Pienimmät ilot ovat yleensä niitä suurimpia, sillä niitä kohtaa arjessa ihan joka päivä ja niistä se onni koostuukin. Onni on arjessa, ei juhlassa – vaikkakin arkikin voi olla juhlaa omalla tavallaan. Torstait ovat esimerkiksi lempipäiviäni sen takia, että torstait alkavat yleensä aina mannapuurolla. Keräilin teille tässä viikonloppuna muutaman jutun jotka ovat tehneet minut tässä viime aikoina hyvin onnellisen.

Kynnet ovat minulle tärkeä asia, ja vaikka en aina aamuisin jaksa meikkiä nassuuni sutia, mutta kynnet pitää olla aina kunnossa. En ole nyt vähään aikaan käynyt manikyyrissä ja olenkin luottanut omiin kynsilakkakokoelmiini pitkästä aikaa. Ystäväni suositteli minulle Essien alus- ja päällyslakkaa ja en ole aiemmin löytänyt yhtä hyviä lakkoja turvaamaan siistejä kynsiä koko viikoksi – HIGLY recommended. Kun sunnuntaina lakkaan kynnet, niin minun ei tarvitse huolehtia niistä enää koko viikkoon – onni on ei lohkeilevissa kynsilakoissa.

Vaikka kuinka haluaisin olla viherpeukalo, mutta se ei valitettavasti vain luonnistu minulta. Sen takia jätänkin viherpeukaloinnit muille ja tyydyn itse leikkokukkiin. Ostin itselleni eilen muutaman vaaleanpunaisen oksan ja laitoin ne lasipurkkeihin majailemaan. Muutama oksa maksoi yhteensä 4 euroa ja laittoi suun hymylle. Onni ei ole isoista panostuksista kiinni.

Olen vähän kyllästynyt tähän valkoiseen kotiin ja haluaisin tänne jotain muutosta, edes hivenen väriläiskiä sinne tänne ettei täällä olisi niin apeaa. Ehkäpä jotkut pienet etniset jutut tekisivät kodista hivenen kotoisamman? Lukiessani sisustuslehtiä inspiroiduin kullasta ja viininpunaisesta(?) ja näin ollen lakkasin kynteni väreistä inspiroituneena. Olettekin ehkä huomanneet värimuutoksen Pinterestissäni?

Sunnuntait ovat auttamattomasti pyykkäyspäiviä. Sunnuntaisin siivotaan ja silitetään. Valkoinen lempipaitani oli ollut kadoksissa ja löysin sen pesukoneen takaa ja onni palasi niin kaappiin kuin mieleen. Nyt paita on puhdas ja valmiina taas tähän viikkoon. Onni on puhdas pyykkikasa.

Olin haikaillut näiden korvisten perään jo monta vuotta. Kauan aikaa olin roikkunut Della Margan jonotuslistalla ja toivonut, että vielä jonain päivänä minä saan omani. Niin ei kumminkaan käynyt ja korvisten tekeminen lopetettiin kristallien tippumisten johdosta. En ollut uuteen korvaamaan malliin niin tyytyväinen, joten jätin korvikset ostamatta. Kunnes viime kesänä löysin sattumalta Atlantan Chanelin liikkeestä kaipaamani korvikset. Nyt monen monen vuoden odotus on palkittu ja korviksia käytetään harkiten. Onneksi odotin, enkä ostanut korvaavia, sillä nyt on kanelia korvissa

Vaikka olisikin vasta maaliskuun alku, niin kaivoin ballerinani esille. Täällä on tosin vielä aika vilpoista, mutta meinasin laittaa ballerinani jo viikonloppuna jalkaani. Kuvassa on lahjaksi saadut pienet mustat ballerinat, joita olen käyttänyt tosin jo sisätiloissa. Ne koristavat ballerinakokoelmaani jota niin onnellisesti katselen, sillä se on takuuvarma merkki kesästä. Kesä – kohta se on jo täällä

Kommentit (12)

Ihania juttuja :) Mutta pakko olla eri mieltä tuosta Essien päällylakasta. Se on ehdottomasti surkein top coat mitä olen ikinä kokeillut! Ystäväni antoi sen minulle kun ei tykännyt ja valitettavasti se sai saman tuomion minunkin käytössäni. Mutta kiva että se toimii sinulla :) Tämä saikin pohtimaan että jos antaisi sille kuitenkin taas mahdollisuuden :)

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

Oikeastiko? En usko :D! 

Onhan sulla käytössä "Super Duper"? Tai kun niitä on varmaan muutamaa erilaista, mulla on superi joka on ihan superhyvää:)

 

Paljon nuo Channelin  korvakorut maksoivat? Olen niistä itsekin haaveillut,mutta en tiennytkään,että niiden tekeminen on lopetettu....Harmi.  Itse en saa työssäni käyttää kynsilakkaa,mutta tyttäreni ostavat aina ulkoomaanmatkoilta nimenomaan noita Essie-lakkoja ja ovat olleet erityisen tyytyväisiä.

P.S Minä muuten tepsuttelin jo lauantaina ballerinoissa ja trensissä:))) Hyvin tarkeni

-kirsisusanna-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S.Minä muuten tepsuttelin ballerinoissa ja trenssissä jo lauantaina:)))

 

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

Ostin ne jenkeistä ja ihan tarkkaa summaa en nyt muista dollareiden takia, mutta kalliimmat olivat mitä Euroopassa. Saatan nyt puhua ihan läpiä päähäni (hyvin omituinen sanonta btw), mutta 230€.

 

Ooh, minäkin ensi viikonloppuna ajattelin tepsutella, se on parasta puuhaa:)

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

Hmm. pieni hetki. Kävin kasallisen lehtiä läpi, enkä nyttältä istumalta muista. Palaan pian kun saan käyn lehdet läpi :)

Samaa mieltä Essien lakoista. Kestäviä, edullisia, mahtava sävyvalikoima  ja  toimivat myös ihan ilman päällyslakkaa.

Little things that MAKE (EI makes) me happy. Melkoinen kielioppivirhe, särähtää pahasti.. :)

Kielipoliisi asialla yllä.Itse Amerikassa vuosia asuneena voin sanoa,että puuttumalla tuollaisiin pikkumaisiin virheisiin ei tehdä kuin hallaa kielen käyttämiselle.Juuri tuollaisten kielipoliisien vuoksi meidän suomalaisten on usein vaikea käyttää oppimaamme kieltä.Ihan sama vaikka ei puhu tai kirjoita kieliopillisesti oikein,kunhan tulee ymmärretyksi,se on tärkeintä.Pilkunviilaajat ovat sitten asia erikseen ja he vievät ilon käyttää kieltä.

-kirsisusanna-

Hmm.. enpäs olekaan nyt varma mikä se on. Nopeasti kuivuu joten siitä plussa! Taidankin perehtyä asiaan tänään, ja kokeilla sitä taas :) Ellei se sitten ole joku eri, sitten olen vakuuttunut että se on surkea :D

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010