Kuvissa näkyy viime viikon lauantain keväinen kattaus. Olen ihastunut tuollaisiin minivaaseihin ja niitä olen ripotellut kotiini vähän joka paikkaan, niin makuuhuoneen ikkunalaudalle kuin keittiön saarekkeelle. Pikkuset vaasit ja yksittäiset kukkaset tekevät kodista paljon kotoisamman ja koristavat kattaustakin aika kivasti.

Niin kuin te olette sen huomanneet, on kotini enemmän kuin valkoinen. Tämä valkoisuus on tosin hivenen alkanut häiritsemään ja sen takia ostinkin tuon kuvissa näkyvän harmaan pöytäliinan rikkomaan tätä muuten niin valkoista kotia.

Kuvissa ei yllättäen nähdä tällä kerralla Iittalan laseja, vaan Italiasta ostamani vaaleanpunaiset yksilöt.  Lautasina minulla on Pekka Harnin Arabialle suunnittelemat Nerot sekä Kati Tuominen-Niittylän Napolit. Aterimina kuvissa näkyy Hackmanin Inari-aterimet, mitkä sain joululahjaksi viime jouluna.

Muina aterimina minulla on Iitalan Citteriot ja Mangot. Kumpikin näistä aiemmista sarjoistani on harjattua terästä, ja sen takia olenkin näistä kirkkaista Inareistani aika iloinen, sillä ne saavat kattauksen näyttämään ihan toisenlaiselta. 

Kuvissa vilahtaa myös uudet serviettirenkaat. Ostin nuo kirkkaat serviettirenkaat Lissabonin työmatkallani Zara Home:sta. Harmillista, kun meillä ei ole Zara Home:a Suomessa, sillä sieltä jos mistä saisi kauniita serviettirenkaita.  Olette pyydelleet kattauksiin liittyviä juttuja, sekä nähdä rengaskokoelmani ja muut kattaustilpehöörini, niin voisin pian tehdä teille sellaisen postauksen.

P.S. Eilinen brunssi venähti kymmentuntiseksi ruokamaratoniksi ;)

Kommentit (13)

Suvi

Hei, Zara Home -mallistoa on tosin tilattavissa Ellokselta. Ihana tyyli/blogi sinulla!
Olet(ko) joskus maininnut olevasi "maalta" kotoisin, kertoisitko tarkemmin..?
Aurinkoista sunnuntaita!

LeAnn

Aivan ihana kattaus! :) Upeita kuvia ja ihania yksityiskohtia. Kattaustilpehööripostausta odotellessa...
Aurinkoista sunnuntaita! :)

Sofié

No tiedän, mutta servettirenkaita en ole sieltä vielä bongaillut :)

Saa vinkkailla jos löytyy:)

Kyllä, minä olen maalaistyttö vaikka nyt ulkokuoreltani en niin perinteiseltä elovenalta näytäkään. Siis olen "MIEkieliläinen" oikeasti. Vaikka asustelen nykyään kaupungissa, niin kyllä se oma artisokkapelto ja kasvimaa olisi suurin unelmani :)

Vaikka olenkin tälläinen maailman matkaaja enemmänkin kuin maalaistyttö, mutta ehkä se "maalaisuus" näkyy luonteessani ja rempseydessäni :)

Sofié

Hih, pitää samalla varmasti siivota tuo tilpehööri kaappini ;)

Kiitos samoin, täällä paistaa aurinko ja lähden kohta ulos nappaamaan muutaman pisaman :)

Sofié

Heippa!

Eivätkös olenkin. Ne ovat lasia ja sen takia niiden kanssa pitää olla hivenen varovaisempi :)

Ihanko oikeasti?! Miksi minulta on jäänyt tämä asia huomaamatta!

Leinikit ovat lempikukkiani, hyvä valinta. Eilisen brunssin ansiosta kotini on nyt täynnä kukkia kun kaverit lahjoivat minua kukkakimpuin <3

LH

Kaunis kattaus. Olen aina ihaillut brunssejasi ystävienne kesken. Nyt sain kutsuttua ystäväperheemme lastensa kanssa ensi perjantaiksi pääsiäisbrunssille. Odotan niin innolla kattauksen ja tarjoilujen suunnittelua.

Annastiina

Kaunis kattaus! (: Tosi upeat nuo servettirenkaat. Yritin metsästää itsenäisyyspäivän kattaukseen täältä Vaasasta servettirenkaita, mikä osoittautui käytännössä mahdottomaksi tehtäväksi! Onnistuin löytämään koko kaupungista kolmet (!!) erilaiset servettirenkaat joista yhdet olivat onneksi tosi kivat ja pääsivätkin lopulta kattaukseen mukaan. (:

Zara Home on kyllä ihana putiikki, niin kuin myös Zaran vaatepuoli. Jos jotakin ketjuliikettä toivoisin tänne Vaasaankin niin sitä. (:

-heinie-

Kaunis kattaus! Täällä kans on ihastuttu nuihin mieniin vaaseihin :). Oon kans miettinyt tuollaista suurempaa liinaa meidän pöydälle, aina välillä vois laittaa. Ja tuo harmaahan on tosi nätti.

Sofié

Heippa :)

Niin, Vaasa ei ole mikään servettirengaskeräilujän paratiisi ;)

Zaranhan piti avautua sinne joskus 2014, mutta en kyllä oikein usko. Harmillista :/

Sofié

Heips,

kiitos :)

Suosittelen H&M Homen liinaa sillä tuo kuvissa näkyvä on nimenomaan sieltä. 100% puuvillaa, 9,90 ja mitat ovat 145x250 eli ei ollenkaan paha ;)

Minna

Hei ihana Sofie! Muistelin tässä, että eikös tuo teidän keittiön pöytä ole Askosta? Onko tullut pintaan naarmuja tai niistä mustia naarmun näköisiä jälkiä? Itselläni on tullut nyt niitä mustan näköisiä naarmuja pöydän kanteen jotka eivät kuitenkaan ole rikkoneet pintaa, mutta en saa niitä pois :/

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010