Ciao tutti, täällä lomaillaan! Tulin tänne toiseen kotiini pikaiselle minilomalle. Asustelen siis rakkaiden ystävieni luona pikkuruisessa kylässä nimeltä Bassano Del Grappa. Tutustuimme yli kymmenen vuotta sitten kielikurssilla Brightonissa ja siitä lähtien olemme vierailleet toistemme luona noin kerran vuodessa. Nämä italian veljeni olivat luonani viimeksi viime syksynä, joten nyt oli minun vuoroni tulla tänne heidän luokseen.

Minulla on täällä päivisin aikaa ottaa ihan rennosti ja olla vain, sillä tämä kylä oikeasti uinuu päivisin. Kaupat aukeavat milloin sattuvat ja kahvilatkin ovat vähän auki silloin kuin tarjoilijoita huvittaa. Olenkin tänään lähinnä makoillut oliivipuun alla auringossa ja lueskellut.

Tänne on ihana tulla aina kylään, sillä tiedän että täällä minua odottaa täysihoito ja nauruterapia (+kiivaita keskusteluita Silviosta ).. Pojat kokkaavat minkä kerkeävät ja minä syön niin paljon kuin vain pystyn. Veljeni ovat päivisin töissä, mutta ruokahyvinvoinnistani pidetään silti huolta ja tänään kävin lounaalla yhden heidän mamman luona. Ihan jees :)

Nyt kumminkin jatkan lomailua ja pisamien keräilyä, Baci

Kommentit (8)

Fiipi

Hyvää lomaa sinne Italiaan! Siellä on varmaan tosi kylmä, kattelin tuossa sääennustetta, ei näyttäny kuin +34 Italiaan....! Onneksi täälläkin alkaa lämmetä! Huomenna lähden picnicille naapurimaan puolelle vaikka yksin!

Anna-Maija

Oi oi, Italia <3 Siinä maa, joka on vienyt sydämeni. Lomasi kuulostaa niin ihanalta, toivottavasti saamme nauttia Italia kuvista ja jutuista täällä blogissakin. :)

Sofié

Tämä on myös minun maani <3

Lomailijalle tämä on paratiisi :)

Täällä on tosi kivaa - voi tehdä mitä haluaa tai olla tekemättä :)

Ellis

Oi ihanaa, sulla on siellä kyllä hyvä olla ja rentoutua täysillä! Divertitevi! :)

Lora

Ihana Italia, oijoi :) Nämä reissupostaukset ovat niin ihania!
Täällä istuu toinen lomansa aloittanut, tällä hetkellä Keski-Suomessa mökin terassilla ja nauttii näistä Italia kuvista, virtuaalimatkailua parhaimmillaan :)
Tällä lomalla ei päästä sinne Ruotsiin taikka Italiaan mutta onneksi mökillä voi rentoutua ja ensi viikolla pääsee pariksi päiväksi Turkuun :) Sitä paitsi tänä viikonloppuna järjestämme poikaystävän kanssa ulkoilma elokuvaillan meidän pienelle taloyhtiölle. Mikäs sen kivempaa kuin istua kivojen naapureiden ja ystävien kanssa tähtitaivaan alla ja katsoa ranskalaista elokuvaa <3 I love summer!

Oikein rentouttavia Italia-päiviä!

Seuraa 

Hae blogista

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010