Ranskan kautta Italiaan.

Kirjoitan tätä postausta junasta, jonka otin Pariisista kohti Etelä-Ranskaa. Olemme siis menossa Monacon ja Villefrance-sur-la mer – nimisen kylän kautta Firenzeen. Sieltä otamme auton kohti pikkuista Filicaian kylää, missä odottaa työkaverini, jota en ole koksaan nähnyt sekä häneltä vuokraamani talo.

Tämä on ensimmäinen talvilomani ikinä, ja mikä olisikaan ihanampi tapa viettää sitä kuin Italia. Yksi asia mistä olen myös aika iloinen, on se että ehdin päivittämään blogiani nyt lomalla paremmin. Eli vien teidät virtuaalimatkalle, ja pääsette mukaani Italiaan ihan reaaliajassa, sikäli mikäli pikkukylän internet-yhteys toimii… Instagramia yritän ainakin päivittää monta kertaa päivässä, joten sieltä ainakin näette kuulumiseni :)

Olen aina halunnut matkustaa junalla Euroopassa ja nyt pääsen ainakin näkemään Ranskaa ihan kunnolla junan ikkunan läpi. Vielä on hivenen harmaata, mutta eiköhän kohta näkymät parane kun pääsemme kohti etelää. En ole koskaan käynyt Etelä-Ranskassa, joten senkin takia odotan seuraavaa pysähdystämme muutaman tunnin päästä.

Toivon, että teillä on myös ihana pääsiäinen ja saatte nauttia siitä juuri niin kuin haluatte

Kommentit (5)

Vierailija

Nautinnollista Paasiaista.

Jos otsallesi asettuu perhonen, ala hatista sita pois.

Istun siina ja nautin kanssasi sydameni pohjasta.

blogissasi on aina katsottavaa, luettavaa, ideoita..

palaan aina ajan kanssa.

Mer

Vierailija

Villefranche on aivan ihana! Siellä on tullut vietettyä yksi jos toinenkin kuuma heinäkuun päivä uiden, eväitä syöden ja aurinkoa ottaen. Lomailen usein Nizzassa, mutta aina kun kaipaan rauhallista rantaa, otan junan Villefrancheen :) ihanaa lomaa sinulle ja kiitos kivasta blogista!

Vierailija

Ihana seurata Instagramin kautta sun reissuja. Näytä niin superonnelliselta! :) Hauskaa ekaa talvilomaa!

Bisous,

Sofia

Vierailija

Niin kivaa päästä virtuaalimatkalle :) Minäkään en ole käynyt Etelä-Ranskassa mutta ensi kesänä siihen tulee korjaus, kun lomasuunnitelmissa häämöttää Nizza. Kivaa Italian lomaa sinulle ;) - Merja

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010