ja loman alun hetkiä

Tehty yhteistyössä Crowmoorin kanssa

Kuvat ovat yli kuukausi sitten otettuja ja ne ovat napattu juuri ennen lomani alkua Pariisissa. Jotkut teistä ehkä näkivätkin Instagramin kautta, että olin Pariisissa picnic-tunnelmissa? Vaikka Pariisissa oltiinkin, mutta lasissa ei ollut kuplivaa juomaa vaan nimenomaan kuplatonta Crowmoorin uutuus siideriä.

Crowmoor lanseerasi ensimmäisen hanapakkauksensa tämän kuun aikana ja se sisältää ensimmäisen hiilihapottoman siiderin Suomen markkinoilla. Englantilaistyyppinen kuiva omenasiideri sopii minun suuhun, sillä jos juon kuplia sisältäviä juomia enemmän kuin yhden tai kaksi lasia, on kurkkuni seuraavana aamuna hyvinkin kipeä. En tiedä mistä johtuu, mutta liiat kuplat eivät minulle juurikaan sovi.

Kuplattomuutensa ansiosta sain vietyä siiderin kätevästi ruumassa mukanani Pariisiin. Kannoin kahden litran pönikän mukanani picnic-korin kanssa Louvren puistikkoon, jossa söin iltapalan sekä nautin ensimmäisistä lomani hetkistä ennen kuin seuraavana aamuna lähdin junalla Ranskan läpi. Kuiva omenasiideri sopi kivasti suolaisten syötävien kanssa, marjojen seuraksi sekä huuhtelemaan supermakean briochin.

Yllä olevassa kuvassa näkyy oliiviöljypullo, mikä on kuin hajuvesipullo. Rakastan oliiviöljyjä ja olenkin hamstraillut erilaisia pulloja sekä makuja Pariisiin. Siellä minua odottaa myös tuo picnic-pullo, josta ei öljyä kaadeta vaan sitä suihkutellaan salaateille samalla tavalla mitä hajuvettä kaulalle.

Pariisissa kodin vieressä on italialainen herkkukauppa. Siellä myydään burrattaa ja kaikkea mitä italian keittiöstä voi vain toivoa. Käyn siellä melkein joka päivä Pariisissa ollessani, sillä kaupasta saa ihania tuoreita juttuja suoraan Toscanasta.  Siiderin seuraksi tein italialaistyyppisiä leipiä. Paahdoin kesäkurpitsan ja leipäpalat öljyssä. Lisäsin väliin rucolaa sekä kinkkua sekä hivenen pippuria. Leipä sopi todella hyvin kuivan siiderin kanssa nautittavaksi :)

Crowmoorilla on myös kampanjasivu ja kilpailu Menaiset.fi:ssä. Äänestää käyttäisitkö uutta hanapakkausta mieluiten picnicillä, mökillä vai jossain muualla. Kampanjasivuilta löydät myös reseptivinkin, eli kurkkaathan tänne!

Kommentit (8)

Vierailija

Ihana picnic :) Mistä olet kyseisen kauniin oliiviöljypullon ostanut, löytyykö Suomesta ?

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

Heippa,

 

ostin sen Pariisista, mutta heillä on myös nettikauppa. Yritän etsiä sinulle kortin, jonka ravintolasta sain. Arvasin, että täällä voisi olla muitakin jotka tykkäävät pullosta ;)

Vierailija

Myös minua kiinnostaa tuo oliiviöljy, onko se ranskalaista? Olen lähdössä Nizzaan ensiviikolla, voisin yrittää löytää sitä sieltä. Mukava ostaa erilaisia ja hyödyllisiä tuliaisia :)

Vierailija

Hei, kyseistä Oliiviöljyä juurikin tuossa samaisessa pullossa 700ml myydään suomessa Deli Deli Ranskalaisessa herkkukaupassa Hakaniemen hallissa ja heillä on myös nettikauppa josta voi tilata mikäli ei paikan päältä pääse hankkimaan.

http://www.delideli.fi/fin/images/etusivu/top.gif ihan vaan tiedoski .:) -Jatta

Avec Sofie
Liittynyt5.8.2013

Heippa,  voi miten ihana kuulla :)

Kurkkasin nettikauppaa ja en ihan heti löytänyt, mutta täytyypä mennä kurkistamaan. Se on niin hieno pullo ja öljy hyvää. 

 

Kiitos paljon sinulle Jatta :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010