? Sitä paitsi, helmikuussa on aina niin kylmä, niin kerrankin saan kevätkekkerit :)

Kommentit (24)

MadamWhite

Tosi kaunista on! Mulle tuli mieleen, että jos korkeus sattuis kohdalleen niin baarijakkarat (esim. Artekin perus tms.) vois toimia hyvinkin yöpöytinä, tosin tässäkään ei sitä tarvittaessa piiloon mahdollisuutta ole :/ Itse nimittäin olen meinnannut niitä ihan normikorkuisia yöpöydiksi :)

nupsi

Mistä tuo pöytävalaisin ikkunalaudalla mahtaa olla peräisin? :) Olen etsiskellyt jotain tuon tyyppistä jo tovin.. :)

A

Niin kaunista, olisipa oma makuuhuone tuollainen! :)
Mistä ostit sängynpäädyn ja mistä nuo ihanat isot ja muhkeat tyynyt ovat peräisin?

Ellis

Oi, aivan ihanan näköistä :) jotenkin niin rauhallinen tunnelma! Minäkin utelen mistä sängynpääty on löytynyt? Onko se kiinnitetty runkopatjoihin (jos teillä siis semmoset on)? Haaveilen kans sängynpäädystä, se tois vähän ryhdikkyyttää makkarin sisustukseen! :)

Sofié

Hih, mietin niitä itsekin, mutta kun haluaisin nimenomaan laatikoita jonne saisi tavarat piiloon.

Tunnen vain itseni niin hyvin, että kasaisin sen päällisen täyteen lehtiä ja kirjoja, joten lampulle ei jäisi edes tilaa ;)

Sofié

Se on ihan Ikeasta :)

Pidän lasista lampunjaloista ja tuo on kyllä ollut ihan passeli vaihtoehto :)

Sofié

Höpsistä, te ette näe mitä on linssin toisella puolen ;)

Toinen puoli huoneesta on vielä ihan vaiheessa, joten kaikki ei ole ihan sitä miltä näyttää ;)

Siis en ole ikinä tilannut mitään Ellokselta, mutta tuon sängynpäädyn tilasin heiltä. Olen ihan todella yllättynyt miten hyvä se on :)

Tyynyt ja niiden päälliset ovat H&M Homesta :)

Sofié

Hih, pienessä ahdistuksessa tuli ahkeroitua kaikki ne asiat, mitkä ovat jääneet tekemättä ;)

Niin, meidän makuuhuone on ollut niin ankean valkoinen, niin nyt se näyttää jo vähän paremmalle.

Voi miten pirteää oranssia. Ihanan aurinkoista :)

Sofié

Heippa kaunokki ;)

Mietin sitä Ikean sängynpäätyä kauan aikaa, mutta jokin siinä oli mistä etn pitänyt ja sen takia se jäi ostamassa. Se olisi myös pitänyt kiinnittää itse sänkyyn, niin sekin vähän mietitytti.

Tilasin sängynpäädyn Ellokselta ja se on niiden kuvissa paljon beigempi mitä oikeasti. Sängynpääty taittaa oikeasti harmaaseen eikä ruskeaan. Sängynpääty kiinnitetään muuten seinään eikä sänkyyn.

Kivaa viikkoa :)

Sofié

Kiva että tykkäät :))

Siis olen tyynyhamsteri ja niitä on oikeasti kaikissa koissa ja malleissa. Meillä on vähän vaihtuva mallisto koko ajan meneillään, sillä makuuhuoneesta löytyy se Tine K:n jättikori, johon olen laittanut tyynykokoelmani.

Siis emme nuku noissa tyynyissä, ne ovat vain tukemassa jos esimerkiksi luemme. Nukkumatyynyt ovat sellaiset muotoillut jotka eivät kuulu blogiin ;D.

Nuo tyynyt ovat H&M Homen :)

Hanna

Ihanan levollinen tunnelma! Näkyyköhän sun makkarin ikkunasta mun työpaikan ikkuna - näyttää ihan siltä :)

Sonja

Ihana makuuhuone! :) Onko nuo kohokuviolliset valkoiset tyynynpäälliset myös h&m homeista?

M

Hei,
Miten sä hoidat noita pellava-vuodevaatteita? Joka paikassa suositellaan rumpukuivausta jotta ne säilyttäisi pehmeytensä. Ongelmana se että kuivausrumpua ei tästä taloudesta löydy..ja pieni pelko että saanko pellavapussilakanat kuivaksi korpuksi ilman sitä :)

e

Hei, olisin myös kiinnostunut pellavalakanoiden rumpukuivauksesta. Meiltäkään ei kuivausrumpua löydy ja ennen lakanoiden ostamista haluaisin tietää vaativatko pellavalakanat rumpukuivauksen vai pysyvätkö pehmeänä ilmankin..

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010