Huomenta ystäväiseni! Täällä on aamuvirkku taas hereillä ja hymyissä suin. Takana on aivan mieletön kesäviikonloppu sillä viime viikonloppuna tehtiin kaikkea ihanan kesäistä. Yksi näistä kesäisistä aktiviteeteista oli kesäyön lettukestit. Eikös kuulostakin ihanalta?

Pikkuinen Coconen oli taas meillä viikonloppuna kylässä ja totta kai hänkin pääsi mukaan lettukesteille. Kaveripiirissäni miehet ovat oikeita mestarikokkeja ja näiden lettukestien lettumestarina toimi kaveripariskunnan herranen. En ehkä ole koskaan nähnyt niin symmetrisiä tai syönyt niin maukkaita lettusia. Kiitos! Coco seurasi myös silmä tarkkana josko sieltä pannulta olisi tipahtanut pienoinen letunpalanen :)

Letut valmistuivat keskiyöllä ja koska viikonloppu oli ihanan lämmin,  pakkasimme kimpsut ja kampsut mukaan ja menimme herkuttelemaan kerrostalon sisäpihalle. Kun söin lettuja, hörppäilin valkkaria ja haistelin sireenin kukkia, niin tajusin että olen aika onnellinen. Onni tulee juurikin tuollaisista pikkuisista hetkistä  - letuista ja lämpimistä kesäöistä

Kommentit (3)

Mariina

Kuullostaa niin ihanan kesäiseltä. Laittoiko lettumestari jotain erityistä lettuihin?

Sofié

Heippa :)

Viime viikonloppu oli ihanan kesäinen :)

Minäpäs kysäisen ja kerron sitten.

sla

Hei saisinkos udella, että satutko tietämään mistä tuo ihana pyöreä ruokapöytä on? Olen etsinyt juuri tuollaista, mutta oikeaa ei ole vielä tullut vastaan. :)

ps. kiitos ihanasta blogista, josta saa mahtavia lukuhetkiä!

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010