Kuvauspaikka: vanhan Töölöläisen kivitalon ikkunalauta. Ulkoilma: ukkosta odotteleva. Sisätilan ilmapiiri: levollinen ja raikas. Lautasella: mansikoita, salaattisekoitusta, avocadoa, kurkkua, mozzarellaa ja granaattiomenaa.


Jos asuisin yksin söisin vain salaatteja ja keittoja. Poikaystäväni kokee, että salaatit ja keitot ovat enemmänkin alkuruokia kuin varsinaisia ruokia. Yksi hyvä asia gradun tekemisessä on ainakin se, että saan ihan itse päättää, että mitä syön. Nyt on koko viime viikko tullut puputettua salaatteja ja ai että kun on kevyt olo. Voin niin paljon paremmin, jos minun ei tarvitse syödä pääravintona lihaa. Kesäkuumalla ei muutenkaan tee mieli syödä mitään raskasta, joten olen erittäin onnellinen tästä järjestelystä, että lautaseltani löytyy vain niitä ruokaineita, joista pidän ja jotka tekevät minulle hyvää.

__________________________

If I would live alone I would just eat salads and soups. My boyfriend thinks that salads and soups are just side dishes or appetizers, but to me those are main dishes. one thing what I like maybe the most now when i'm writing my Master's thesis is that I can decide what I eat. I feel so much better if I don't have to eat so much meat. Especially in summertime I don't feel like eating meat. I am very satisfied for this arrangement that I can choose what I eat, when I'm eating and where I'm eating. Today I found strawberries, mozzarella, avocado, cucumber and pomegranates from my plate.

Kommentit (13)

Sofié

Aurora:Hehe, aiemmin leivoin vähän enemmän ja laitoin reseptejä tänne blogiini, niin sain palautetta että blogillani on painoa nostava vaikutus :DNo salaatilla ei juurikaan voi päästä lihomaan, joten ehkä kesäisin tänne tulee vähän kevyempiä reseptejä :)Toivottavasti sait masun täyteen :)

Aurora

Njam! Todella hyvännäköistä salaattia! : ) Samalla huomasin että itsellä onkin hieman nälkä, joten tämän postauksen inspiroimana siirryn keittiön puolelle! Toivottavasti jääkaapista löytyy edes jotain josta väsätä yhtä herkullinen salaatti! : )

Sofié

irene:Niin ja tuo mun poikaystävä on muutenkin tosi tarkka ruuasta, ei edes kelpuuta mun mysli jogurttiinsa.. Ihme meininkiä tuo tuollainen :)Kiitos :)

irene

Haha mulla on ihan sama homma. Ilman poikaystävän läsnäoloa söisin varmasti vain salaatteja, keittoja ja leipää,mut nepä ei täytä raavaan miehen masua kuulemma tarpeeksi.Ihana blogi sulla :) Jään tutkailemaan...

Sofié

Coco:Niin tulee, kevyt ja puhdas. Ne on niitä valintoja, naudan sisäfile vaan on niin hyvää, mutta sitten on olo monta päivää sellainen kuin olisi syönyt kassillisen kiviä :SNiin minäkin!!! :))))

COCO

Samma här! Sellaisesta puhtaasta ruoasta tulee vaan niin hyvä olo. Inhoan sitä raskasta oloa kun on vetänyt jotain tosi tuhtia. Tosin joskus sekin on ihan kivaa.Ootan jo innolla heinäkuuta!! :)

Sofié

Villiina:Oma suosikkini viime kesältä oli vuohenjuustosalaatti mustikoiden kera :)Kuvia siitäkin salaatista löytyy blogistani :)

Villiina

Niin ihanan näkönen salaatti! Täytyy itekin kyllä ruveta lisäämään omiin salaatteihin mansikoita sitten kun mansikkakausi todella alkaa. :)

Sofié

Kaitaliina:No tänään toisena ruokana söin salaattia missä oli tofua, joten pidän myös huolen että saan proteeinia vaikka lihaa en niin söisikään. Pavuista en niin välitä, mutta iduista kylläkin :)Kiitos samoin Kaitaliina :)Lumo:Niin, kesäisin sitä oikeasti ymmärtää, että miten hyviltä kotimaiset kasvikset ja marjat oikeasti maistuvat! Söisin pelkkiä marjoja jos niillä eläisi :)

Lumo

Kesällä on ihanaa tehdä salaatteja, kun raaka-aineiden kirjo on mittava ja mehevä. Lisäilen itsekin marjoja ja hedelmiä salaatteihin; mansikoita, aprikooseja, nektariineja, kiiviä...

Kaitaliina

Sama homma täällä. Voisin syödä kesäisin pelkkiä salaatteja. Yritän silti syödä salaattia "vain" kahtena päivänä viikossa, jotta ravinto pysyisi tarpeeksi monipuolisena. Toki laitan salaatteihinkin välillä ties mitä papuja ja ituja, mutta kuitenkin. Makoisia salaattihetkiä!

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010