Olethan kotona tätä postausta lukiessasi? Sinun pitäisi olla, sillä tänään vietetään kansallista etätyöpäivää. Minä jäin kotiin, joten jos et siellä kotona jo ole, niin lähde nyt viettämään erilainen työpäivä kotiin, kahvilaan tai vaikka mökille.

Etätyöpäivän kunniaksi ajattelin esitellä teille pikkuruisen osan kodistani, nimittäin keittiön. Keittiöni on aika pikkuruinen, mutta silti erittäin toimiva. Keittiön saareke jakaa yhden ison tilan kahteen ja samalla  kun olen ?lieden ja tason välissä?, niin voin kommunikoida olohuoneessa olevien kanssa.

Pientä päävaivaa tosin tuottaa erilaiset astiat ja muut laitteet, sillä kaikki eivät vain mahdu piiloon. Jääkaapin päältä löytyy esimerkiksi coolerin ja hedelmäkorin lisäksi yrttikasvattamo. Yrttikasvattamoni on tosin elänyt hiljaiseloa tässä viime kuukaudet, mutta näin syksyn tullen pitää kyllä laittaa yrtit kasvamaan :)

P.S. Haluaisitteko nähdä aarrearkkuni eli astiakaappini?

______________________________________________

I thought that I should finally show you a little sneak peek of my home. Even though my kitchen is quite small, but anyhow I feel that it is very functional. Kitchen divides the large space into two and at the same time I?m cooking I can socialize with my honey or friends.

However, my kitchen is not equipped in that way that I could hide all of my machines and equipment.  You can find a cooler, fruit basket and my hi-tech herb garden on top of the fridge for instance. Sometimes it feels that the kitchen is messy because I don?t have space to hide all of the dinnerware or machinery, but I?m getting used to it that everything is more that available in my kitchen ;)

Kommentit (28)

Anu

Palaveri-perjantai eli työpaikalla olen, vaikka muuten olisinkin voinut tehdä etänä oikeastaan mistä vain. Tosi kiva olisi nähdä sun astiakaappi :)

Char

Sun astiakaappi on yksi mun lemppareista kotonanne <3 joten ehdottomasti! Mietinkin viimeksi sinne kurkistellessa, miten et vielä ole esitellyt ihanuutta ;)

Adalmina

Keittiösi näyttää oikein kivalta, voin niin kuvitella sinut tuonne hääräilemään herkkuruokien parissa! :) Ja kotona ollaan työpäivää viettämässä! Ihana kun työmatkaan kuluvan ajan sai nukkua extraa :)

Tara

Kaikilla ei ole mahdollisuutta viettää etätyöpäivää, vaikka niin haluaisi.

terveisin Aspa

suikkis

Oooooi, jäisin kyllä kotiin tai menisin kahvilaan, jos vain voisin. Konsertteja vaan harvemmin voi soittaa etänä. :D

Astiakaapille ehdottomasti jee! Sun keittiö näyttää semmoselta valtakunnalta, missä ei vaan voi syntyä pahaa ruokaa. Hirmu kivan näkönen keittiö!

Tarja

Kotosalla ollaan. En tiennyt tällaisesta etätyö-päivästä yhtään mitään, kun tein ratkaisun jäädä kotiin lukemaan (tai tekemään näköjään jotain aivan muuta...) kirjaston lukusalin sijaan. Joskus sattuu asiat näemmä kohdalleen ihan sattumalta ;)

Hyvää työpäivää ja (pian) alkavaa viikonloppua! :)

Jonna

Täälläkin vietetään etäpäivää - ei töistä mutta opiskeluista muutaman ryhmätyöprojektin parissa. :)
Ja kyllä, haluaisin ehdottomasti nähdä astia-aarteesi!

Sofié

Nyt siirrät sen palaveriperjantain vaikka kahvilaan :)

Hih, pitääkin esitellä se teille ihan pian ;)

Sofié

No en ole vielä 'kerennyt', mutta se on kyllä tarkoitus teille esitellä ihan pian. Sinä sen olet tosin jo nähnyt <3

Sofié

Mahtavaa, että teilläkin vietetään etätyöpäivää! Oltais voitu mennä yhdessä vaikka töiden pariin lähikahvilaan ;)

Sanos muuta! Talvella ei tarvitsisi värjötellä pakkasessa ja loskassa jos työ ei olisi aikaan tai paikkaan sidottu :)

Sofié

Hih ja hei!
No niin, jotkut työt ovat paikkaan sidottuja. Toivottavasti teillä on siellä edes rauhallista näin viikonlopun alun takia :)

Sofié

No mites skypen välityksellä esimerkiksi? ;)

No mutta sinun työsi kyllä kuulostaa niin mielenkiintoiselle!

Hahah, no en nyt tiedä. Kiitos, pidän myös keittiöstäni pukkuruisuudesta huolimatta :)

Kivaa viikonloppua!

Sofié

Hei Tarja,

oi opiskelijan arki! Hieno juttu, että olet alitajuisesti tässä kampanjassa mukana ;)

Kiitos Tarja ja oikein aurinkoista viikonloppua sinne pohjoiseen :)

Sofié

Heh, etätyöt ovat parhautta ja sen takia esimerkiksi pidän tästä blogityöstänikin niin paljon, kun teen sitä ihan missä ja mihin aikaan tahansa :)

Kiva kuulla, että haluatte nähdä ne. Ne ovat suurin suojelukohteeni ;)

Pieni lintu

Kotikuva postauksia enemmän kiitos. ;) Nämä on kivoja!!!

Ja kotona olen, jos olisi työpäivä tänään niin en voisi töitäni kyllä kotoota päin tehdä..heh.. ;) Mutta kiva niille, jotka voivat.

Petra Pauliina

Voi miten tyylikästä! Ja niin kivat nuo HOME-mukit/purkit :)

Kotona ollaan, mutta tunnin päästä on pomon kanssa palaveri - toisaalta, kun liikun muutenkin pyörällä niin hiilidioksidipäästöihin en vaikuta. Ja niin, kotonahan minäkin useimmiten työskentelen, gradun ja somen parissa :)

iitu

Hei hyvä kun mainitsit tuosta yrttihommasta, pitääkin kaivaa oma indoor garden (vai mikä se nyt olikaan...) esiin!

Elin

"Oui, merci!" vastaan astiakaapin esittelyyn ;)

Keittiö on kyllä se kodin sydän, teillä näyttää ihanalta. Mistä tuo veitsiteline on? Se olisi mulla seuraavaksi hankintalistalla..

Sofié

Kiva kuulla :))

Meidän koti nyt vain polkee paikallaan, niin heti kun saan tänne aikaiseksi taas jotain uutta (lue: uuden pöydän ja maton), niin enköhän voisi julkaista muutaman kotikuvan lisää :)

Niin, kotona työskentely on jollain lailla niin mukavaa kun ei tarvitse käyttää aamulla aikaa itsensä puunaamiseen tai paidan silittämiseen. Hommia tehdessä taustalla pyörii pyykkikone ja muutamat rästihommatkin tulee hoidettua :)

Sofié

Mun mielestä meillä näyttää vähän jopa liian steriilille.. En oikein tiedä miten rikkoisin tuon mustavalkoisuuden ja värittömyyden.. Hmm..

Niin, teillä on siellä niin ihanat pyöräilyreitit :))

Sovitaanko Petra, että me ollaan maisterisnaisia tämän vuoden puolella? ;)

Sofié

Olin myös vähän unohtanut sen, mutta viime viikolla se löysi paikkansa taas keittiöstä :)

Sofié

Salut Elin!

No enköhän mä voisi sen pian teille esitellä ;))

Olen saanut veitset ja telineen poikaystävältäni ensimmäiseksi lahjakseni noin 7 vuotta sitten ja veitset ovat Hackmanin. Toimivat edelleen erittäin moitteettomasti ja voin suositella veitsiä näin melkein kymmenen käyttövuoden jälkeen erittäin lämpimästi :)

Pienenä vinkkinä voisin sanoa, että veitsisetti on ollut usein Stockmannin hulluilla päivillä tarjouksessa ja eikös ne hullut päivät ole ihan kohta?

Sofié

Mahtavaa, luksusta arkeen :)

Hmm. No tietenkin riippuu mistä olet sen ostanut ja käytettyä konetta ei nyt tietenkään voi vaihtaa. Mutta jos se siis on ihan upo uusi, niin kauppaan vain koneen kanssa ja sanot että teit virheellisen väriarvion ;)

Ulrka

Ihanan näköinen keittiö. :) Nuo pilkulliset kupit (vai kulhot) ovat todella kivat, kenen ne ovat? Kurkistus astiakaappiisi olisi mukava. Omani on aivan yli suuri ja sieltä löytyy erittäin monta eripari kuppia. Olen aivan kuppihullu ja löydän usein uusia ihanuuksia. En kuitenkaan halua samaa kuppia monta joka johtaa siihen että kaappi on "hieman" sekasortoinen. :) Ihanaa launtaita sinulle!

Sofié

Hei!

Pilkulliset kupit ovat Marimekon, tykkään niistä valtavasti :)

Hih, tuo sekasortoinen kuvaa kaappiani erittäin hyvin. Minulla on tapumusta haksahtua nimenomaan laseihin tai aamiaiskuppeihin. Niitä löytyy eri värissä ja muodossa ;)

Kiitos, toivottavasti sinulla oli kiva viikonloppu :)

Ulrika

Hejsan, vielä yksi kysmys noista ihanista pilkku kupeista. Ovatko ne ´Siirtolaispuutarha teekuppeja´ vai ovatko ne kulhoja. Marimekon sivuilta löydän vain kupit ja aloin miettimään että löytyykö sarjasta joitakin kulhoja jotka olen täysin missannut. :) Elämää tärkeimpiä juttuja nämä! (Ainakin mukavampia mietteitä kuin gradun teko, heh!)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010