Heippa hei! Nyt on vaput juhlittu, kuplat haihtuneet ja serpentiinit hävinneet. En ollut ehtinyt juhlia synttäreitäni tai tupareitani, niin päätin juhlia kaikki juhlat samallakertaa. Jopa juhannuksen vähän etukäteen, jotta olisi edes yksi kesäviikonloppu vapaana kesäkuussa ;)

Niin kuin kuvista näkyy, takana on aika railakas, ruoantäyteinen  ja iloinen vappu! Eli siis takana on hyvin perinteinen kesän aloitus. Tiistaina olimme luonani jolloin juhlimme synttäreitäni vähän rauhallisemmin, että jaksoimme eilen nousta aikaisin valmistelemaan perinteistä brunssia. Brunssin jälkeen suuntasimme yo-lakkimme (omani olen valitettavasti hävittänyt) kohti Kaivopuistoa ja S/Y festivalien iloista tanssitanteretta. Siellä kuluikin eilinen päivä auringossa iltaan asti tanssiessa. Nyt on kurkku kipenä laulamisesta, ääni lähtenyt nauramisesta ja  jalat kipeänä tanssimisesta = takana aivan superihana vappu!

P.S. Reseptejä on vappuruoista tulossa ihan pian :)

Kommentit (7)

Tree

Looks like May Day is a fun Finnish celebration! Why are the white hats worn, what is their symbol?

Sanna

Ihania kuvia! :) Tuo näyttää ihan yltä A:lla alkavalta koulututulta tuo tummatukkainen tyttö tuossa yhdessä kuvassa.

Sofié

Yeps, it's my ultimate favorite holiday and I feel like I've been partying on this week ;)

We get those hats when we graduate from high school. Unfortunately I've lost mine somewhere. It's the only thing actually that I've ever lost :(

Sophia

The university students used to wear the hats during their summer holiday, starting from the 1st of May 'till the end of September. The tradition ended during the 1950's, but all high school graduates still wear the hats on May 1st and in some formal events.

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010