Mustavalkoinen ampiainen tuohikoreineen

Tiedän että asukuvat eivät ole sitä blogini päällimmäistä sisältöä, mutta ajattelin jakaa teille mekkovinkin asukuvien kera. Näin eilen pitkästä aikaa Charimustani, ystävääni joka on ollut varsinkin hyvin läsnä elämässäni viimeisen vuoden aikana. Kävimme eilen picnicillä Kaivopuiston rannassa hänen pienen karvamyttysensä kanssa.

Alkukesän ollessa aivan kaoottinen säidensä puolesta, ovat puistohengailut ja muut jääneet todella vähälle. Onneksi nyt kumminkin tämä viikko ja ilmeisesti tämä loppukesä pitäisi olla säidensä puolesta kumminkin linnunmaitomainen. Toivottavasti niin :)

Kroppani on vähän hankala, ainakin näin omasta peilikuvasta katsottuna. Tämän hetken muodoton perunasäkkimuoti ei oikein istu päälleni ja sen takia olen ollut ehkä vähän tuskastuneena mekkokaupoissa viimeisen vuoden ajan. Näytän väistämättä lyhyiden jalkojeni takia maximekoissa tai niissä säkkimekoissa neliöltä. Ja eihän kukaan sellaista nyt halua. Mieluummin pallo kuin neliö :D

En ole ostanut itselleni vaatteita juuri ollenkaan kuluneena vuonna juurikin näistä muodottomista malleista johtuen. Itse kun olen suhteellisen naisellinen, niin myös vaatteiden pitää istua kauniisti, jottei näyttäisi ihan muodottomalta. Tai siis neliöltä.

Löysin päälläni olevan Zaran mekon tällä viikolla ja laitoin sen päälleni eilen ensimmäisen kerran. Tykkään siitä totta kai värinsä, mutta myös mallinsa takia. Se ei ole liian pitkä, joten en näytä kuin pikkulapsi olisi käynyt mummin mekkokaapilla (lyhytkinttuisen ongelmat :D).

 Mekko/Dress: Zara

Jakku/Blazer: Mango

Hattu/Hat: H&M

Kori/Basket: Iittala

Lasit/Sunnies: Le Specs

Koru/Arm candy: Tiffany 

Ballerinat/Ballerinas: Pretty Ballerinas

Kommentit (11)

Vierailija

Hyvältä näyttää! Niin tiedän tuon vaatetusongelman: minulla on mittaa 155 cm ja rintamukselle tarvitsen enemmän tilaa kuin vyötärölle ja lantiolle. "Parhaimmassa" tapauksessa rinnuksista kinnaa, lantiolle jää tyhjät kangaspussit ja helma loppuu mairittelevasti puoleen pohkeeseen.. Hohhoijaa..

Vierailija

Onpas kiva mekko! Oon itse pitkään etsinyt tuon tapaista, harmi etten ole poikennut Zarassa viime aikoina ja huomenaamulla lähden mökille keski-Suomeen ja siellä ei ole Zaraa. Mistä myymälästä ostit ja oliko ale-tuote vai syksyn mallistoa? Jos olisi syksyn, niin saattaisi olla vielä mahikset saada ensi viikon lopulla.. 

Vierailija

Kerrassaan kaunis kokonaisuus. Ja hattu on ehdoton piste i:n päälle. Sievä pariisitar Suomen kesässä. :) Mä olen melkein katsku mun miehelle kun hänelle sopivat kaiken maailman hattumallit, jopa baskeri ranskalaisittain. ;) Ja kyllä niitä kotoa löytyykin..

-tiau

Vierailija

Kaunis mekko ja upea nainen! Tulin oikein Charin blogista asti ihailemaan kaunotarta. :) Telttamuoti ei tosiaan oikein imartele kurvikkaampia, näyttää isommalta kuin onkaan.. Aurinkoista loppukesää sinulle!

Vierailija

Mietin pitkään, miksi tuohikori ei oikein passannut nimeksi korillesi. Sitten keksin, että meillä päin sanotaan tuollaista koria pärekoriksi. Tuohikori olisi sellainen, jossa puun uloin kuori olisi näkyvillä, pärekorissa kuoren alla olevasta puusta veistetään - tai mikä se työtapa lieneekään - ohutta "levyä", josta korit punotaan. Päreistä ennen tehtiin taloille kattoja, sellaisista suorakaiteen muotoisista kappaleista. Joka tapauksessa hieno kori ja ihastuttava lady! Ihanaa Ranskan eloa!

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010