Vaikka en viime aikoina ole kovinkaan suuri reissunainen ollutkaan, mutta kyllähän se reissaaminen on aina mielessä. Tälläkin hetkellä arvon, että minne sitä oikein lähtisi pääsiäisenä. Kööpenhamina, Madrid, Alpit vai jokin muu, mutta mikä?

Onneksi ensi viikolla meitä matkailua rakastavia hellitään oikein kunnolla, sillä matkamessut valloittavat Helsingin messukeskuksen sekä matkailijoiden sydämet. Ehkä minäkin saan siellä viimeistään sinetöityä, että minne sitä pääsiäisenä oikein lähtee :)

Visit Sweden on yksi yhteistyökumppanini ja ovat vieneet minut muutamaan otteeseen Ruotsiin, mutta tällä kerralla he haluavat viedä jotkut teistä lukijoistani Matkamessuille.  Sain heiltä teille 5 kahden lipun pakettia arvottavakseni.  Olen itse ainakin menossa ensi lauantaina matkamessuille, haluaisitteko te tulla myös?

Jos vastasit kyllä, niin laitappas viestiä inboxiini. Tämä arvonta on käynnissä vain huomiseen klo:16 asti, jotta saamme liput teille postiin heti maanantaina. Haluaisin, että kertoisitte minulle että mitkä kohteet teitä kiehtovat tällä hetkellä eniten :)

Kivaa lauantaita muruset

Kommentit (83)

Emma

En ole elämässäni vielä päässyt matkustelemaan kunnolla. Olen vieraillut vain naapuri maissa sekä Bulgariassa. Olen haaveillut pääseväni näihin maihin vielä joku päivä: Ranskan Pariisi, Yhdysvaltojen New York, Italia ja tietenkin jokin paikka jostain turkoosin veden ja palmujen luota.

Hanne

Nyt on ollut jo jonkin aikaa mielessä Italia yhtenä tulevista matkakohteista ja etenkin Sisilia, Piemonte ja Rimini. Haluaisin ehdottomasti yhdistää Italian matkaan mukaan viinitilavierailut! Kaukomatkakohteista taas kiinnostaa Malediivit.

Niina

Tällä hetkellä haaveilen Kroatiasta, Barcelonasta ja kenties Filippiineiltä. Shoppailureissu nykiin olisi tietysti myös paikallaan. Matkamessuilla matkakuume kyllä nousee potenssiin sata!

Ann

Hei, Todellakin haluaisin matkamessuille, mutta opiskelijana ei ole varaa ostaa lippua. Nyt talvella olisi ihana lähteä johonkin kauas ja lämpöiseen, esim. Thaimaa tai KapVerde. Keväällä haluaisin tehdä pienen eurooppakierroksen ja käydä Nizzassa, Pariisissa, Milanossa, Roomassa, Sisiliassa, Monacossa ja Lontoossa. Taitaa kyllä haaveeksi jäädä nämä, mutta toivottavasti puolen toista kuukauden pääsät Ruotsiin tapaamaan ystäviäni :)

Essi

Kroatia ja Slovenia on kohteet, joissa haluan ehdottomasti vielä joskus käydä. Kööpenhaminan reissua olis vähän suunnitteilla kesällke. :)

Anssku

Oi matkamessut! Sinne olisi kiva mennä fiilistelemään! Palanen sydämestäni jäi Roomaan, sinne siis haluisin mennä uudestaan. Muualla en olekaan koskaan käynyt, eli toisaalta mikä vaan kohde kävisi :)

Lotta

Tällä hetkellä minua kiehtoisi eniten joku lämmin kohde kenties bangkok, ei niinkään kaupunkina vaan aivan ihanan hotellin takia , jossa olen ollut jo neljästi!:)toinen mikä minua kiehtoo aina on new york!:) lisäksi syksyllä on suunnitelmissa ahkeran ylppreihin lukemisen jälkeen matka johonki euroopan kaupunkiin parhaan kaverin kanssa!:)

Eve

Kroatia kiinnostaa hirmuisesti ja toisaalta pidempiaikaisena haaveena on myös Australia.

Siw

New York on aina mielessä! Lisäksi joku täydellinen lomaparatiisi on ollut mietinnän alla...

Viivi

Mua kiinnostaa tällä hetkellä kaukomatkat kaikista eniten, ja varsinkin kaupunkikohteet. Japani, Kiina, Jenkkilä... Olen niin paljon matkustanut Euroopassa ja sain auringosta ja rannoista melkein yliannostuksen, että nyt tekee mieli tutustua toisenlaisiin kohteisiin :) Tai ehkä kaupunki- ja rantaloman yhdistäminen olisi kaikkein paras vaihtoehto! Matkamessut kiinnostaa paljon :)

Heidi

Vastaan ehkä vähän erilailla kuin muut.. meitä kiinnostaa ehkä eniten caravan osuus messuista. Toki lentomatkailukin on aina mielessä. Marraskuussa olimme Thaimaassa ja seuraava kohde voisi olla Dominikaaninen tasavalta. Täytän itse 30 marraskuussa ja mies on luvannut minut jonnekin viedä. Ehkä hän saisi messuilta ideoita ;)

tiinah

Tällä hetkellä kiehtoo eniten rooma tai lontoo, ja mielellään kahdenkeskeinen loma miehen kanssa ilman lapsia :) Viimeksi oltiin perhelomalla.

marke

tällä hetkellä ihan niinkin läheinen kohde kuin tukholma kiinnostaisi viikonloppumatkan merkeissä. :)

Maria

Haluaisin matkamessuille, koska suunnitelmissa siintää kesälomareissu johonkin kauemmas ja matkamessuilta todellakin saisi hyviä ideoita... ehkä se matkakohdekin varmistuisi samalla :) Haaveenani on hieman pidempi reissu ensi kesänä New Yorkiin, jossa en ole vielä koskaan päässyt käymään.

Uusi Aamu

En tarvitse lippuja, mutta halusin vaan kertoa kun katselin kuviasi, että ne ovat kyllä kauniita. Hienoihin hetkiin olet osunut kamerasi kanssa, mutta hienosti olet osannut niitä hetkiä myös tallentaa.

kelli

Voi nuo sun matkakuvat eivät kyllä missään nimessä vähentäneet tämän tytön kaukokaipuuta! Oma unelma on päästä Amerikkaan Kaliforniaan tai New Yorkiin tai sitten ainaisena unelmana on ollut päästä Australiaan kiertämään! :)

Ulrika

Heippa, tarkoitus olisi suunnata matkamessuille fiilistelemään häämatkakohteiden parissa. Tällä hetkellä on Italia vienyt sydämen täysin. :) /Ulrika

Tiinatar

Hirveä matkakuume päällä. New York ja Karibia olisivat tällä hetkellä ehkä eniten mielessä.

Karla

Tähän astiset matkani ovat tutun ja turvallisen Tukholman lisäksi suuntautuneet lähinnä Euroopan suurkaupunkeihin Pariisiin, Milanoon, Barcelonaan...Suurin matkustusunelmani on kuitenkin Kuuba. Haluaisin tutustua paikalliseen, rentoon elämäntyyliin ja tapoihin sekä saada varmastiunohtumattomia, uusia kokemuksia kyseisestä maasta. Olen suunnitellut toteuttavani unelmamatkani viiden vuoden sisällä, ja ehkäpä matkamessuilta saisi lisää inspiraatiota matkakassan säästämiseen! :)

Heidis

Haaveenani olisi matkustaa tässä lähi vuosina Brasiliaan, Karibialle tai Mauritiukselle. Haluaisin myös kokea New yorkin uudestaan! :)

Hanna

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Yksi pitkäaikaisista haaveistani toteutuu kun pääsen maaliskuussa matkustamaan Pariisiin. New York ei toivottavasti jää ikuisuus haaveksi... Kroatiakin kiehtoo kovasti ja ja ja ja ja :)

Laura

Haaveilen Japanista, New Yorkista, sukelluslomasta ABC-saarilla ja Etelä-Amerikan kiertomatkasta:)Kauniita matkakuvia sinulla!

Essi

Kambodza on kiehtonut jo kauan - tahtoisin vielä joskus päästä näkemään Angor Watin! Toinen ikuisuusunelma on Peru ja Andit. :) Macchu Picchun vaellus olisi niiiiin upea...

iivie

Yes please!
Tarkoituksena on suunnata Matkamessuille tutkiskelemaan vaihtoehtoja syyskuulle osuvalle kesälomalleni.
Liput osuisivat siis loistavaan ajankohtaan :)

hennaja

mua eniten tällä hetkellä kiinnostaa new york! tai oikeestaan jo monta vuotta kiinnostanut. täytyy toivoa, että lähivuosina onnistuis lähtö :) ja kaikille noille kroatia-haaveilijoille voin kertoa, että paikka on kyllä ihan uskomattoman ihana!

Pauliina

Juuri nyt kiinnostaisi erityisesti Skotlanti, jonne suunnittelemme ensi kesälle matkaa ystävien kanssa. Myös Berliinin tekisi mieli tutustumaan syvällisemmin.

Annastiina

Matkailu on "harmittavan" koukuttavaa, nyt juuri reissusta kotiutuneena himottaisi jo uusien matkalippujen varaaminen! :D

Tällä hetkellä haaveissa olisi keväinen reissu Lontooseen, ja joskus vähän varakkaampana hetkenä huvittaisi puolestaan reissata Karibialle katsastamaan ABC-saaret Aruba, Bonaire ja Curacao. Jos voittaisin liput niin saisin puolestaan hyvän syyn ottaa pienen kotimaan matkan Vaasasta Helsinkiin. (;

nnan

Eniten kiinnostanee tällä hetkellä Kuuba, toisaalta myös vielä jopa Lontoo on kokematta, sekin asia täytyisi korjata ASAP!

H/

Matkamessut ovat aina yhtä ihanat, tällä hetkellä kiinnittäisin erityistä huomiota kaukokohteisiin esim. karibian suunnalla!

Sophie

Eniten kiehtoisi lähteä jonnekin lämpimään näitä pakkasia karkuun. Potentiaalisia kohteita olisi esimerkiksi Fidzi-saaret, Bali/Gilin saaret sekä Uusi-Seelanti. Keväämmällä kaupunkiloma kiinnostaisi vaikkapa New Yorkiin. Toivottavasti arpaonni suosii messulippujen kanssa :)

Elina

Olisipa ihanaa voittaa liput! Tällä hetkellä haaveilen New Yorkista, ja tämän haaveen aion myös toteuttaa ensi kesänä!

Katja

New York <3 vuosi sitten kävin ensimmäisen kerran ja sen reissun jälkeen en ole haaveillut mistään muusta kuin uudesta reissusta Nykkiin!!! Vieläkin fiilistelen joka päivä reissuani, täyden kympin kaupunki :)

marjo66

FB:n inboxiinko? (laitoin sinnekin)
Miehen kanssa (ja osa vuosista lapset mukana) kierretty Suomea 25 vuotta ja vielä on paljon näkemättä ja monta kuntaa/kaupunkia käymättä. Auto+teltta-systeemillä kuljettu, mutta iän karttuessa mukavuus houkuttaa, joten siirtynemme mökkeihin ja aamiaismajoituksiin, kun lapsetkaan ei enää mukaamme lähde. Matkamessuillakin yksi päivä kulahtaa hyvin Suomen osastoja tutkiessa, ainakin 6 tuntia, sitten kiireellä karavaani puoli sekä ulkomaan osastot.

Outi

Minäkään en tällä kertaa tarvitse lippuja, mutta haluaisin kovasti kuulla, mistä tuo kuva on otettu, jossa olet noiden veden päällä olevien mökkien kanssa. Ja saisiko siitä matkakohteesta kuulla hieman lisää?

HannaB

Olisi ihana päästä messuille! Viime vuonna oli liput, mutta makasin kotona influenssassa. Haaveena olisi ainakin päästä Barcelonaan. Näin talviaikaan houkuttelisi joku lämmin rantakohde :)

Siny

Pariisi, New York, Lontoo, Aruba, Kairo.... Vakava matkakuume päällä ja ihania vaihtoehtoja olisi niiiin paljon. :)

santra

Tällä hetkellä arvon sopivaa kaupunkikohdetta muutamaksi päiväksi toukokuussa, Berliini ehkä houkuttaisi, mutta pitää varmaan tiedustella matkakumppaninkin mielipidettä. New Yorkiin olisi kiva taas päästä, siihen ei kyllästy koskaan.

Pauliina

Koska lähden Pariisiin vaihtoon kolmen viikon kuluttua, haluaisin ottaa mahdollisuudesta kaiken irti ja kierrellä mahdollisimman paljon Eurooppaa mahtavien kulkuyhteyksien inspiroimana. Vaikka Pariisi suurkaupunkina kiehtookin, olisi kuitenkin mielenkiintoista päästä tutustumaan pienempii kaupunkeihin, jotka ovat vielä suurilta massoilta jäänyt huomaamatta! Niitä nimittäin löytyy vielä paljon!

tiiti66

Matkakohteista polttelee tällä hetkellä erityisesti kestosuosikki Lontoo. Lisäksi olisi kiva löytää jokin uusi mukava ja edullinen laskettelukohde, Ruotsi ja Suomi on tullut koluttua aika perusteellisesti. Rantalomista kiinnostaisi Kroatia sekä Kreikan uudet pienet saarikohteet.

Jutta

Tähän asti on reissattu vain Euroopan alueella. Kaukomatkailu Aasian suuntaan kiinnostaisi todella! Toisaalta myös Amerikasta voisi löytyä mielenkiintoisia kohteita.

lentoemo

Euroopassa kiinnostaa erityisesti Italia ja Kroatia. Kaukokohteissa kestokiinnostuksen kohde on Australia.

Tiina

Mä rakastan reissaamista yli kaiken, mutta Matkamessuilla en ole ollut koskaan :O Mä tulin just reissuta ja jo kuukauden päästä menen seuraavan kerran, nyt kutsuu Berliini. Mitään ihmeempää haavetta mulla ei ole, menen sinne minne nokka näyttää :) Etelä-Amerikka oli ihana ja ehkäpä vaikka sinne haaveilen.

LauraS

Täällä myös yksi kroonista matkakuumetta poteva ilmoittautuu mukaan arvontaan :) Kaukokohteista Uusi-Seelanti ja New York ovat jo kauan olleet haaveissani. Pääsiäisenä olisi myös tarkoitus lähteä reissuun jonnekin lähemmäs, ehkäpä Pariisiin kun en ole siellä vielä käynyt.

SN

Euroopassa kiinnostaa Kroatia, jota moni on kehunut, mutta itse en ole vielä päässyt käymään. Suuri unelma on vierailla New Yorkissa ainakin kerran elämässä. Lisäksi haluaisin viedä mieheni Australiaan ja Uuteen-Seelantiin, jotka ovat ainakin itselleni olleet henkeäsalpaavan mahtavia kokemuksia.

Lörppä

En oo vielä ikinä päässy matkaamaan Viroa tai Ruotsia kauemmas mutta tänä vuonna asiaan tulee muutos!:) Haluaisin käydä ensiksi ihan vaan Kanarialla sekä Lontoossa :)

paulinna

Haaveissa ovat olleet Sri Lanka, Barcelona ja New York. Dubai olisi ihana kokea uudelleen :)

ahle

Euroopassa kestosuosikki on Lontoo, ja jo puoli vuotta käymättä siellä saa aikaiseksi hurjan kaipuun. Kaukokohteista eniten polttelisi päästä ensi kertaa New Yorkiin.

Iia

ÄÄh, niin monet kohteet kiinnostaisivat ja matkamessut olisi oiva paikka saada lisää kiinnostavia matkakohteita!
Tällä hetkellä eniten kuitenkin kutkuttaisi Etelä-Amerikka ja Karibian saaret, Euroopassa Berliini, sillä matkailijan sivistyksessäni on aukko, joka kaipaisi pikaista paikkaamista! :)

Karoliina

Olemme lähdössä avomieheni ja vanhempieni kanssa kesällä reissuun ja kiinnostuimme yllättäen Kroatiasta. Nyt hamstraamme kaiken mahdollisen tiedon kyseisestä maasta, jotta osaisimme valita oikean paikan ja matkamme olisi kaikinpuolin onnistunut :)

Toffeetiikeri

Tällä hetkellä mietinnässä on sopiva matkakohde vajaan viikon minilomalle keväällä. Matkamessuilta varmasti löytyy monia mielenkiintoisia kohteita. Uskon, että päädytään toisen puoliskon kanssa johonkin kohteeseen, jossa yhdistyvät sopivasti kulttuuri, shoppailu ja rentoutuminen. Siinä onkin pieni pähkinä purtavaksi mihin lopulta päädytään. :)

Saranna

Täällä kiinnostaa tällä hetkellä ehkä eniten Japani ja joku Tyynenmeren saari. Myös Brasiliaan haluaisin vielä joskus palata.

Sofié

Voi kiitos <3

En mene kyllä minnekään ilman kameraani. Minulla on kamera AINA mukana :)

Pipsa

Oih, matkamessuilta saa ihania inspiraationlähteitä! Vaikka muutenkin jo mielettömästi mahdollisia kohteita mielessä sieltä niitä saa aina lisää! :))

Anis

New York on ollut kahdesta sinne suuntautuneesta matkasta ykköskohteena pitkään, pitäisiköhän kehittää uusia himotuskohteita vähitellen..? ;)

L

Oi miten hienoja kuvia! :) Mulla on krooninen matkakuume ja tällä hetkellä kiinnostaisi Japani tai Kaakkois-Aasia.

Sari

Haaveissa on kunnon sukellusreissu Indonesiaan/Filippiineille loppuvuodesta! Lisäksi suunnitelmissa olisi tehdä muutama lyhyempi kaupunkiloma Euroopassa, luultavasti Roomassa ja Barcelonassa.

Nti Papu

Matkakuumetta täälläkin! Lontooseen parin viikonpäästä mutta mihin sitten kesällä? Italia, viime syksyllä hurmannut Kroatia, Santorini, Belgia ja Brygge vai minne, olisikohan messuilusta apua...

Heidi

Yleensä arpaonni ei suosi minua, mutta kokeillaan nyt kuitenkin, kun juuri mietin että mistäköhän matkamessuille saisi vapaalippuja :) Kaukomaita on tullut nuoremapana koluttua, mutta nyt raskaana ollessa Euroopan eri kohteet kiinnostaa enemmän lyhyen lentomatkansa johdosta. Erityistä mielenkiintoa on lähiaikoina herättänyt Kroatia sekä Välimeren saaret. Toisaalta myös Ruotsi, Viro ja Ahvenanmaa kiinnostavat, sillä näihin olisi kiva tutustua enemmänkin kuin pintaraapaisun verran!

NIna

Olen jo jonkin aikaa selannut matkailusivuja. Jotenkin oikean kohteen löytäminen tuntuu tällä hetkellä TOSI vaikealta. Ensin pitäisi löytää yllätysmatka miehelle kesäkuun alussa ja sitten vielä koko perheen matka. Italia kiehtoo ja Kroatia. Ja Baskimaassakin olisi taas mukava käydä :). Mutta se elämys, että juuri tuonne haluan ei ole vielä tullut. Olisiko messuista minulle apua:)?

ensu

Niin valtavan kamala matkakuume jyllää parhaillaan, ettei mitään määrää...
Eniten kiinnostaisi reppumatkailu; interrail tai saarihyppely tms. Maista Italia on nyt ykkössuosikki Euroopassa.

Odette

Olen aina miettinyt, että Karibian risteilyt ovat tylsiä, siellähän vaan seilataan merellä. Nyt kuuntelin kaverin reissukertomusta ja totesin, että mä tahdon myös! Karibian risteily on siis haaveissa.

Annna

New York on aina ollut yksi haaveistani! :) Euroopan kohteista Rooma kiinnostaa kovasti ja lisäksi haluaisin matkustaa uudelleen Lontooseen mukavalle shoppailumatkalle. Matkakuume!

Jaana

Tällä hetkellä minua kiinostaa eurooppa ja varsinkin pohjoismaat. Liikaa lähdetään kauas kun lähelläkin on niin paljon näkemisen ja kokemisen arvoista.

Nikki

Berliiniin tai Amsterdamiin haluaisin ensin, sitten Lontooseen ja Roomaan. Kaukokohteista kiinnostaa Chile ja Brasilia, sekä Kuuba. Jenkeissä vois kanssa pyörähtää kunhan rahaa kertyy.... Olen Lontoossa jo käynyt, mutta se vaan on niin kiinnostava kaupunki, että tahdon sinne takaisin...Matkamessuille tietysti olisi kiva päästä.

Lotta

Tällä hetkellä haaveilen lämpimästä rantakohteesta, jossa olisi löhöilyn lisäksi myös muuta mielekästä tekemistä. Pidän kohteista, jotka tuntuvat autenttisilta ja joissa pääsee fiilistelemään paikallista elämää. Tällä hetkellä kevään etelänmatkan kohde on vielä auki, mutta Sri Lanka voisi olla juuri oikeanlainen uusi tuttavuus! Saapa nähdä mihin päädytään mutta olisi kiva mennä messuille hakemaan reissuinspistä!

Kevätrakkaus

Hei!

En ole koskaan käynyt matkamessuilla ja tänä vuonna haluaisin erityisesti käydä siellä. Olen suunnitellut matkaa Alpeille heti kesän alussa ja uskon, että matkamessuilta löytyisi vinkkejä matkalle!

Vierailija

Kovasti haluaisin lähteä hakemaan inspiraatiota kevään lomakohteen valitsemiseksi

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010