Sairastelin viime viikolla silmieni kanssa ja hengailin sisätiloissakin aurinkolaseissa. Noh, ainakin päästiin oikeisiin lämpölukemiin ja kunnon kesäfiiliksiin kun pysyteltiin ihan vain sisätiloissa.  Sunnuntaina tuskastuin sisällä kököttämiseen ja aloin käymään kesävaatteitani lävitse ja vein talvivaatteeni vintille.

Kesäkamoja penkoessa löysin kaikki kesäiset korut ja asusteet tavaroideni seasta. Olin ihan unohtanut monen jutun olemassaolosta. Eli kai niitä kaappeja tosiaan kannattaa järjestellä ainakin kerran vuodessa ;).

Kaappeja läpikäydessä huolsin myös ballerinani ja muut kenkäni kesäkatuja varten. En vain millään malttanut olla laittamatta noita Massimo Duttin ballerinoja jalkaan, ne kun ovat niin sievät ja kesäiset. Viime kesän ne pysyivät tosin hyvin tiukasti kenkälaatikossaan sateisten kelien johdosta. Jospa se etana pitäisi ne sarvensa tänä kesänä vähän korkeammalla, jotta voisin koreilla kengillä. Eikö? Tai sitten taas tapani mukaan kannan varaparia sadekelien varalta laukussani. 

Kävin vähän aikaa sitten kesävaateostoksilla ja ostin tuon kuvissa näkyvän paidan Zarasta. Koska olin viikonloppuna sänky-/sisäpotilaana saatte asukuvat vähän erilaisissa asennoissa. Aurinkolasit ja silmälaput jätin tosin suosiolla pois, sillä toivon että niitä aurinkolaseja nähdään tänä kesänä jo muutenkin. Eli etana kiltti, tsemmppaa nyt vähäsen!

Kommentit (15)

tiia

Munkin pitäis kaivaa kaikki kesäkamat esiin. Kuukauden päästä suuntaan palmun alle ja toivottavasti sieltä sais varaslähdön kesään. Kaapissa kuumottelee Hilfigerin baltsut, joita ehdin käyttää viime vuonna kerran.

-heinie-

Upeita kuvia jälleen kerran ;). Ja tuo paita! oi,oi oi niin kesäinen. Tulipas kesäinen fiilis näitä kuvia katsoessa.

Karolina

Oi kevättä odotellen! :)) Itse olen myös aikamoinen ballerinatyttö, joten lämpöisiä kelejä odotellen. :)

Pääsen todennäköisesti kesällä lomalle sellaiseen paikkaan, jossa pitäisi olla myös Massimo Duttin liike. Jotain kivaa pakko saada sieltä. :)

Sofié

Hei :)

Oi, kuulostaa ihanalta! On varmasti ihana päästä aloittamaan kesä jo vähän aiemmin. Itse ajattelin lähteä jonnekin minilomalle ensi kuussa :)

Sofié

Hih, joo!

Vaatekaappien siivoaminen ei ole sitä minunkaan lempipuuhaa, ei sitten ollenkaan.

Tseppiä kesäsiivoukseen :)

Sofié

Kiitos, siitä on kyllä tullut minun lempipaita!

Hih, minulla kesä aina on sydämessa <3

Sofié

Heippa :)

No sanos muuta! Ulkona sataa nyt=lumet sulaa ja baallerina kelit alkavat!

Ooh, Massimo on must! Se on vain paras liike :)

Sofié

Yep, silmät korjaantuvat nopeasti :)

Kiva kuulla, sillä se tuollainen pussimainen niin näytän siinä hieman pallerolta. Kiva jos tykkäät :)

Seuraa 

Blogiarkisto

2014
2013
2012
2011
2010